|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 5:54 am
M-Teen *pojawia się w kłebach szarego dymu* *wpada turlając sie* *po zytatrzymaniu* aaaaaa !!!! własnie ogladam domki i proboje cos wykombinowac hahahaha ide pa jak cos pisac PMy! ^^ *poof* *szary dym, ale jej brak* hej i pa... no cosh widze ze mania domkow robi swoje narka prinee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 5:54 am
Vykk to przykre ale kiedys to musialo cie spotkac razz xd xp whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 5:57 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 5:58 am
No dobra, postawiłem sobie domek, ale nie mam pojęcia co tam wsadzić, żeby to jakoś porządnie wyglądało, nie wydając przy okazji fortuny blaugh Za razie poobserwuję innych ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 5:58 am
Vykk sweet_chii Katka1989 Fajnie że są już domki ^ ^ Szkoda tylko, że te wszystkie rzeczy są takie drogie stare xp katka ma fajnie w domku..! I ty mowisz, ze wszystko drogie... a mnie tylko na lozko stac... crying nie plakaj kup sobie jaaks wykladzine w markecie i od razu bedzie ci lepiej razz u mnie jest wykladzina... :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 5:59 am
troshke popraweq i jush jakos jasniej w pokoiku razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 5:59 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 6:01 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk troshke popraweq i jush jakos jasniej w pokoiku razz co tak blisko lozka jestesmy? gonk eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii Vykk sweet_chii Katka1989 Fajnie że są już domki ^ ^ Szkoda tylko, że te wszystkie rzeczy są takie drogie stare xp katka ma fajnie w domku..! I ty mowisz, ze wszystko drogie... a mnie tylko na lozko stac... crying nie plakaj kup sobie jaaks wykladzine w markecie i od razu bedzie ci lepiej razz u mnie jest wykladzina... :/ a rzeczywiscie moj blad razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 6:03 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 6:03 am
sweet_chii Vykk troshke popraweq i jush jakos jasniej w pokoiku razz co tak blisko lozka jestesmy? gonk eek eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 6:04 am
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 6:06 am
sweet_chii Vykk troshke popraweq i jush jakos jasniej w pokoiku razz co tak blisko lozka jestesmy? gonk eek a masz jakies inne miejsce zeby usaisc??...dlaczego kazda dziewczyna mysli ze lozko sluzy tylko jednego...w dwoch wesjach solo lub multi razz ?? xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|