|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 2:59 pm
Kukus BeeWolf nox123 BeeWolf nox123 biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin zabilem jednego ...dwoch ..........trzech.. sweatdrop meczace to zabijanie Co ty zabileś question question question a moze spagetty??? biggrin wole to od Pizzy, mam dzis do tej potrawy wstret przez pewnego pana ...!!!!!!! agry xp znowu Dest cie pizzą potraktował? Nie ... Przem pojechał do kolegi, ja z destem postanowilismy zjesc pizze 2 w cenie 1 i sie napic piwa ... ale samemu trzeba odebrac . Przem pisze bede o 21 .. tak wiec dest mu powiedział o planie ... przem pisze bede o 22 ... dest juz jest glodny ale co potem sie naje i napieje .... nastepnie przem jest o 23 ... i nie chce pojeecha .... :0 Dest sie wkurzył i poszedł do domu a ja do Kochanej Omi wrociłem :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 3:03 pm
BeeWolf Kukus BeeWolf nox123 BeeWolf nox123 biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin biggrin zabilem jednego ...dwoch ..........trzech.. sweatdrop meczace to zabijanie Co ty zabileś question question question a moze spagetty??? biggrin wole to od Pizzy, mam dzis do tej potrawy wstret przez pewnego pana ...!!!!!!! agry xp znowu Dest cie pizzą potraktował? Nie ... Przem pojechał do kolegi, ja z destem postanowilismy zjesc pizze 2 w cenie 1 i sie napic piwa ... ale samemu trzeba odebrac . Przem pisze bede o 21 .. tak wiec dest mu powiedział o planie ... przem pisze bede o 22 ... dest juz jest glodny ale co potem sie naje i napieje .... nastepnie przem jest o 23 ... i nie chce pojeecha .... :0 Dest sie wkurzył i poszedł do domu a ja do Kochanej Omi wrociłem :* pamietaj jedzenie to przyjemnosc nie traktoj tego osobiscie i delektoj sie wszystkim co ci smakuje [podaje spagetty bolonez]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 3:04 pm
WIESIEK UMIERA! Jego życie kończy się w straszliwych męczarniach, których nawet on sam nie jest w stanie opisac. Wiesiek choruje na ostra odmianę egzotycznej choroby zwanej przez specjalistów KAC (Kurewska Abrakadabra Czachy). Znajomi oraz pani Halinka, sprzątaczka z bloku Wieśka i jednocześnie przyjaciólka rodziny twierdza, ze w obecnej sytuacji niewiele już można zrobić - Wiesiek jest skazany na śmierć. Pomyśl, jak straszne musi być zycie z wyrokiem. A wszystko zaczęło się tak niewinnie na imieninach u szwagra Wieśka, niejakiego Czesława Dz. ... Ale jest jeszcze szansa! Możemy pomóc Wieśkowi! Firma WDUPEX s.a. z Rozworowa Podlaskiego, producent czopków przeciwgrzybicznych "Solaris", zgodziła się sponsorować kampanie ratowania Wieśka. Za każde przesłanie tej wiadomości nowej osobie, firma WDUPEX wpłaci na konto Wieśka 2 ruble bialoruskie. Uzbieraliśmy już 374764687098176523,5 rubli, co jest równowartością około 26 groszy. Jeżeli uzbieramy 1,50 zł mama Wieśka będzie mogła kupić mu mineralke w osiedlowym sklepie spożywczym i jej syn będzie uratowany (być może wystarczy nawet na regeneracyjna zupkę chińska). Tak wiec nie czekaj! Los Wieska leży w twoich rękach! W tak łatwy sposób możemy mu pomóc...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 3:05 pm
nox123 pamietaj jedzenie to przyjemnosc nie traktoj tego osobiscie i delektoj sie wszystkim co ci smakuje [podaje spagetty bolonez] [Spogląda na kluski ]...hmm wyglada niezle ... [proboje] ..mmm swietne ..[zaklada Noxemu czapke kucharza] od dzis gotujesz ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 3:11 pm
BeeWolf nox123 pamietaj jedzenie to przyjemnosc nie traktoj tego osobiscie i delektoj sie wszystkim co ci smakuje [podaje spagetty bolonez] [Spogląda na kluski ]...hmm wyglada niezle ... [proboje] ..mmm swietne ..[zaklada Noxemu czapke kucharza] od dzis gotujesz ... niema sprawy uwielgiam to robic wiec kto glodny walcie do mnie (musze pogadac z kims o zalozeniu topiku zawanego restauracja czyli zryj ile wlezie)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 3:12 pm
