|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 9:05 am
Lethiel Telandrel HIHI dziendoberek wszystkim O.o ... mraaaa !! yay 4laugh *skacze na Telandrela* witaj whee whee whee 4laugh *przytuuuuuuuuuuul* whee Ja rozumiem ze mnie dawno nie bylo ale zeby az tak? Ciesze sie niepomiernie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 9:05 am
Sayokun witam wszystkich 3nodding witaj *przytuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 9:06 am
Telandrel Lethiel Telandrel HIHI dziendoberek wszystkim O.o ... mraaaa !! yay 4laugh *skacze na Telandrela* witaj whee whee whee 4laugh *przytuuuuuuuuuuul* whee Ja rozumiem ze mnie dawno nie bylo ale zeby az tak? Ciesze sie niepomiernie xd *tuli tuli* czemu cie u nas nie bylo ?? spowiadaj sie !! twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 9:07 am
No ludzie co z ta imprą?? Witaj Sayo i Telandrel
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 9:11 am
A co sie mam spowiadac po pierwsze sie rozbijam wirtualnie i w zwiaku z tym praktycznie mnie nie bylo to raz. Po drugie sesja Egzaminacyjna.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 9:17 am
Telandrel A co sie mam spowiadac po pierwsze sie rozbijam wirtualnie i w zwiaku z tym praktycznie mnie nie bylo to raz. Po drugie sesja Egzaminacyjna. aha.. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 9:22 am
lol.. kupilem kij baseballowy..czuje sie prawie jak w dresie pumy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 9:26 am
Kaku, załatfwiłeś piwo czy nie?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 9:28 am
[ Kaku ] lol.. kupilem kij baseballowy..czuje sie prawie jak w dresie pumy. old school'owym czy szeleście? pi.es. gdzie kije rozdają? też bym sobie zafundował blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 9:31 am
~~lena-undesaid~~ Kaku, załatfwiłeś piwo czy nie?! zawiesilas sie chyba.. non stop o piwie mowisz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 9:31 am
Kukus [ Kaku ] lol.. kupilem kij baseballowy..czuje sie prawie jak w dresie pumy. old school'owym czy szeleście? pi.es. gdzie kije rozdają? też bym sobie zafundował blaugh jest w sklepie Iana
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 9:32 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 9:33 am
Ozzwald ~~lena-undesaid~~ Kaku, załatfwiłeś piwo czy nie?! zawiesilas sie chyba.. non stop o piwie mowisz... No bo nie wiem w końcu czy ono ujest czy nie. A ten cham jeden mi nie chce odpowiedzieć!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 9:34 am
~~lena-undesaid~~ Ozzwald ~~lena-undesaid~~ Kaku, załatfwiłeś piwo czy nie?! zawiesilas sie chyba.. non stop o piwie mowisz... No bo nie wiem w końcu czy ono ujest czy nie. A ten cham jeden mi nie chce odpowiedzieć! tez bym nie odpowiedzial... i domysl sie dlaczego...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 9:36 am
Ozzwald ~~lena-undesaid~~ Ozzwald ~~lena-undesaid~~ Kaku, załatfwiłeś piwo czy nie?! zawiesilas sie chyba.. non stop o piwie mowisz... No bo nie wiem w końcu czy ono ujest czy nie. A ten cham jeden mi nie chce odpowiedzieć! tez bym nie odpowiedzial... i domysl sie dlaczego... stare Nie mowie do ciebie i nie musisz komentowac tego co mowie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|