|
|
|
|
Posted: Mon Apr 13, 2009 1:48 am
Womi 4. óra munka... Több száz booty grab, és tojás-eladás... végre eghozta gyümölcsét... 100,000 gold: ELÉRVE!!! Gratula!!! biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 13, 2009 6:47 am
Summoning Tome, 2 akvárium tojás és Fausto Bottle 10th Gen után meglett a pénzem a superior form-ra, így humanoid cica lettem biggrin biggrin Legközelebb Gift of Goddess-re vagy Mythic Hair-re gyűjtök.... Szóval egyik dream avatar completed!
Miauuuu 3nodding 3nodding 3nodding *dorombol*
Womi részemről is CONGRATULATIONS smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Mon Apr 13, 2009 9:06 am
stranger12 vrobi ...ide mi van írva??? sweatdrop örülj, h nem tudod xp Valami szovjet induló nem? Első szó: nas=miénk (fordította anyukám xp )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Apr 14, 2009 9:52 am
Én vagyok az élő példája annak, hogy hogyan kell a 4 óra alatt megkeresett 100,000 goldunkat elkölteni 1 mp alatt ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 16, 2009 7:16 am
LOL...4 óra???...nekem talán 2...talán még annyi se volt...nekem viszont még van 10k-m sgergely!!! jött új item!!! ...mostmár a magyar guild takarítója is lehecc nem csak a szemét felszedője...mostantól a magyarguild folyosót takaríthatod...itt a csini ruci :XP:
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 16, 2009 8:46 am
Szemét szemétszedő, takaros takarító... xd Egyébként ezt hagyd abba mert ha így fojtatod én is unalmas leszek mint a harcihörcsög és akkor mi lesz sgergelyel?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 16, 2009 10:07 am
büszke vagyok rá h meg van az összes húsvéti item biggrin az összes zomg-s is 4laugh
edit: eek még pont serverfirssítés előtt eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 16, 2009 10:11 am
ha nem is büszke, de boldog vagyok hogy végre vége a húsvétnak és levehettem az idióta nyulas ruhámat....végre embernek érzem magam megint..... büszke vagyok hogy sikerült elkerülnöm a locsolókat xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 16, 2009 10:16 am
*Leparkol kölni szállító kamijonjával Stranger háta mögött amíg beszél.*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 16, 2009 12:39 pm
Büszke vagyok a profilom új formájára (már untam a sok panelt). smile Élő életben meg a rajzaimra, a cicákra stb és arra hogy egy jó előadáson leszek hétfőn (nemtom ismeri-e valaki a Bolyki Brothgers-t) smile
Apropó locsolás: 2en lelocsoltak kedden a munkahelyemen xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 16, 2009 1:31 pm
viszont akkormár legyünk büszkék sgergelyre is mert az első magyarok közt volt akinek nyufis papcsa volt...ergo...nagyon aktív...ezért készítettem neki egy nyuszis avatart biggrin  ...a nyuszis nyaklánc...vagy nyakkendő...tök mind1...azt a célt szolgálja mint a gazdag rappereknél a fux  ...vagy ien rapperes sgergelyesen xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Apr 16, 2009 1:39 pm