|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 2:43 am
Omega Sun domki sa slodkie heart czesc Wam 4laugh witam Pania...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 2:44 am
Omega Sun domki sa slodkie heart czesc Wam 4laugh hejka... ozz dlaczego twoje pytanie mnie nie dziwi... sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 2:44 am
Ozzwald Gosiak Vykk gosiak ja nie poszedlem tezsh i zyje blaugh ale niektorzy nie maja tak dobrze blaugh czy coś sugerujecie???? nieno i co bede sie nudzic w domu... ==' biggrin a skad jesteś? biggrin z Krakowa heart nieno bede twarda :] innym razem pojde z wami na gaiowe wajsy biggrin bo jednak ten teatr mnie ciagnie dzis biggrin pa misiaki :* heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 2:45 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 2:45 am
Gosiak Ozzwald Gosiak Vykk gosiak ja nie poszedlem tezsh i zyje blaugh ale niektorzy nie maja tak dobrze blaugh czy coś sugerujecie???? nieno i co bede sie nudzic w domu... ==' biggrin a skad jesteś? biggrin z Krakowa heart nieno bede twarda :] innym razem pojde z wami na gaiowe wajsy biggrin bo jednak ten teatr mnie ciagnie dzis biggrin pa misiaki :* heart w takim razie pa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 2:46 am
Gosiak Ozzwald Gosiak Vykk gosiak ja nie poszedlem tezsh i zyje blaugh ale niektorzy nie maja tak dobrze blaugh czy coś sugerujecie???? nieno i co bede sie nudzic w domu... ==' biggrin a skad jesteś? biggrin z Krakowa heart nieno bede twarda :] innym razem pojde z wami na gaiowe wajsy biggrin bo jednak ten teatr mnie ciagnie dzis biggrin pa misiaki :* heart gdybys byla z Warszawy tez bym cie mogl dzisiaj zabrac DO TEATRU wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 2:48 am
Ozzwald Gosiak Ozzwald Gosiak Vykk gosiak ja nie poszedlem tezsh i zyje blaugh ale niektorzy nie maja tak dobrze blaugh czy coś sugerujecie???? nieno i co bede sie nudzic w domu... ==' biggrin a skad jesteś? biggrin z Krakowa heart nieno bede twarda :] innym razem pojde z wami na gaiowe wajsy biggrin bo jednak ten teatr mnie ciagnie dzis biggrin pa misiaki :* heart gdybys byla z Warszawy tez bym cie mogl dzisiaj zabrac DO TEATRU wink nu niestety strace warszawski seansik :] bueehehhe ale intrygujaca propozycja paaa :*:**:*:*:* *biegnie na autobusik* *wywrotka ... wstaje biegnie dalej*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 2:48 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 2:49 am
Gosiak Ozzwald Gosiak Ozzwald Gosiak Vykk gosiak ja nie poszedlem tezsh i zyje blaugh ale niektorzy nie maja tak dobrze blaugh czy coś sugerujecie???? nieno i co bede sie nudzic w domu... ==' biggrin a skad jesteś? biggrin z Krakowa heart nieno bede twarda :] innym razem pojde z wami na gaiowe wajsy biggrin bo jednak ten teatr mnie ciagnie dzis biggrin pa misiaki :* heart gdybys byla z Warszawy tez bym cie mogl dzisiaj zabrac DO TEATRU wink nu niestety strace warszawski seansik :] bueehehhe ale intrygujaca propozycja paaa :*:**:*:*:* *biegnie na autobusik* *wywrotka ... wstaje biegnie dalej* ja nie mialem na mysli.... a zreszta niewazne.. paa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 2:50 am
Vykk Ozzwald Vykk Omega Sun domki sa slodkie heart czesc Wam 4laugh hejka... ozz dlaczego twoje pytanie mnie nie dziwi... sweatdrop ee.. ee... nie mam pojecia... ale moze sie to wiaze z tym ze nazywam sie Przemek a koledzy czasem m na mnie Przemysław Babiarz... ...i nie wiesz ze nie wyrwiesz dziewczyny na tekst "skad jestes?" razz ?? wiesz nie zaczynam rwac puki nie wiem skad dziewczyna jest... bo jeszcze bede musial kawal drogi do niej jezdzić... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 2:53 am
Ozzwald Vykk Ozzwald Vykk Omega Sun domki sa slodkie heart czesc Wam 4laugh hejka... ozz dlaczego twoje pytanie mnie nie dziwi... sweatdrop ee.. ee... nie mam pojecia... ale moze sie to wiaze z tym ze nazywam sie Przemek a koledzy czasem m na mnie Przemysław Babiarz... ...i nie wiesz ze nie wyrwiesz dziewczyny na tekst "skad jestes?" razz ?? wiesz nie zaczynam rwac puki nie wiem skad dziewczyna jest... bo jeszcze bede musial kawal drogi do niej jezdzić... blaugh no to akurat kapuje ale bez przesadyzmu zdabadz si na cos innego niz zwykle skad jestes razz wysil ise troche...dobry bajer to pol roboty razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 2:54 am
Vykk Ozzwald Vykk Ozzwald Vykk Omega Sun domki sa slodkie heart czesc Wam 4laugh hejka... ozz dlaczego twoje pytanie mnie nie dziwi... sweatdrop ee.. ee... nie mam pojecia... ale moze sie to wiaze z tym ze nazywam sie Przemek a koledzy czasem m na mnie Przemysław Babiarz... ...i nie wiesz ze nie wyrwiesz dziewczyny na tekst "skad jestes?" razz ?? wiesz nie zaczynam rwac puki nie wiem skad dziewczyna jest... bo jeszcze bede musial kawal drogi do niej jezdzić... blaugh no to akurat kapuje ale bez przesadyzmu zdabadz si na cos innego niz zwykle skad jestes razz wysil ise troche...dobry bajer to pol roboty razz bajer to ja mam... bez zastrzezenia... kurde... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 2:56 am
Ozzwald bajer to ja mam... bez zastrzezenia... kurde... blaugh moze i tak ale nie teraz razz ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 2:57 am
Vykk Ozzwald bajer to ja mam... bez zastrzezenia... kurde... blaugh moze i tak ale nie teraz razz ... probujesz byc zlosliwy... ?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 2:59 am
Ozzwald Vykk Ozzwald bajer to ja mam... bez zastrzezenia... kurde... blaugh moze i tak ale nie teraz razz ... probujesz byc zlosliwy... ? nie ale mowie ze ja bym nie polecial na tekst skad jestes razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|