|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 6:35 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 6:36 am
a mi sie flash chyba zepsuł bo działało idealnie a teraz nie moge dać ani edit ani nic stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 6:37 am
~~lena-undesaid~~ Omi, mi cos tu nie gra... co znowu stare ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 6:37 am
Miss_Karina ja tajniacko jestem tutaj ninja xd carrie, mi wreszcie zaczela dobrze dzialac lista przyjaciol, wiec dopiero teraz moglam cie dodac.. sorki.. sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 6:39 am
Omega Sun ~~lena-undesaid~~ Omi, mi cos tu nie gra... co znowu stare ? omegus spokojnie.... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 6:40 am
Omega Sun ~~lena-undesaid~~ Omi, mi cos tu nie gra... co znowu stare ? Bo mam ten glopi tysiac i jak chce kupić chate w sklepie to mi sie ten standardowy komunikat wyświetla, że moge kupić za 1000g i w tyym okienku moge kylko kliknac "canel"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 6:42 am
~~lena-undesaid~~ Omega Sun ~~lena-undesaid~~ Omi, mi cos tu nie gra... co znowu stare ? Bo mam ten glopi tysiac i jak chce kupić chate w sklepie to mi sie ten standardowy komunikat wyświetla, że moge kupić za 1000g i w tyym okienku moge kylko kliknac "canel" kliknij na dom scream Czasem domow nie widac, ale jest raczka pod tym komunikatem, to klikaj raczka i sie pokaza stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 6:43 am
sweet_chii Miss_Karina ja tajniacko jestem tutaj ninja xd carrie, mi wreszcie zaczela dobrze dzialac lista przyjaciol, wiec dopiero teraz moglam cie dodac.. sorki.. sad spoczko whee O.o ... na uspokojenie ^^ whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 6:46 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 6:48 am
Omega Sun ~~lena-undesaid~~ Omega Sun ~~lena-undesaid~~ Omi, mi cos tu nie gra... co znowu stare ? Bo mam ten glopi tysiac i jak chce kupić chate w sklepie to mi sie ten standardowy komunikat wyświetla, że moge kupić za 1000g i w tyym okienku moge kylko kliknac "canel" kliknij na dom scream Czasem domow nie widac, ale jest raczka pod tym komunikatem, to klikaj raczka i sie pokaza stare aaaaaaaa to ja go nie widsziałam
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 6:50 am
Miss_Karina sweet_chii Miss_Karina ja tajniacko jestem tutaj ninja xd carrie, mi wreszcie zaczela dobrze dzialac lista przyjaciol, wiec dopiero teraz moglam cie dodac.. sorki.. sad spoczko whee O.o ... na uspokojenie ^^ whee dzieki wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 6:53 am
Omega Sun Miss_Karina sweet_chii Miss_Karina ja tajniacko jestem tutaj ninja xd carrie, mi wreszcie zaczela dobrze dzialac lista przyjaciol, wiec dopiero teraz moglam cie dodac.. sorki.. sad spoczko whee O.o ... na uspokojenie ^^ whee dzieki wink nmzc wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 6:53 am
eme bumpowac moge ale powiedz szczerze czy to cos da?? sweatdrop ...no dobra moze ktos sie zlituje...a ja tesh chyba sobie questa zaloze bo sie normalnie splukalem bo kupilem biurko i okienko sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 6:58 am