|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 29, 2010 1:27 pm
Ignacy Wieniawa P a t e l n i a kto to hela bertz?/ czy ichabot zmienił nazwę? Zmieniłem, ale pewnie niedługo jeszcze raz zmienię xd Pateelka, częściej pisz! Musisz mnie zastąpić, bo niedługo ja tu będę rzadko wchodził mrgreen ichuś nas opuszcza, jak możesz nam to robić.. będę płakać cry
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 29, 2010 1:39 pm
wez se zmien na dziki_łoś
mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 29, 2010 2:54 pm
dziki_wieprz wez se zmien na dziki_łoś mrgreen i załóżcie spółkę leśną;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Mar 29, 2010 11:49 pm
Ignacy Wieniawa Pateelka, częściej pisz! Musisz mnie zastąpić, bo niedługo ja tu będę rzadko wchodził mrgreen Dlaczego? crying ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 30, 2010 4:50 am
bo ja tak mowie hahashaha..............
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 30, 2010 7:31 am
widzisz ichabot, nikt nie chce żebym cię zastępowała ;/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 30, 2010 11:13 am
kISaMur ichuś nas opuszcza, jak możesz nam to robić.. będę płakać cry Jak mi załatwicie 100% z matury z biologii, to mogę zostać xd dziki_wieprz wez se zmien na dziki_łoś mrgreen Nie ma polskich znakow w nickach >.> może dziki_badylarz? hela bertz bo ja tak mowie hahashaha.............. taaa.... hela mnie wygania z forum crying P a t e l n i a widzisz ichabot, nikt nie chce żebym cię zastępowała ;/ Ja chcę! 3nodding BTW. jak mnie by nie było przez jakiś czas, to mam nadzieję że nie pouciekacie z gildii...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 30, 2010 11:18 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 30, 2010 11:19 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 30, 2010 11:20 am
Ignacy Wieniawa Jak mi załatwicie 100% z matury z biologii, to mogę zostać xd BTW. jak mnie by nie było przez jakiś czas, to mam nadzieję że nie pouciekacie z gildii... Dobra, wygrałeś.. ale wrócisz tu jeszcze ? ;> mrgreen Ja z gildii nie ucieknę, bo tylko w tej można swobodnie spamować i offtopować rofl No i jest wesoło blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 30, 2010 11:23 am
zobaczysz. pojdę za tobą, w metrze czy swetrze
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 30, 2010 11:27 am
Lady Majorie Ignacy Wieniawa Jak mi załatwicie 100% z matury z biologii, to mogę zostać xd BTW. jak mnie by nie było przez jakiś czas, to mam nadzieję że nie pouciekacie z gildii... Dobra, wygrałeś.. ale wrócisz tu jeszcze ? ;> mrgreen Ja z gildii nie ucieknę, bo tylko w tej można swobodnie spamować i offtopować rofl No i jest wesoło blaugh To dobrze 3nodding Jak za dwadzieścia lat wrócisz na gaie, to ja tu będę sam ze sobą grał w skojarzenia (no, może jeszcze Lopatka będzie) , nie martw się xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 30, 2010 11:34 am
Ignacy Wieniawa To dobrze 3nodding Jak za dwadzieścia lat wrócisz na gaie, to ja tu będę sam ze sobą grał w skojarzenia (no, może jeszcze Lopatka będzie) , nie martw się xd uff..jak mi ulżyło jak to przeczytałam 3nodding Sam ze sobą grać nie będziesz, mówię ci mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 30, 2010 11:50 am
kamila prosze cie, przyjmij mnie do znajomości
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 30, 2010 12:53 pm
hela bertz zobaczysz. pojdę za tobą, w metrze czy swetrze "... w kinie w kętrzynie..." Do kętrzyna do liceum chodziłem ;O
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|