|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 10:43 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 10:44 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 10:44 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 10:45 am
sweet_chii Ja- Yosei ...Kaku - skąd masz bejsbola? ... biggrin wlasnie tez sie nad tym zastanawiam.. znajomosci.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 10:46 am
Ja- Yosei ...Ohayo ...co taka mina? ... biggrin jestem zła stare a z reszta niewazne dlaczego ;/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 10:47 am
[ Kaku ] sweet_chii Ja- Yosei ...Kaku - skąd masz bejsbola? ... biggrin wlasnie tez sie nad tym zastanawiam.. znajomosci. z kim? ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 10:48 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 10:49 am
ehh gdzie sie kupuje mebelki gonk wyłączyłam to z 1h temu i jużmi sie popieprzyło gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 10:49 am
Eredin Paolka: to jest konto marzula razz a nie moje tylko siedze własnie u niej na kocie xp marzul poprostu chciałby sie urodzic męzczyzną biggrin ,a płonąca kolejka to nasz specjał w trunkach biggrin włsnie dzisiaj podpaliłm sobie ręke biggrin ile ty masz lat? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 10:50 am
Eredin Paolka: to jest konto marzula razz a nie moje tylko siedze własnie u niej na kocie xp marzul poprostu chciałby sie urodzic męzczyzną biggrin ,a płonąca kolejka to nasz specjał w trunkach biggrin włsnie dzisiaj podpaliłm sobie ręke biggrin na dzieńdobry cie ostrzegam, żebyś skracał text bo jak Kukus sie dowie to źle będzie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 10:50 am
sweet_chii [ Kaku ] sweet_chii Ja- Yosei ...Kaku - skąd masz bejsbola? ... biggrin wlasnie tez sie nad tym zastanawiam.. znajomosci. z kim? ninja .. z Ianem ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 10:51 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 10:51 am
sweet_chii Eredin Paolka: to jest konto marzula razz a nie moje tylko siedze własnie u niej na kocie xp marzul poprostu chciałby sie urodzic męzczyzną biggrin ,a płonąca kolejka to nasz specjał w trunkach biggrin włsnie dzisiaj podpaliłm sobie ręke biggrin ile ty masz lat? sweatdrop 2.5 roczq xd cos ci nie pasi ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 10:52 am
[ Kaku ] sweet_chii [ Kaku ] sweet_chii wlasnie tez sie nad tym zastanawiam.. znajomosci. z kim? ninja .. z Ianem ninja aha ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|