|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 5:02 am
hej wam szkraby koffane whee 4laugh blaugh a te domki to do czego sa? xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 5:02 am
Omega Sun sweet_chii DOMKI SA ZA DARMO, NIE PLACI SIE ZA NIE 1K! ludzie, nie umiecie czytac po angielsku? gonk to dlaczego jak chcialam dostac domek indianka powiedziala, ze musze miec 1000g i nie moglam go kupic ? Cos tu jest nie tak xp ech.. przetlumacze dla WAS Ona mowi cos takiego: ,,Kazdy domek dla gaiowicza jest ZA DARMO, mozesz sobie wybrac jego typ. Jesli jednak chcesz ZMIENIC JEGO TYP (majac juz jakis) to musisz zaplacic 1K... .. xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 5:03 am
sweet_chii skad wy macie kase na domki??? ja mam tylko 2481 g i to zwykly stan mojego konta crying Ja dzis rano mialam tylko 300g, bo wczoraj oddalam wszystko Wilczkowi, ale sprzedalam ryby i dostalam 7k- w sam raz na domek z wyposazeniem biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 5:04 am
Omega Sun sweet_chii DOMKI SA ZA DARMO, NIE PLACI SIE ZA NIE 1K! ludzie, nie umiecie czytac po angielsku? gonk to dlaczego jak chcialam dostac domek indianka powiedziala, ze musze miec 1000g i nie moglam go kupic ? Cos tu jest nie tak xp ej no chyba ktos cos tu kreci mam nadzieje ze wszystko sie niedlugo wyjani ... eee ludzie a co wy tak wszystko rozdajecie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun sweet_chii skad wy macie kase na domki??? ja mam tylko 2481 g i to zwykly stan mojego konta crying Ja dzis rano mialam tylko 300g, bo wczoraj oddalam wszystko Wilczkowi, ale sprzedalam ryby i dostalam 7k- w sam raz na domek z wyposazeniem biggrin ja nie mam duzo rybek.... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii skad wy macie kase na domki??? ja mam tylko 2481 g i to zwykly stan mojego konta crying ja mam 7 k z kawalkiem sweatdrop bo nie wydawalam i jakos uzbieralam tyle xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 5:05 am
sweet_chii ech.. przetlumacze dla WAS Ona mowi cos takiego: ,,Kazdy domek dla gaiowicza jest ZA DARMO, mozesz sobie wybrac jego typ. Jesli jednak chcesz ZMIENIC JEGO TYP (majac juz jakis) to musisz zaplacic 1K... .. xp Mnie nic takiego nie powiedziala xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 5:05 am
Jep, ale zamieszanie z tymi sklepami... Ciuchy przenoszą z jendego do drugiego, tylko po co?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 5:06 am
Miss_Karina hej wam szkraby koffane whee 4laugh blaugh a te domki to do czego sa? xd xd xd hejka...czy i ciebei pochlonie wlasny koncik??... eee... a swoja droga skoro kazdy ma od razu swoj domek to dlaczego nie kazdy ma pod swoja wypowiedzia i sigiem domek ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 5:07 am
~~lena-undesaid~~ Jep, ale zamieszanie z tymi sklepami... Ciuchy przenoszą z jendego do drugiego, tylko po co?heh... >.< jestem duchem czy jak? sweatdrop nie wiem po co, ale pewnie zwalniano na nowe ciuchy >.<
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun sweet_chii ech.. przetlumacze dla WAS Ona mowi cos takiego: ,,Kazdy domek dla gaiowicza jest ZA DARMO, mozesz sobie wybrac jego typ. Jesli jednak chcesz ZMIENIC JEGO TYP (majac juz jakis) to musisz zaplacic 1K... .. xp Mnie nic takiego nie powiedziala xp ech... tak to jest probowac nowe rzeczy na gaia... dlatego ja lowic rybki zaczelam dopiero po miesiacu od wydania... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
DSobra lecim na szczecin... mpze wieczorem jeszce bede...
PApa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 5:08 am
a jakie domki sa do wyboru? xd xd whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 5:09 am
Vykk eee ludzie a co wy tak wszystko rozdajecie?? bo my jestesmy jak jedna wielka rodzina i wszystkim sie dzielimy wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 5:10 am
Vykk Miss_Karina hej wam szkraby koffane whee 4laugh blaugh a te domki to do czego sa? xd xd xd hejka...czy i ciebei pochlonie wlasny koncik??... eee... a swoja droga skoro kazdy ma od razu swoj domek to dlaczego nie kazdy ma pod swoja wypowiedzia i sigiem domek ?? właśnie! Ale coś tu nie gra... Jak chii przetłumaczyła, to se zdałam sprawe, że ta baba do mnie TO własnie powiedziała... KURDE, TO W KOŃCU JAK JEST Z TYMI DOMAMI?!?!?!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|