Magyar vagy? |
Igen |
|
89% |
[ 353 ] |
Külföldi, de magyar |
|
8% |
[ 33 ] |
Vannak magyar rokonaim |
|
0% |
[ 2 ] |
What?! |
|
2% |
[ 8 ] |
|
Total Votes : 396 |
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 16, 2009 10:45 am
Igen! Üdv itt és legyetek aktívak! 3nodding Mi olyan jó a Twilightben? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 16, 2009 10:48 am
sgergely Igen! Üdv itt és legyetek aktívak! 3nodding Mi olyan jó a Twilightben? sweatdrop igyekszünk ^^ huh hát... AZ ÖSSZKÉP *.* Edward, meg h vámpíros megmegmeg wuu nekem tökre tetszik *__* xDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 16, 2009 10:55 am
Ebből nem túl sokat értettem... sweatdrop (Mindenki nagy örömére most hogy nincs itt senki és nem lehot RP-zni vissza vettem a régi ruhájimat.) 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 16, 2009 11:00 am
sgergely Igen! Üdv itt és legyetek aktívak! 3nodding Mi olyan jó a Twilightben? sweatdrop olvasd el és megtudod xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 16, 2009 11:04 am
Há kösz... xd Legalább fordítás van? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 16, 2009 11:12 am
van 3nodding már az első két rész le van fordítva
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 16, 2009 11:12 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 16, 2009 11:13 am
de az nem adja olyan jól vissza mint a könyv scream
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 16, 2009 11:43 am
Hangoskönyv? (Mármint azon kívül hogy ha leesik koppan...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 16, 2009 11:50 am
sgergely Hangoskönyv? (Mármint azon kívül hogy ha leesik koppan...) stare ha gondolod felolvasom neked xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 16, 2009 11:53 am
sgergely Hangoskönyv? (Mármint azon kívül hogy ha leesik koppan...) (Ezt meg sem hallottam scream ... tessék olvasni scream am így sokkal csinibb vagy xd és ha legközelebb Edward betér a kocsmába ahelyett hogy elüldözitek beszélgess el vele...talán kedvet kapsz a Twilight-hoz xd )
Jó látni hogy özönlenek az újak......üdv mindenkinek exclaim exclaim
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 16, 2009 12:40 pm
sgergely Igen! Üdv itt és legyetek aktívak! 3nodding Mi olyan jó a Twilightben? sweatdrop biggrin Edward heart heart heart biggrin Hát nem is tudom igazából az egész történet h ilyen szerelem nem létezik,h eképzelheted magadnak a saját edwárdodat és bella helyébe képzelheted magadat!Nekem az egész sztori tetszik és a film is de a könyvet jobban szeretem mert azt magamnak képzeltem és az úgy jó ahogy van biggrin Cullenek heart heart heart OLVAZSD EL!!! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 16, 2009 12:48 pm
Jaj de jó! Alig várom hogy elképzelhessem a saját Edwardomat és Balla helyébe képzelhessem magam... xd xd xd xd És az a durva hogy ha jól tudom Akitta olvasta... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 16, 2009 1:05 pm
Olvasás közben az ajó, hogy elképzelheted a szereplőket, hogy milyenek és a helyükbe is képzelheted magadat. Az olvass élvezetes szórakozás nem árt kipróbálni.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat May 16, 2009 1:07 pm
sgergely Jaj de jó! Alig várom hogy elképzelhessem a saját Edwardomat és Balla helyébe képzelhessem magam... xd xd xd xd És az a durva hogy ha jól tudom Akitta olvasta... xd rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl rofl
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|