|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 11:04 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 11:06 am
Miss_Karina mam nr 412 biggrin taki nr pokoju mialam na turnusie wink xd biggrin widze ze bylo duze zamieszanie w zwiazku z pokojami xd *wychyla głowę zza drzwi swojego pokoju* surprised Kari!!! *podbiega i przytula* witaj 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 11:07 am
czesia wszystkim ^_^ (przypomnijcie mi, że mam zrobić krzywdę sayokunowi)
jak tam ataki sushi? smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 11:08 am
Rynn the Vampire czesia wszystkim ^_^ (przypomnijcie mi, że mam zrobić krzywdę sayokunowi) jak tam ataki sushi? smile Jak na razie nic się nie dzieje ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 11:08 am
Katka1989 ja już zapisałam 3nodding hmm... idea *pstryka palcami i ściany jej pokoju zmieniają się na kolor fioletowy* o wiele lepiej 3nodding Ktka czyż byś sie bawiła w WinX eek eek eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 11:09 am
Delisa Nerai Sayokun Nerai Być może jest jeszce jakiś....... duuuuuuuży......z wieeeeeeeeelkimi oknami... i kominkiem.......iiii..... eek Nio..... to znaczy..... eme.......jest jkaiś wolny? nr 7 najlepiej? 7 zajęty!!! scream scream stare widze ze wszyscy wyjątkowo mili..... :masuje uszy w których prawdopodobnie popękały będenki: tilko siem pytam..... a jakie są wolne bo nie chce więcej ryzykować......? 59 wez !! bedziesz kolo mnie (ja mam 60) biggrin z tego co wiem to on nie jest zajety 3nodding zato zajety jest na pewno 61 3nodding oooooooo....dziękuje emotion_hug jestem wzruszona crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 11:09 am
Danii Katka1989 ja już zapisałam 3nodding hmm... idea *pstryka palcami i ściany jej pokoju zmieniają się na kolor fioletowy* o wiele lepiej 3nodding Ktka czyż byś sie bawiła w WinX eek eek eek yyy... co? ^^"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 11:10 am
Witam, witam wszystkich biggrin
hm... troche duzo tego, ale co tam biggrin za bardzo sie rozpisalam, ale i tak kazdego dnia cos przybedzie do mojego pokoiku wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 11:10 am
Katka1989 Rynn the Vampire czesia wszystkim ^_^ (przypomnijcie mi, że mam zrobić krzywdę sayokunowi) jak tam ataki sushi? smile Jak na razie nic się nie dzieje ^^ I baaardzo dobrze. Zaraz...a jaki ja mam w ogóle numer pokoiku? 22 :> (Cieniu będzie wiedział, o co chodzi XD) pokoik oczywiście dwuosobowy...tylko Kage strasznie chrapie gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 11:11 am
Rynn the Vampire czesia wszystkim ^_^ (przypomnijcie mi, że mam zrobić krzywdę sayokunowi) jak tam ataki sushi? smile rynn jaki masz nr pokoju ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 11:11 am
Katka1989 Danii Katka1989 ja już zapisałam 3nodding hmm... idea *pstryka palcami i ściany jej pokoju zmieniają się na kolor fioletowy* o wiele lepiej 3nodding Ktka czyż byś sie bawiła w WinX eek eek eek yyy... co? ^^" A coś wrodzajy czradziojek z księrzyca połączone z ee... yy... dobra porzućmy ten temat
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 11:12 am
Rynn the Vampire Katka1989 Rynn the Vampire czesia wszystkim ^_^ (przypomnijcie mi, że mam zrobić krzywdę sayokunowi) jak tam ataki sushi? smile Jak na razie nic się nie dzieje ^^ I baaardzo dobrze. Zaraz...a jaki ja mam w ogóle numer pokoiku? 22 :> (Cieniu będzie wiedział, o co chodzi XD) pokoik oczywiście dwuosobowy...tylko Kage strasznie chrapie gonk biedaczko...a o co chodzi z tymi atakami sushi?! eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 11:12 am
no dobra plan budynku puźniej się go przerobi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 11:13 am
Danii Katka1989 Danii Katka1989 ja już zapisałam 3nodding hmm... idea *pstryka palcami i ściany jej pokoju zmieniają się na kolor fioletowy* o wiele lepiej 3nodding Ktka czyż byś sie bawiła w WinX eek eek eek yyy... co? ^^" A coś wrodzajy czradziojek z księrzyca połączone z ee... yy... dobra porzućmy ten temat hmm... stare stare stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Aug 04, 2004 11:15 am
Delisa - 22 Kari - spróbuj wejść tu pod wieczór ;P co druga stronka "cannot connect to the sushi database" (wybaczcie, jeżeli niedokładnie tak...)
Say - jaja Ci urwę jak Cię jeszcze kiedyś zobaczę, więc strzeż się. Do planu budynku dopisz 22 - Rynn the Vampire & kagenoyami.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|