|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 7:14 am
ide na obiad gawarisz! nie wiem czy wroce wiec ostatnia kolejeczke na droge *siup!*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 7:18 am
Adwokat.Kozy Kiray Adwokat.Kozy chyba calu szkopol lezy w tym ze zapomina sie o real life... zapomina sie co tak naprawde jest najlepsze.. chyba postne to wszystno na polskiej.. moze ktos sie nad tym zastanowi i wyjdzie z domu.. ludzie podeszli do tego wszystkiego zbyt powaznie, nie wyobrazaja sobie zycia bez Gai, zabardzo ich wciagnela i teraz nie moga zrozumiec ze panuje zastoj na polskiej gildi bo sa wakacje i wiele osob woli spedzic czas na dworze robiac cos pozytecznego a nie siedziec przed kompem... um... wlasnie.. jutro gaia w odstawke idzie.. moze ktos inny tez dojdzie do takiego wniosku.. *piwko* a ja w weekend mam zamiar pograc troche w pilke nozna i to jest wlasnie fajne w Ruskich Partyzantach...czasem sie zdarza letarg na RP kazdy ma wiele rzeczy do zrobinia ma real life, jednak co jakis czas sie ktos pojawi zostawi wiadomosc, i tak w kolko, co jakis czas zdarza sie wieksza grupka osob dostepnych na RP i w tedy jest wesolo i mozna normalnie pogadac na jakies tematy.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 7:19 am
Adwokat.Kozy ide na obiad gawarisz! nie wiem czy wroce wiec ostatnia kolejeczke na droge *siup!* smacznego Towarzyszu...ja tez zaraz znikne *wypija szklaneczke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 8:42 am
 ja wam powiem ze mam to wszytsko głeboko w.....nosie mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 9:52 am
YumiTao  ja wam powiem ze mam to wszytsko głeboko w.....nosie mrgreen wreszcie ktos z dobrym podejsciem do sprawy......... mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 11:58 am
jest tu kurwa ktos?? sory za niecenzuralne slownictwo ale mam taki zaczepisty humor ....
bimbru.....
xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 12:22 pm
Baliaur jest tu kurwa ktos?? sory za niecenzuralne slownictwo ale mam taki zaczepisty humor .... bimbru..... xp i wszyscy musza o tym wiedziec? stare twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 12:44 pm
Real_Twisted Baliaur jest tu kurwa ktos?? sory za niecenzuralne slownictwo ale mam taki zaczepisty humor .... bimbru..... xp i wszyscy musza o tym wiedziec? stare twisted dlaczego nie?? nie mowie dokladnie o co chodzi.. razz a szczypta sadyzmu ne zaszkodzi twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 12:47 pm
Baliaur Real_Twisted Baliaur jest tu kurwa ktos?? sory za niecenzuralne slownictwo ale mam taki zaczepisty humor .... bimbru..... xp i wszyscy musza o tym wiedziec? stare twisted dlaczego nie?? nie mowie dokladnie o co chodzi.. razz a szczypta sadyzmu ne zaszkodzi twisted to juz wiesz ze ktos tu jest...nie mam dzis dosc sily by siedziec na polskiej gildi... sweatdrop twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 12:48 pm
Real_Twisted Baliaur Real_Twisted Baliaur jest tu kurwa ktos?? sory za niecenzuralne slownictwo ale mam taki zaczepisty humor .... bimbru..... xp i wszyscy musza o tym wiedziec? stare twisted dlaczego nie?? nie mowie dokladnie o co chodzi.. razz a szczypta sadyzmu ne zaszkodzi twisted to juz wiesz ze ktos tu jest...nie mam dzis dosc sily by siedziec na polskiej gildi... sweatdrop twisted mnie Ktty dobija xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 12:51 pm
Baliaur Real_Twisted Baliaur to juz wiesz ze ktos tu jest...nie mam dzis dosc sily by siedziec na polskiej gildi... sweatdrop twisted mnie Ktty dobija xp to powiem ze nie jestes jedyna mam dosyc tej arghhhhhhhh...az brak mi slow evil twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 1:02 pm
esh...
a tak a propos to mash odjechanego siga razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 1:06 pm
Baliaur esh... a tak a propos to mash odjechanego siga razz dzieki whee co sie dzieje na polskiej kitty ciagle tam siedzi? twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 1:08 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Jul 08, 2005 1:12 pm
troche wieksza glowa ...bo tak wyglada jakby jej rozwalkowali czubek glowy, krzywe ramiona i uszy narysuj...tyle widze monitora nie przezuce na bok xd taka ma opinia twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|