Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8286 8287 8288 8289 8290 8291 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Delein

PostPosted: Fri Mar 04, 2005 2:28 am

*puff*
Avsko...jejku jejku jej...boskie są te domki :3
PostPosted: Fri Mar 04, 2005 2:29 am

Vykk
Gosiak
Vykk
Gosiak

ta stronka wogole mi nie wchodz neutral
w takim razie wejdz na instalki po prawo masz zakladki wsrod ktorych powinnas znalezc taka nazwana flash i tam sciagnij sobie shockwave flash...albo flashplayer albo oba najlepiej blaugh

dziekuuuje heart kochany jestes :*
nie powtarzajcie mi tego zbyt czesto bo jeszcze uwierze blaugh i co wtedy??? crying xp whee

a wolisz zyc w klamstwie?> ? biggrin

Gosiak

Vykk

PostPosted: Fri Mar 04, 2005 2:30 am

Ozzwald
Vykk
Gosiak
Vykk
w takim razie wejdz na instalki po prawo masz zakladki wsrod ktorych powinnas znalezc taka nazwana flash i tam sciagnij sobie shockwave flash...albo flashplayer albo oba najlepiej blaugh

nie powtarzajcie mi tego zbyt czesto bo jeszcze uwierze blaugh i co wtedy??? crying xp whee
bedziesz miec problem bo bedziesz ukrywac przed karzda z nich ze jest jeszcze jedna i jeszcze jedna az sie dowiedza o swoim istnieniu, wkurza sie i ci....**** bo kardzej bedziesz powtarzac ze jest jedyna... blaugh
(historia z zycia wzieta)
znam taka z zycia najlepszego kumpla wszystkie mu sie podobaly z kazda chcialk cos wiecej dopuki sie o sobie nie dowiedzialy potem ostala mu sie tylko ta najbardziej w nim zakochana blaugh
PostPosted: Fri Mar 04, 2005 2:30 am

Delein
*puff*
czesc...

Ozzwald

Ozzwald

PostPosted: Fri Mar 04, 2005 2:31 am

Vykk
Ozzwald
Vykk
Gosiak
Vykk
Gosiak
Vykk
sproboj tego

ta stronka wogole mi nie wchodz neutral

bedziesz miec problem bo bedziesz ukrywac przed karzda z nich ze jest jeszcze jedna i jeszcze jedna az sie dowiedza o swoim istnieniu, wkurza sie i ci....**** bo kardzej bedziesz powtarzac ze jest jedyna... blaugh
(historia z zycia wzieta)
znam taka z zycia najlepszego kumpla wszystkie mu sie podobaly z kazda chcialk cos wiecej dopuki sie o sobie nie dowiedzialy potem ostala mu sie tylko ta najbardziej w nim zakochana blaugh
mial szczescie mi sie zadna nie ostala i do tego bylem posiniaczony i podrapany..a nawet opluty...
PostPosted: Fri Mar 04, 2005 2:31 am

Delein
*puff*
ave Del

gosiaczku....e no czasami niektorych rzeczy po prostu nie warto mowic ... skoro i tak sie o nich wie blaugh

Vykk

Ozzwald

PostPosted: Fri Mar 04, 2005 2:33 am

Vykk
Delein
*puff*
ave Del

gosiaczku....e no czasami niektorych rzeczy po prostu nie warto mowic ... skoro i tak sie o nich wie blaugh
o toz to.. jak nie chcesz klamac, nie mow nic...
PostPosted: Fri Mar 04, 2005 2:33 am

hmm ok sciagnelam programik i dalej mi nie dziala biggrin bueeheheheh ok musze leciec do szkoly.... trudno bede bezdomna razz

Gosiak

Ozzwald

PostPosted: Fri Mar 04, 2005 2:35 am

Gosiak
hmm ok sciagnelam programik i dalej mi nie dziala biggrin bueeheheheh ok musze leciec do szkoly.... trudno bede bezdomna razz
nie idz.. ja nie poszedlem to ty tez zostan.... twisted
PostPosted: Fri Mar 04, 2005 2:38 am

Ozzwald
Gosiak

przydaloby sie w kocnu pojsc :] bo w tym tygoidniu bylam jedynie 2 razy a i tak dzis mamy 2.5 lekcji a pozniej teatr heart

ojojo naklaniasz mnie do zlych rzeczy blaugh

Gosiak

Vykk

PostPosted: Fri Mar 04, 2005 2:38 am

Ozzwald
mial szczescie mi sie zadna nie ostala i do tego bylem posiniaczony i podrapany..a nawet opluty...
moze i tak ale to ona wicagnela sie w jego zycie i mimo ze wiedziala o jednej to sobie pouzywala troshku...tzn wyrwala go jej jak sei dowiedziala o innych to sie ich wyzbyla razz ...to tutaj fajnie wyglada ale w rzeczywistosci to sie nadje do jakiegos m jak milosc czy cos takiego a wszystkiemperypetie moje i moich kumpli polaczone razem to nadaja sie do kolejnej mody na sukces xd xp whee ...
gosiak ja nie poszedlem tezsh i zyje blaugh ale niektorzy nie maja tak dobrze blaugh
PostPosted: Fri Mar 04, 2005 2:40 am

domki sa slodkie heart

czesc Wam 4laugh

Omega Sun
Captain

Gosiak

PostPosted: Fri Mar 04, 2005 2:41 am

Vykk

gosiak ja nie poszedlem tezsh i zyje blaugh ale niektorzy nie maja tak dobrze blaugh

czy coś sugerujecie???? nieno i co bede sie nudzic w domu... ==' biggrin
PostPosted: Fri Mar 04, 2005 2:41 am

Gosiak
Ozzwald
Gosiak

przydaloby sie w kocnu pojsc :] bo w tym tygoidniu bylam jedynie 2 razy a i tak dzis mamy 2.5 lekcji a pozniej teatr heart

ojojo naklaniasz mnie do zlych rzeczy blaugh
ja bylem w tym tyg 3 razy w szkole i co z tego... biggrin
a do zlych zeczy jeszcze nie namawiam... xd ale to sie niedlugo zmieni..

Ozzwald

Ozzwald

PostPosted: Fri Mar 04, 2005 2:42 am

Gosiak
Vykk

czy coś sugerujecie???? nieno i co bede sie nudzic w domu... ==' biggrin
a skad jesteś? biggrin
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8286 8287 8288 8289 8290 8291 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games