|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 12:41 pm
Katka1989 *siada w fotelu i zaczyna włącza discmana i zaczyna słuchać muzy* crying Katka czemu płaczesz, Nyu??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Korangar =[XF]= AAAAAAA SUNEY JA MYŚLAŁEM ŻE TACY LUDZIE TO TYLKO W ISA PRACUJA ALBO COŚ TAKIEGO A TY COŚ TAKIEGO W POLSCE POTRAFISZ NARYSOWAC????????? ja to robilem z milosci do mojej myszuni tylko i wylacznie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Suney Lina-san Suney po cyzms takim to ja szczeke z podłogi zbieram... wiec juz nie badz taki skromny, bo rysujesz genialnie i bez jaj mam taka załame ze w zyciu juz ołówka nie tykam, zopstawiam rysowane lepszym od siebie wink nie to ja odstawiam rysowanie wink ....mowie serjo nie chem juz reki nadwyrezac od wypadku mi sie strasznie pogorszylo............teraz dopelnie jeszcze moj albom rysunkami i koncze z tym............... Chyba sobie kpisz ze mnie! Zabraniam ci śniłam o tym dniami i nocami by miec taki talent jaki ty masz, a ty tak po prostu to odstawiasz? Do nastepnego rysunku migiem blaugh Jak tylko ręka ci troche wydobrzeje oczywiscie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 12:42 pm
Katka1989 *siada w fotelu i zaczyna włącza discmana i zaczyna słuchać muzy* crying Co się stało, ze masz taka smutną minkę?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 12:43 pm
Sei chan Katka1989 *siada w fotelu i zaczyna włącza discmana i zaczyna słuchać muzy* crying Katka czemu płaczesz, Nyu?? nie przejmujcie się mną crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 12:43 pm
Lina-san Suney Lina-san Suney po cyzms takim to ja szczeke z podłogi zbieram... wiec juz nie badz taki skromny, bo rysujesz genialnie i bez jaj mam taka załame ze w zyciu juz ołówka nie tykam, zopstawiam rysowane lepszym od siebie wink nie to ja odstawiam rysowanie wink ....mowie serjo nie chem juz reki nadwyrezac od wypadku mi sie strasznie pogorszylo............teraz dopelnie jeszcze moj albom rysunkami i koncze z tym............... Chyba sobie kpisz ze mnie! Zabraniam ci śniłam o tym dniami i nocami by miec taki talent jaki ty masz, a ty tak po prostu to odstawiasz? Do nastepnego rysunku migiem blaugh Jak tylko ręka ci troche wydobrzeje oczywiscie sweatdrop lina naprawde to zostawiam bo mi reka sie nie posklada musze wyfolgowac uwiesz albo przestane albo moge byc kaleka sad ............ http://photobucket.com/albums/v392/suney/ .........to moja galeria jeszcze nie pelna ale moja wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 12:44 pm
Katka1989 Sei chan Katka1989 *siada w fotelu i zaczyna włącza discmana i zaczyna słuchać muzy* crying Katka czemu płaczesz, Nyu?? nie przejmujcie się mną crying crying crying Co się stało??? Może możemy ci jakoś pomuc??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Katka1989 Sei chan Katka1989 *siada w fotelu i zaczyna włącza discmana i zaczyna słuchać muzy* crying Katka czemu płaczesz, Nyu?? nie przejmujcie się mną crying crying crying ...jak się mamy nie przejmować jak się przejmujemy? stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Suney http://photobucket.com/albums/v392/suney/ .........to moja galeria jeszcze nie pelna ale moja wink Ale tam trzeba podac hasło XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Katka1989 Sei chan Katka1989 *siada w fotelu i zaczyna włącza discmana i zaczyna słuchać muzy* crying Katka czemu płaczesz, Nyu?? nie przejmujcie się mną crying crying crying katka prosze powiedz co sie stalo nie placz juz blagam sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 12:45 pm
Suney lina naprawde to zostawiam bo mi reka sie nie posklada musze wyfolgowac uwiesz albo przestane albo moge byc kaleka sad ............ http://photobucket.com/albums/v392/suney/ .........to moja galeria jeszcze nie pelna ale moja wink Suney tu cały czas pisze, że hasło trzeba podac by wejśc do galerii.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
*Rozwala drewniane krzeslo jednym ruchem reki i rzuca resztkami o sciane. Po chwili ciszy siada w kacie na podlodze*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Katka1989 *siada w fotelu i zaczyna włącza discmana i zaczyna słuchać muzy* crying witaj słonko, co sie stało?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Suney Lina-san Suney Lina-san Suney po cyzms takim to ja szczeke z podłogi zbieram... wiec juz nie badz taki skromny, bo rysujesz genialnie i bez jaj mam taka załame ze w zyciu juz ołówka nie tykam, zopstawiam rysowane lepszym od siebie wink nie to ja odstawiam rysowanie wink ....mowie serjo nie chem juz reki nadwyrezac od wypadku mi sie strasznie pogorszylo............teraz dopelnie jeszcze moj albom rysunkami i koncze z tym............... Chyba sobie kpisz ze mnie! Zabraniam ci śniłam o tym dniami i nocami by miec taki talent jaki ty masz, a ty tak po prostu to odstawiasz? Do nastepnego rysunku migiem blaugh Jak tylko ręka ci troche wydobrzeje oczywiscie sweatdrop lina naprawde to zostawiam bo mi reka sie nie posklada musze wyfolgowac uwiesz albo przestane albo moge byc kaleka sad ............ http://photobucket.com/albums/v392/suney/ .........to moja galeria jeszcze nie pelna ale moja wink Chlip! Ale jak ci reka wydobrzeje?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sei chan Katka1989 Sei chan Katka1989 *siada w fotelu i zaczyna włącza discmana i zaczyna słuchać muzy* crying Katka czemu płaczesz, Nyu?? nie przejmujcie się mną crying crying crying Co się stało??? Może możemy ci jakoś pomuc?? po prostu mi smutno... sad *ociera łezki*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|