|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 6:03 am
Jaswinder opcy Delein *histeryczny śmiech* Panie i Panowie, mam zaszczyt przedstawić wam przerażającego potwora, jakiego świat jeszcze nie widział. Ukrywa się pod niepozorną postacia, czyhając w skupieniu na swoje ofiary. Sprawia wrażenie miłej, ale tak naprawde do krwawa i skubana bestia. Dla niepoznaki często przybiera minę Szczęśliwej Idiotki!Drżyjcie, bo zostaniecie podźgani Miękką Poduchą! oi! normalnie seksi ze tak sie wyraze!!! mrgreen jestem za!!!!!! przypominasz mi trochę moją szwagierkę... xd ladniusia ^^ ale masz cos w oczkach..cos, co malym dzieciom kaze sie bac, a nieuwaznych doroslych prowadzi ku zagladzie... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 9:19 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 9:57 am
sympatyczna pani w czerni ;P Oł maj, kolce wymiataja... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 2:32 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 2:34 pm
Delein Opcy- takie ze mnie seksi jak umiem sterować paralotnią xp a ile juz masz godzin w powietrzu na koncie?? wink wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 2:37 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 2:41 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 2:56 pm
ej to mialybyc fotki tylko dla mnie blaugh ...no dobra zrobisz mi nowe xd xp blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 2:58 pm
Delein *histeryczny śmiech* Panie i Panowie, mam zaszczyt przedstawić wam przerażającego potwora, jakiego świat jeszcze nie widział. Ukrywa się pod niepozorną postacia, czyhając w skupieniu na swoje ofiary. Sprawia wrażenie miłej, ale tak naprawde do krwawa i skubana bestia. Dla niepoznaki często przybiera minę Szczęśliwej Idiotki!Drżyjcie, bo zostaniecie podźgani Miękką Poduchą! fajniutka fotka...i szczerze mowiac kogos mi przypomniasz ale nie mam pojecia kogo...moze cie juz kiedys...ale nie mowie o fotkach xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 3:08 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri May 20, 2005 5:10 pm
Delein Vykk Delein *histeryczny śmiech* Panie i Panowie, mam zaszczyt przedstawić wam przerażającego potwora, jakiego świat jeszcze nie widział. Ukrywa się pod niepozorną postacia, czyhając w skupieniu na swoje ofiary. Sprawia wrażenie miłej, ale tak naprawde do krwawa i skubana bestia. Dla niepoznaki często przybiera minę Szczęśliwej Idiotki!Drżyjcie, bo zostaniecie podźgani Miękką Poduchą! fajniutka fotka...i szczerze mowiac kogos mi przypomniasz ale nie mam pojecia kogo...moze cie juz kiedys...ale nie mowie o fotkach xp blaugh Mogłeś mnie widzieć w Gliwicach na przykład xp raczej nie..podejrzewalem warszawe jak bylem tam w tamto lato to ciagala mnie po znajomych i klubach blaugh troszenke i wydawala mi sie twarz znajoma xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 4:49 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 4:51 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 21, 2005 5:04 am
Wygladasz jak stary brat Vykk'a, ale to tylko moja wyobraznia XD I brodka *szarp szarp*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|