|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 10:22 am
~~lena-undesaid~~ Hmm... A gdzie to cookies sie włacza i wylacza?? tools -> internet option -> zakladka privacy i tam trzeba odpowiedni poziom ustawic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 10:23 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 10:24 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 10:25 am
Hey wszystim blaugh
*siadad kulturalnie przy stole*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 10:27 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Eredin Hey wszystim blaugh *siadad kulturalnie przy stole* heloł
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii ~~lena-undesaid~~ Hmm... A gdzie to cookies sie włacza i wylacza?? tools -> internet option -> zakladka privacy i tam trzeba odpowiedni poziom ustawic hmm... To ciekawe jak ja to wylaczyłam???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 10:28 am
Eredin Hey wszystim blaugh *siadad kulturalnie przy stole* heloł Ozz: ja sie nie zgadzam z cytatmi sie zobaczy biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 10:30 am
M-Teen Eredin Hey wszystim blaugh *siadad kulturalnie przy stole* heloł Ozz: ja sie nie zgadzam z cytatmi sie zobaczy biggrin biggrin biggrin ja cie do niczego nie zmuszam.. ale pamietaj ze ja fajny chlopak jestem... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 10:32 am
Ozzwald M-Teen Eredin Hey wszystim blaugh *siadad kulturalnie przy stole* heloł Ozz: ja sie nie zgadzam z cytatmi sie zobaczy biggrin biggrin biggrin ja cie do niczego nie zmuszam.. ale pamietaj ze ja fajny chlopak jestem... biggrin .... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
...er ...szczerze ...to ja już z ubraniami nie dawałem rady ...rybki sobie praktycznie odpuściłem ...i supa, że dali te domki...ale dla takich jak ja ceny powinny być niższe ... stressed ...przecież dla mnie zwykła podłoga jest za droga! ...będe żył po ciemku i tyle ... stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
M-Teen Eredin Hey wszystim blaugh *siadad kulturalnie przy stole* heloł Ozz: ja sie nie zgadzam z cytatmi sie zobaczy biggrin biggrin biggrin JOŁ Marcior ;D tu paolka siedze u marzula :] na jej koncie ;P i polewamy sobie płnąca kolejeczke :d heh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 10:33 am
Ja- Yosei ...er ...szczerze ...to ja już z ubraniami nie dawałem rady ...rybki sobie praktycznie odpuściłem ...i supa, że dali te domki...ale dla takich jak ja ceny powinny być niższe ... stressed ...przecież dla mnie zwykła podłoga jest za droga! ...będe żył po ciemku i tyle ... stare ja nie mam w domu lampy a jest jasno...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 10:36 am