|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 5:10 am
Omega Sun Vykk eee ludzie a co wy tak wszystko rozdajecie?? bo my jestesmy jak jedna wielka rodzina i wszystkim sie dzielimy wink a racja!! xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 5:13 am
~~lena-undesaid~~ Vykk Miss_Karina hej wam szkraby koffane whee 4laugh blaugh a te domki to do czego sa? xd xd xd hejka...czy i ciebei pochlonie wlasny koncik??... eee... a swoja droga skoro kazdy ma od razu swoj domek to dlaczego nie kazdy ma pod swoja wypowiedzia i sigiem domek ?? właśnie! Ale coś tu nie gra... Jak chii przetłumaczyła, to se zdałam sprawe, że ta baba do mnie TO własnie powiedziała... KURDE, TO W KOŃCU JAK JEST Z TYMI DOMAMI?!?!?! najpierw musisz wybrac TYP DOMKU i wtedy sie BEDZIE WYSWIETLAL W SIGU 3nodding pierwsze wybranie typu domku jest ZA DARMO jasne jush? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 5:17 am
Miss_Karina Omega Sun Vykk eee ludzie a co wy tak wszystko rozdajecie?? bo my jestesmy jak jedna wielka rodzina i wszystkim sie dzielimy wink a racja!! xd whee a no to chyba jestem za malo widoczny w tej rodzince razz nie to zebym sie uzalal
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 5:19 am
sweet_chii najpierw musisz wybrac TYP DOMKU i wtedy sie BEDZIE WYSWIETLAL W SIGU 3nodding pierwsze wybranie typu domku jest ZA DARMO jasne jush? 3nodding Nie, bo mi sie nadal cos nie zgadza. To dlaczego moderator powiedzial, ze w przypadku glitcha, osoby ktore dostaly domek za darmo nie beda banowane xp ? Albo niewazne stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 5:19 am
tAA, CHII JASNE JAK SŁOŃCE... stare Wchodze na profiL, do swojego domku i mi sie wyswietla: You must visit the Aekea Housing Commission and select a Style before customizing your new home. To ide do tego głupiego sklepu, klikam na to, gdzie sie style wybiera, to baba mi mowi, że: You must first select a house before you can remodel. No to wkońcu gdzie sie ten styl wybera?! Gdzie sie ten dom zakłada?!? Czy ja jestem jakaś ciemna, niekumata czy jak?!?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 5:22 am
~~lena-undesaid~~ tAA, CHII JASNE JAK SŁOŃCE... stare Wchodze na profiL, do swojego domku i mi sie wyswietla: You must visit the Aekea Housing Commission and select a Style before customizing your new home. To ide do tego głupiego sklepu, klikam na to, gdzie sie style wybiera, to baba mi mowi, że: You must first select a house before you can remodel. No to wkońcu gdzie sie ten styl wybera?! Gdzie sie ten dom zakłada?!? Czy ja jestem jakaś ciemna, niekumata czy jak?!?! bo klikasznie te zakladke stressed NA SAMEJ GORZE sie wybiera domek!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 5:22 am
~~lena-undesaid~~ tAA, CHII JASNE JAK SŁOŃCE... stare Wchodze na profiL, do swojego domku i mi sie wyswietla: You must visit the Aekea Housing Commission and select a Style before customizing your new home. To ide do tego głupiego sklepu, klikam na to, gdzie sie style wybiera, to baba mi mowi, że: You must first select a house before you can remodel. No to wkońcu gdzie sie ten styl wybera?! Gdzie sie ten dom zakłada?!? Czy ja jestem jakaś ciemna, niekumata czy jak?!?! przycisk wyzej ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 5:23 am
~~lena-undesaid~~ tAA, CHII JASNE JAK SŁOŃCE... stare Wchodze na profiL, do swojego domku i mi sie wyswietla: You must visit the Aekea Housing Commission and select a Style before customizing your new home. To ide do tego głupiego sklepu, klikam na to, gdzie sie style wybiera, to baba mi mowi, że: You must first select a house before you can remodel. No to wkońcu gdzie sie ten styl wybera?! Gdzie sie ten dom zakłada?!? Czy ja jestem jakaś ciemna, niekumata czy jak?!?! pierwsze z gory wybierasz w tym sklepie i ona daje ci 3 typy do wyboru
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 5:25 am
Omega Sun ~~lena-undesaid~~ tAA, CHII JASNE JAK SŁOŃCE... stare Wchodze na profiL, do swojego domku i mi sie wyswietla: You must visit the Aekea Housing Commission and select a Style before customizing your new home. To ide do tego głupiego sklepu, klikam na to, gdzie sie style wybiera, to baba mi mowi, że: You must first select a house before you can remodel. No to wkońcu gdzie sie ten styl wybera?! Gdzie sie ten dom zakłada?!? Czy ja jestem jakaś ciemna, niekumata czy jak?!?! bo klikasznie te zakladke stressed NA SAMEJ GORZE sie wybiera domek! to ja własnie na to teraz kase zbiertam xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 5:34 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
cholercia nie mam jush kasy crying , w domku mam tylko lozko.. chlip crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 5:37 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 5:37 am
Fajnie że są już domki ^ ^ Szkoda tylko, że te wszystkie rzeczy są takie drogie stare xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|