Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8293 8294 8295 8296 8297 8298 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Miss_Karina

PostPosted: Fri Mar 04, 2005 5:10 am

Omega Sun
Vykk

eee ludzie a co wy tak wszystko rozdajecie??

bo my jestesmy jak jedna wielka rodzina i wszystkim sie dzielimy wink
a racja!! xd whee
PostPosted: Fri Mar 04, 2005 5:13 am

~~lena-undesaid~~
Vykk
Miss_Karina
hej wam szkraby koffane whee 4laugh blaugh a te domki to do czego sa? xd xd xd
hejka...czy i ciebei pochlonie wlasny koncik??...

eee... a swoja droga skoro kazdy ma od razu swoj domek to dlaczego nie kazdy ma pod swoja wypowiedzia i sigiem domek ??

właśnie! Ale coś tu nie gra... Jak chii przetłumaczyła, to se zdałam sprawe, że ta baba do mnie TO własnie powiedziała... KURDE, TO W KOŃCU JAK JEST Z TYMI DOMAMI?!?!?!
najpierw musisz wybrac TYP DOMKU i wtedy sie BEDZIE WYSWIETLAL W SIGU 3nodding
pierwsze wybranie typu domku jest ZA DARMO

jasne jush? 3nodding

sweet_chii

Vykk

PostPosted: Fri Mar 04, 2005 5:17 am

Miss_Karina
Omega Sun
Vykk

eee ludzie a co wy tak wszystko rozdajecie??

bo my jestesmy jak jedna wielka rodzina i wszystkim sie dzielimy wink
a racja!! xd whee
a no to chyba jestem za malo widoczny w tej rodzince razz nie to zebym sie uzalal
PostPosted: Fri Mar 04, 2005 5:19 am

sweet_chii
najpierw musisz wybrac TYP DOMKU i wtedy sie BEDZIE WYSWIETLAL W SIGU 3nodding
pierwsze wybranie typu domku jest ZA DARMO

jasne jush? 3nodding

Nie, bo mi sie nadal cos nie zgadza. To dlaczego moderator powiedzial, ze w przypadku glitcha, osoby ktore dostaly domek za darmo nie beda banowane xp ? Albo niewazne stressed

Omega Sun
Captain

~~lena-undesaid~~

PostPosted: Fri Mar 04, 2005 5:19 am

tAA, CHII JASNE JAK SŁOŃCE... stare Wchodze na profiL, do swojego domku i mi sie wyswietla: You must visit the Aekea Housing Commission and select a Style
before customizing your new home. To ide do tego głupiego sklepu, klikam na to, gdzie sie style wybiera, to baba mi mowi, że: You must first select a house before you can remodel. No to wkońcu gdzie sie ten styl wybera?! Gdzie sie ten dom zakłada?!? Czy ja jestem jakaś ciemna, niekumata czy jak?!?!
PostPosted: Fri Mar 04, 2005 5:22 am

~~lena-undesaid~~
tAA, CHII JASNE JAK SŁOŃCE... stare Wchodze na profiL, do swojego domku i mi sie wyswietla: You must visit the Aekea Housing Commission and select a Style
before customizing your new home. To ide do tego głupiego sklepu, klikam na to, gdzie sie style wybiera, to baba mi mowi, że: You must first select a house before you can remodel. No to wkońcu gdzie sie ten styl wybera?! Gdzie sie ten dom zakłada?!? Czy ja jestem jakaś ciemna, niekumata czy jak?!?!

bo klikasznie te zakladke stressed NA SAMEJ GORZE sie wybiera domek!

Omega Sun
Captain

sweet_chii

PostPosted: Fri Mar 04, 2005 5:22 am

~~lena-undesaid~~
przycisk wyzej ...
PostPosted: Fri Mar 04, 2005 5:23 am

~~lena-undesaid~~
pierwsze z gory wybierasz w tym sklepie i ona daje ci 3 typy do wyboru

Vykk

~~lena-undesaid~~

PostPosted: Fri Mar 04, 2005 5:25 am

Omega Sun
~~lena-undesaid~~

bo klikasznie te zakladke stressed NA SAMEJ GORZE sie wybiera domek!

to ja własnie na to teraz kase zbiertam xp
PostPosted: Fri Mar 04, 2005 5:34 am

Czesc wszystkim! ^ ^

Katka1989

sweet_chii

cholercia nie mam jush kasy crying , w domku mam tylko lozko.. chlip crying

Katka1989
Czesc wszystkim! ^ ^
hejka...

Vykk

sweet_chii

PostPosted: Fri Mar 04, 2005 5:37 am

Katka1989
Czesc wszystkim! ^ ^
heya 3nodding
PostPosted: Fri Mar 04, 2005 5:37 am

Fajnie że są już domki ^ ^
Szkoda tylko, że te wszystkie rzeczy są takie drogie stare xp

Katka1989

~~lena-undesaid~~

PostPosted: Fri Mar 04, 2005 5:40 am

[ Message temporarily off-line ]
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8293 8294 8295 8296 8297 8298 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games