|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 05, 2009 8:43 am
ichabot Podobno kiedyś tak było, ale teraz powoli się odstępuje od ich usuwania (na wikipedii tak jest napisane przynajmniej) xd wikipedii nie zawsze mozna wierzyc!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sun Jul 05, 2009 10:17 am
Maris274 ichabot Podobno kiedyś tak było, ale teraz powoli się odstępuje od ich usuwania (na wikipedii tak jest napisane przynajmniej) xd wikipedii nie zawsze mozna wierzyc! Ale przynajmniej z tą częścią o usuwaniu się zgadzało xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Jul 07, 2009 1:02 pm
E halooo czy my mamy jakis maturzystow? Jakies wyniki? Chwalic sie, czy coo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 08, 2009 12:34 am
gdzies sie juz chwalili, acz nie pamietam gdzie o.o oi, a kiedy wiadomo, gdzie sie dostalo?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 08, 2009 12:55 am
wilkus gdzies sie juz chwalili, acz nie pamietam gdzie o.o oi, a kiedy wiadomo, gdzie sie dostalo? Dzisiaj w późnych godzinach popołudniowych... przynajmniej na Gdańskim Uniwersytecie Medycznym ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 08, 2009 7:14 am
jestem już po sesji.
WAKAAAAACJE! *pogo*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 08, 2009 8:58 am
ichabot wilkus gdzies sie juz chwalili, acz nie pamietam gdzie o.o oi, a kiedy wiadomo, gdzie sie dostalo? Dzisiaj w późnych godzinach popołudniowych... przynajmniej na Gdańskim Uniwersytecie Medycznym ninja trzymam kciuki 3nodding ZebraDeath jestem już po sesji. WAKAAAAACJE! *pogo* oo, gratulacje. zadowolona z wynikow? whee milego wypoczynku 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 08, 2009 2:20 pm
Nie udało mi się na pierwszej liście rankingowej... (można się tego było spodziewać, ale ja się nie spodziewałem xp ) a druga 17 lipca ... aaa... znowu stres confused
Fajnie masz, Zebra xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Wed Jul 08, 2009 2:26 pm
ichabot Nie udało mi się na pierwszej liście rankingowej... (można się tego było spodziewać, ale ja się nie spodziewałem xp ) a druga 17 lipca ... aaa... znowu stres confused Fajnie masz, Zebra xd a wiesz chociaz ile Ci zbraklo, zeby mozna bylo na cokolwiek liczyc? mam wrazenie, ze na studiach jakos bardziej doceniam wakacje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 09, 2009 1:26 am
A ja zdalam anatomie na 4 i jestem miszczem nad miszczami mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 09, 2009 4:34 am
wilkus a wiesz chociaz ile Ci zbraklo, zeby mozna bylo na cokolwiek liczyc? mam wrazenie, ze na studiach jakos bardziej doceniam wakacje xd Dużo mi zabrakło. Mam 157/200 pkt, a obecny próg na analitykę medyczną wynosi 170pkt... Z tego co się dowiedziałem na forach, to na uniwerkach medycznych tak jest, że ludzie rejestrują się na kilku uczelniach, na różne kierunki, a później progi szybko spadają... Ja też szczerze mówiąc nie wierzę, żeby minimalna ilość punktów gwarantująca przyjęcie na studia podskoczyła o 40 pkt z roku na rok... (w przypadku analityki medycznej) O_o Nadzieja umiera ostatnia! xd Gratulacje Justinka. Masz super awatara, nawiasem mówiąc ;P
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 09, 2009 4:47 am
ichabot Dużo mi zabrakło. Mam 157/200 pkt, a obecny próg na analitykę medyczną wynosi 170pkt... Z tego co się dowiedziałem na forach, to na uniwerkach medycznych tak jest, że ludzie rejestrują się na kilku uczelniach, na różne kierunki, a później progi szybko spadają... Ja też szczerze mówiąc nie wierzę, żeby minimalna ilość punktów gwarantująca przyjęcie na studia podskoczyła o 40 pkt z roku na rok... (w przypadku analityki medycznej) O_o Nadzieja umiera ostatnia! xd Gratulacje Justinka. Masz super awatara, nawiasem mówiąc ;P to prawda... ja pamietam, jak mnie przyjmowali na studia -mialam jakis wynik podobny do Twojego chyba [tak mi sie wydaje, bo to dawno bylo] i bylam na kolo 300 miejscu, a teraz jestem na 3 roku xd bedzie spoko. tylko czmu tak daleko [w sensie gdansk]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 09, 2009 9:05 am
A na jakiej pozycji byłaś pod koniec rekrutacji? ( i ile miejsc ogólnie było na kierunku). Do Gdańska większość moich kolegów jedzie, a dla mnie to nie jest wcale dalej niż Warszawa xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 09, 2009 9:08 am
to zasadniczo jest dobre pytanie. nie wiem, szczerze mowiac, bo jak zobaczylam zielony napis, ze mnie przyjeli, zglupialam z radosci xd ale przyjeli kolo 200 osob wtedy. zgadnij, ile jest teraz xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Jul 09, 2009 9:10 am
wilkus to zasadniczo jest dobre pytanie. nie wiem, szczerze mowiac, bo jak zobaczylam zielony napis, ze mnie przyjeli, zglupialam z radosci xd ale przyjeli kolo 200 osob wtedy. zgadnij, ile jest teraz xd hmm... znając politechnikę, to pewnie z 60 mrgreen
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|