Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
*MELINA* Rozmowy NIEKONTROLOWANE [grozi kalectwem moralnym] Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 81 82 83 84 85 86 ... 261 262 263 264 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200
PostPosted: Sat Sep 18, 2004 2:59 pm

Kukus
BeeWolf
nox123
BeeWolf
nox123
biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin
zabilem jednego ...dwoch ..........trzech.. sweatdrop
meczace to zabijanie

Co ty zabileś question question question

a moze spagetty??? biggrin

wole to od Pizzy, mam dzis do tej potrawy wstret przez pewnego pana ...!!!!!!! agry xp
znowu Dest cie pizzą potraktował?

Nie ... Przem pojechał do kolegi, ja z destem postanowilismy zjesc pizze 2 w cenie 1 i sie napic piwa ... ale samemu trzeba odebrac . Przem pisze bede o 21 .. tak wiec dest mu powiedział o planie ... przem pisze bede o 22 ... dest juz jest glodny ale co potem sie naje i napieje .... nastepnie przem jest o 23 ... i nie chce pojeecha .... :0 Dest sie wkurzył i poszedł do domu a ja do Kochanej Omi wrociłem :*
PostPosted: Sat Sep 18, 2004 3:03 pm

BeeWolf
Kukus
BeeWolf
nox123
BeeWolf
nox123
biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin
zabilem jednego ...dwoch ..........trzech.. sweatdrop
meczace to zabijanie

Co ty zabileś question question question

a moze spagetty??? biggrin

wole to od Pizzy, mam dzis do tej potrawy wstret przez pewnego pana ...!!!!!!! agry xp
znowu Dest cie pizzą potraktował?

Nie ... Przem pojechał do kolegi, ja z destem postanowilismy zjesc pizze 2 w cenie 1 i sie napic piwa ... ale samemu trzeba odebrac . Przem pisze bede o 21 .. tak wiec dest mu powiedział o planie ... przem pisze bede o 22 ... dest juz jest glodny ale co potem sie naje i napieje .... nastepnie przem jest o 23 ... i nie chce pojeecha .... :0 Dest sie wkurzył i poszedł do domu a ja do Kochanej Omi wrociłem :*

pamietaj jedzenie to przyjemnosc nie traktoj tego osobiscie
i delektoj sie wszystkim co ci smakuje

[podaje spagetty bolonez]

nox123

Kukus

PostPosted: Sat Sep 18, 2004 3:04 pm

WIESIEK UMIERA!
Jego życie kończy się w straszliwych męczarniach, których nawet on sam nie jest w stanie opisac. Wiesiek choruje na ostra odmianę egzotycznej choroby zwanej przez specjalistów KAC (Kurewska Abrakadabra Czachy). Znajomi oraz pani Halinka, sprzątaczka z bloku Wieśka i jednocześnie przyjaciólka rodziny twierdza, ze w obecnej sytuacji niewiele już można zrobić - Wiesiek jest skazany na śmierć. Pomyśl, jak straszne musi być zycie z wyrokiem. A wszystko zaczęło się tak niewinnie na imieninach u szwagra Wieśka, niejakiego Czesława Dz. ... Ale jest jeszcze szansa! Możemy pomóc Wieśkowi! Firma WDUPEX s.a. z Rozworowa Podlaskiego, producent czopków przeciwgrzybicznych "Solaris", zgodziła się sponsorować kampanie ratowania Wieśka. Za każde przesłanie tej wiadomości nowej osobie, firma WDUPEX wpłaci na konto Wieśka 2 ruble bialoruskie. Uzbieraliśmy już 374764687098176523,5 rubli, co jest równowartością około 26 groszy. Jeżeli uzbieramy 1,50 zł mama Wieśka będzie mogła kupić mu mineralke w osiedlowym sklepie spożywczym i jej syn będzie uratowany (być może wystarczy nawet na regeneracyjna zupkę chińska). Tak wiec nie czekaj! Los Wieska leży w twoich rękach! W tak łatwy sposób możemy mu pomóc...
PostPosted: Sat Sep 18, 2004 3:05 pm

nox123

[Spogląda na kluski ]...hmm wyglada niezle ... [proboje] ..mmm swietne ..[zaklada Noxemu czapke kucharza] od dzis gotujesz ...

