|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 9:49 am
j jak narazie pruboje malo na to wydac, niechce zbankrutowac domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Kaku ] Kiart ...Ale te wszystkie itemki co sa do domkow i co ja chce sa drogie ... kupilem sobie podloge i cos na sciane i wydalem ponad 1500...:/...i juz prawie kasy nie mam ... men, sa ludzie na gaii, ktorzy zdarzyli juz wydac 100k na rozbudowe 3nodding jak na razie potrzebuje jakies ok 20k ...^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Setsuna Dragonclaw Kiart ...Ale te wszystkie itemki co sa do domkow i co ja chce sa drogie ... kupilem sobie podloge i cos na sciane i wydalem ponad 1500...:/...i juz prawie kasy nie mam ... a ja sie wciaz zastanawiam jaki dom wziasc : P ja juz nie pamietam jaki wziolem.. blaugh ja wzielam 3 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Prinee Cześć smile A ja nie moge nawet zobaczyć mojego domku przez głupi error crying Witam..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 9:50 am
Ozzwald Setsuna Dragonclaw Kiart ...Ale te wszystkie itemki co sa do domkow i co ja chce sa drogie ... kupilem sobie podloge i cos na sciane i wydalem ponad 1500...:/...i juz prawie kasy nie mam ... a ja sie wciaz zastanawiam jaki dom wziasc : P ja juz nie pamietam jaki wziolem.. blaugh tak? a ja teraz mam problem jak go urzadzic ^^" hello madzia 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 9:52 am
Setsuna Dragonclaw Ozzwald Setsuna Dragonclaw Kiart ...Ale te wszystkie itemki co sa do domkow i co ja chce sa drogie ... kupilem sobie podloge i cos na sciane i wydalem ponad 1500...:/...i juz prawie kasy nie mam ... a ja sie wciaz zastanawiam jaki dom wziasc : P ja juz nie pamietam jaki wziolem.. blaugh tak? a ja teraz mam problem jak go urzadzic ^^" hello madzia 3nodding czesc biggrin *wchodzi do wszystkich domkow*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 9:53 am
Ozz widze ze masz ładną chatke 3nodding
mnie brak kasy, zeby kupic coś wiecej... eeeh... razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 9:54 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 9:55 am
czolem rownierz 3nodding niewiedzialam ze mzona dawac rzeczy (ubrania) do domu.. lol xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 9:56 am
froocilam... gralam sobie , jeee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 9:56 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 9:57 am
M-Teen Ozz widze ze masz ładną chatke 3nodding mnie brak kasy, zeby kupic coś wiecej... eeeh... razz dziekuje... sprzedalem jakis badziew za 4900g i sobie za to uzadzilem moja nore...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 9:57 am
Magdzia czolem rownierz 3nodding niewiedzialam ze mzona dawac rzeczy (ubrania) do domu.. lol xd a mozna własnie toodkryłam XD biggrin biggrin biggrin ja widze, ze ty wsadzilas gabe do sowjej chaty biggrin biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 9:58 am
czy komus jeszce sie te zasrane domki na operze sypia? stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 9:58 am
M-Teen Magdzia czolem rownierz 3nodding niewiedzialam ze mzona dawac rzeczy (ubrania) do domu.. lol xd a mozna własnie toodkryłam XD biggrin biggrin biggrin ja widze, ze ty wsadzilas gabe do sowjej chaty biggrin biggrin biggrin noo, tak dla jaj xd , nudzilo mi sie wiec ja tam dalam ; P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|