|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 10:52 am
Luidzie! Cxzy ktos mnie na tej gildii słucha?! Ogłaszam wszem i wobec: KIJ BEJSBOLOWY JEST U IANA!!!!!!!! SĄ TEŻ CHYBA INNE NOWE ITEMKI!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 10:53 am
~~lena-undesaid~~ Luidzie! Cxzy ktos mnie na tej gildii słucha?! Ogłaszam wszem i wobec: KIJ BEJSBOLOWY JEST U IANA!!!!!!!! SĄ TEŻ CHYBA INNE NOWE ITEMKI!!!!!!!! u kogo? *zatyka uszy*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 10:54 am
~~lena-undesaid~~ Luidzie! Cxzy ktos mnie na tej gildii słucha?! Ogłaszam wszem i wobec: KIJ BEJSBOLOWY JEST U IANA!!!!!!!! SĄ TEŻ CHYBA INNE NOWE ITEMKI!!!!!!!! ...yhm stare ...spokojnie ... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
witaj 4laugh *przytuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Luidzie! Cxzy ktos mnie na tej gildii słucha?! Ogłaszam wszem i wobec: KIJ BEJSBOLOWY JEST U IANA!!!!!!!! SĄ TEŻ CHYBA INNE NOWE ITEMKI!!!!!!!! hmm..refleks to ty masz 3nodding znalazlabys swoje miejsce w oddzialach szybkiego reagowania blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 10:55 am
Ntsumi_Aya ~~lena-undesaid~~ Luidzie! Cxzy ktos mnie na tej gildii słucha?! Ogłaszam wszem i wobec: KIJ BEJSBOLOWY JEST U IANA!!!!!!!! SĄ TEŻ CHYBA INNE NOWE ITEMKI!!!!!!!! u kogo? *zatyka uszy* Ian! Slep w Barton Town!! Dociera?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 10:56 am
Ntsumi_Aya ehh gdzie sie kupuje mebelki gonk wyłączyłam to z 1h temu i jużmi sie popieprzyło gonk oto moje *********** szczęście ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 10:57 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 10:57 am
[ Kaku ] ~~lena-undesaid~~ Luidzie! Cxzy ktos mnie na tej gildii słucha?! Ogłaszam wszem i wobec: KIJ BEJSBOLOWY JEST U IANA!!!!!!!! SĄ TEŻ CHYBA INNE NOWE ITEMKI!!!!!!!! hmm..refleks to ty masz 3nodding znalazlabys swoje miejsce w oddzialach szybkiego reagowania blaugh chłopie, jakbys se popatrzył strone do tyłu, to bys sie skapnął, że powiedziałam to z 5 razy, i to przed tobą, tyle że nikt mnie na tym forum nie słucha stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 10:58 am
Ita Lockheart bejsbola mozna kupic w sklepiku biggrin a tak to hejka wszystkim e... wired yuki, to ty? smile marzul i paul to dziewczyny ale my jestemy na etepaie zmieniania nazw biggrin biggrin biggrin biggrin lena: no ale mozna też kupić tego bejsbola w markecie.... jkaby reszta chciala wiedziec, wystarczy poszukac biggrin ja zawsze ide pierw do marketu biggrin biggrin biggrin biggrin xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 10:59 am
[ Kaku ] Ntsumi_Aya oto moje *********** szczęście ninja aya, zlgos sie do mnie jesli szukasz lampki /takiej jak w moim roomie/ w kolorze niebieskim. kupilem ja przez przypadek..dam 10% rabatu. domokun chyba nie zrozumiałeś pytania..... domokun ja sie pytam o zupełnie co innego gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 11:01 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 11:02 am
Ntsumi_Aya [ Kaku ] Ntsumi_Aya oto moje *********** szczęście ninja aya, zlgos sie do mnie jesli szukasz lampki /takiej jak w moim roomie/ w kolorze niebieskim. kupilem ja przez przypadek..dam 10% rabatu. domokun chyba nie zrozumiałeś pytania..... domokun ja sie pytam o zupełnie co innego gonk hehehe..to bylo pytanie? xp anyway, klik: http://www.gaiaonline.com/forum/store.php?id=97bb7
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 11:02 am
Ntsumi_Aya [ Kaku ] Ntsumi_Aya oto moje *********** szczęście ninja aya, zlgos sie do mnie jesli szukasz lampki /takiej jak w moim roomie/ w kolorze niebieskim. kupilem ja przez przypadek..dam 10% rabatu. domokun chyba nie zrozumiałeś pytania..... domokun ja sie pytam o zupełnie co innego gonk no to te meble sie kupuje na tej nowej planszy miatsa aekea czy jakos tak i jak wzdłuz tego 'plotu tam przejdziesz kursorem to u gory mniej wiecej po prawej znajdziesz shopa z fioletowym podświetleniem tam są meble, dywany, drzwi, okna itp ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|