|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 10:10 am
[ Kaku ] proponuje konkurencje na najwiekszy bajzel w pokoju. dlaczego u ciebie w pokoju jest ciemno a u mnie jest jasno? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 10:11 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 10:11 am
...ohayo ...dopiero teraz sie dodrapałem na Gildie ...a tu patrze eek Domki! ...ale wchodze w "choose" i tam gdzie powinno sie wybrac A B czy C to nie widze który jest który (jakby ktos zrobił printscreena i mi pokazał byłbym wdzięczny) ...Kaku - skąd masz bejsbol? ...są jakieś inne rzeczy "tego typu"? whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 10:12 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 10:13 am
Ja- Yosei ...ohayo ...dopiero teraz sie dodrapałem na Gildie ...a tu patrze eek Domki! ...ale wchodze w "choose" i tam gdzie powinno sie wybrac A B czy C to nie widze który jest który (jakby ktos zrobił printscreena i mi pokazał byłbym wdzięczny) ...Kaku - skąd masz bejsbol? ...są jakieś inne rzeczy "tego typu"? whee kliknij prawym przyciskiem myszy na 3 miejsca w ktorych powinny znajdowac sie typy domow i kliknij "show picture" albo "pokaz obraz"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii [ Kaku ] proponuje konkurencje na najwiekszy bajzel w pokoju. dlaczego u ciebie w pokoju jest ciemno a u mnie jest jasno? sad *pstryk* juz jest jasno 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 10:14 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 10:15 am
wow, moj pokoj zaczyna sie rozbudowywac.. smile jeszcze jakies.. 15 rzeczy i moze bedzie sie dalo przezyc xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 10:17 am
Chej ludzie, niech mi ktoś to przetłumaczy: Please enable cookies on your browser. Disabling cookies results in frequent site log-outs and other unexpected results.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 10:18 am
~~lena-undesaid~~ Chej ludzie, niech mi ktoś to przetłumaczy: Please enable cookies on your browser. Disabling cookies results in frequent site log-outs and other unexpected results. musisz wlaczyc obsluge cookies, bo masz je zablokowane...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 10:19 am
Ja spadam ...narka ALL...^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kiart Ja spadam ...narka ALL...^^ papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 10:20 am
Hmm... A gdzie to cookies sie włacza i wylacza??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|