Kukus WIESIEK UMIERA! Jego życie kończy się w straszliwych męczarniach, których nawet on sam nie jest w stanie opisac. Wiesiek choruje na ostra odmianę egzotycznej choroby zwanej przez specjalistów KAC (Kurewska Abrakadabra Czachy). Znajomi oraz pani Halinka, sprzątaczka z bloku Wieśka i jednocześnie przyjaciólka rodziny twierdza, ze w obecnej sytuacji niewiele już można zrobić - Wiesiek jest skazany na śmierć. Pomyśl, jak straszne musi być zycie z wyrokiem. A wszystko zaczęło się tak niewinnie na imieninach u szwagra Wieśka, niejakiego Czesława Dz. ... Ale jest jeszcze szansa! Możemy pomóc Wieśkowi! Firma WDUPEX s.a. z Rozworowa Podlaskiego, producent czopków przeciwgrzybicznych "Solaris", zgodziła się sponsorować kampanie ratowania Wieśka. Za każde przesłanie tej wiadomości nowej osobie, firma WDUPEX wpłaci na konto Wieśka 2 ruble bialoruskie. Uzbieraliśmy już 374764687098176523,5 rubli, co jest równowartością około 26 groszy. Jeżeli uzbieramy 1,50 zł mama Wieśka będzie mogła kupić mu mineralke w osiedlowym sklepie spożywczym i jej syn będzie uratowany (być może wystarczy nawet na regeneracyjna zupkę chińska). Tak wiec nie czekaj! Los Wieska leży w twoich rękach! W tak łatwy sposób możemy mu pomóc... zajebiste zaraz na gg puszcze kumplom biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 3:13 pm
melina melina ... !! ale se nudze .. co za chanba nudze sie w melinie !! sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 3:15 pm
BeeWolf melina melina ... !! ale se nudze .. co za chanba nudze sie w melinie !! sweatdrop oprucz tego ze umiem gotowac to mam znajomych w monopolowym [wyciagam z pod plaszczyka 2 l LODKI BOLS]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 3:15 pm
BeeWolf melina melina ... !! ale se nudze .. co za chanba nudze sie w melinie !! sweatdrop zdarza się... czasem nawet ja nie mogę nic wymyślić gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 3:17 pm
nox123 BeeWolf melina melina ... !! ale se nudze .. co za chanba nudze sie w melinie !! sweatdrop oprucz tego ze umiem gotowac to mam znajomych w monopolowym [wyciagam z pod plaszczyka 2 l LODKI BOLS] Porzeglował bym z toba, ale jakos mi dzis zle wieje ... chyba pujde spać ... crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 3:17 pm
nox123 BeeWolf melina melina ... !! ale se nudze .. co za chanba nudze sie w melinie !! sweatdrop oprucz tego ze umiem gotowac to mam znajomych w monopolowym [wyciagam z pod plaszczyka 2 l LODKI BOLS] nie mogę patrzeć na woodkę... wczoraj się zWASTEowałem gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 3:18 pm
Kukus BeeWolf melina melina ... !! ale se nudze .. co za chanba nudze sie w melinie !! sweatdrop zdarza się... czasem nawet ja nie mogę nic wymyślić gonk to co wy powiecie na to bysmy siie przebrali za kury i zaczeli dzibac JANKESOW
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 3:20 pm
nox123 Kukus BeeWolf melina melina ... !! ale se nudze .. co za chanba nudze sie w melinie !! sweatdrop zdarza się... czasem nawet ja nie mogę nic wymyślić gonk to co wy powiecie na to bysmy siie przebrali za kury i zaczeli dzibac JANKESOW nie jest to zły pomysł... na pewno lepszy niż bezczynne siedzenie
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 3:20 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Sep 18, 2004 3:22 pm
Kukus nox123 Kukus BeeWolf melina melina ... !! ale se nudze .. co za chanba nudze sie w melinie !! sweatdrop zdarza się... czasem nawet ja nie mogę nic wymyślić gonk to co wy powiecie na to bysmy siie przebrali za kury i zaczeli dzibac JANKESOW nie jest to zły pomysł... na pewno lepszy niż bezczynne siedzenie no dobra {podchodze do rozjeebanego luzka i wyciagam z podniego 3 stroje kurczakow } ja biore ten bez lewego oka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|