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200

nox123

PostPosted: Sat Sep 18, 2004 3:11 pm

BeeWolf
nox123

[Spogląda na kluski ]...hmm wyglada niezle ... [proboje] ..mmm swietne ..[zaklada Noxemu czapke kucharza] od dzis gotujesz ...

niema sprawy uwielgiam to robic wiec kto glodny walcie do mnie
(musze pogadac z kims o zalozeniu topiku zawanego restauracja
czyli zryj ile wlezie)
PostPosted: Sat Sep 18, 2004 3:12 pm

Kukus
WIESIEK UMIERA!
Jego życie kończy się w straszliwych męczarniach, których nawet on sam nie jest w stanie opisac. Wiesiek choruje na ostra odmianę egzotycznej choroby zwanej przez specjalistów KAC (Kurewska Abrakadabra Czachy). Znajomi oraz pani Halinka, sprzątaczka z bloku Wieśka i jednocześnie przyjaciólka rodziny twierdza, ze w obecnej sytuacji niewiele już można zrobić - Wiesiek jest skazany na śmierć. Pomyśl, jak straszne musi być zycie z wyrokiem. A wszystko zaczęło się tak niewinnie na imieninach u szwagra Wieśka, niejakiego Czesława Dz. ... Ale jest jeszcze szansa! Możemy pomóc Wieśkowi! Firma WDUPEX s.a. z Rozworowa Podlaskiego, producent czopków przeciwgrzybicznych "Solaris", zgodziła się sponsorować kampanie ratowania Wieśka. Za każde przesłanie tej wiadomości nowej osobie, firma WDUPEX wpłaci na konto Wieśka 2 ruble bialoruskie. Uzbieraliśmy już 374764687098176523,5 rubli, co jest równowartością około 26 groszy. Jeżeli uzbieramy 1,50 zł mama Wieśka będzie mogła kupić mu mineralke w osiedlowym sklepie spożywczym i jej syn będzie uratowany (być może wystarczy nawet na regeneracyjna zupkę chińska). Tak wiec nie czekaj! Los Wieska leży w twoich rękach! W tak łatwy sposób możemy mu pomóc...

zajebiste zaraz na gg puszcze kumplom
biggrin

nox123

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200
PostPosted: Sat Sep 18, 2004 3:13 pm

melina melina ... !! ale se nudze .. co za chanba nudze sie w melinie !! sweatdrop
PostPosted: Sat Sep 18, 2004 3:15 pm

BeeWolf
melina melina ... !! ale se nudze .. co za chanba nudze sie w melinie !! sweatdrop

oprucz tego ze umiem gotowac to mam znajomych w monopolowym
[wyciagam z pod plaszczyka 2 l LODKI BOLS]

nox123

Kukus

PostPosted: Sat Sep 18, 2004 3:15 pm

BeeWolf
zdarza się... czasem nawet ja nie mogę nic wymyślić gonk
PostPosted: Sat Sep 18, 2004 3:17 pm

nox123
BeeWolf

Porzeglował bym z toba, ale jakos mi dzis zle wieje ... chyba pujde spać ... crying

BeeWolf

Dapper Gaian

350 Points
  • Gaian 50
  • Member 100
  • Dressed Up 200

Kukus

PostPosted: Sat Sep 18, 2004 3:17 pm

nox123
BeeWolf

nie mogę patrzeć na woodkę... wczoraj się zWASTEowałem gonk
PostPosted: Sat Sep 18, 2004 3:18 pm

Kukus
BeeWolf

to co wy powiecie na to bysmy siie przebrali za kury i zaczeli dzibac JANKESOW

nox123

Kukus

PostPosted: Sat Sep 18, 2004 3:20 pm

nox123
Kukus
BeeWolf

nie jest to zły pomysł... na pewno lepszy niż bezczynne siedzenie
PostPosted: Sat Sep 18, 2004 3:20 pm

albo niewiem kurde

nox123

nox123

PostPosted: Sat Sep 18, 2004 3:22 pm

Kukus
nox123
Kukus
BeeWolf

nie jest to zły pomysł... na pewno lepszy niż bezczynne siedzenie

no dobra {podchodze do rozjeebanego luzka i wyciagam z podniego 3 stroje kurczakow }

ja biore ten bez lewego oka
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<] 1 2 3 ... 81 82 83 84 85 86 ... 261 262 263 264 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games