|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 8:51 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 8:55 pm
YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAYYYYYYYYY!!! whee whee whee whee whee whee whee whee whee whee whee whee whee whee whee whee whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 11:30 pm
nu widzialam tez kce kupixc :] ale jakos niebaldzo mi idzie bo nie mam jakiegos programiku ktos moze mi PM wyslac jak wie skad ten programik sciagnac .... z gory dziex crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 1:22 am
Gosiak nu widzialam tez kce kupixc :] ale jakos niebaldzo mi idzie bo nie mam jakiegos programiku ktos moze mi PM wyslac jak wie skad ten programik sciagnac .... z gory dziex crying jesli mozesz lowic rybki to i powinnas moc sobie domek wyposarzyc a jesli nie mozesz lowic rybek to bedziesz miala tam cos takiego jak download flash czy cos w tym stylu ...pobierz i korzystaj z zycia blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 1:25 am
Vykk Gosiak nu widzialam tez kce kupixc :] ale jakos niebaldzo mi idzie bo nie mam jakiegos programiku ktos moze mi PM wyslac jak wie skad ten programik sciagnac .... z gory dziex crying jesli mozesz lowic rybki to i powinnas moc sobie domek wyposarzyc a jesli nie mozesz lowic rybek to bedziesz miala tam cos takiego jak download flash czy cos w tym stylu ...pobierz i korzystaj z zycia blaugh moge łowić rybki... ale jak kce wejsc do czyjegos domku pokazuje mi sie jakis programik ktorego nie moge sciagnac neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 1:29 am
Gosiak Vykk Gosiak nu widzialam tez kce kupixc :] ale jakos niebaldzo mi idzie bo nie mam jakiegos programiku ktos moze mi PM wyslac jak wie skad ten programik sciagnac .... z gory dziex crying jesli mozesz lowic rybki to i powinnas moc sobie domek wyposarzyc a jesli nie mozesz lowic rybek to bedziesz miala tam cos takiego jak download flash czy cos w tym stylu ...pobierz i korzystaj z zycia blaugh moge łowić rybki... ale jak kce wejsc do czyjegos domku pokazuje mi sie jakis programik ktorego nie moge sciagnac neutral sproboj tego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 2:08 am
Vykk Gosiak Vykk Gosiak nu widzialam tez kce kupixc :] ale jakos niebaldzo mi idzie bo nie mam jakiegos programiku ktos moze mi PM wyslac jak wie skad ten programik sciagnac .... z gory dziex crying jesli mozesz lowic rybki to i powinnas moc sobie domek wyposarzyc a jesli nie mozesz lowic rybek to bedziesz miala tam cos takiego jak download flash czy cos w tym stylu ...pobierz i korzystaj z zycia blaugh moge łowić rybki... ale jak kce wejsc do czyjegos domku pokazuje mi sie jakis programik ktorego nie moge sciagnac neutral sproboj tegota stronka wogole mi nie wchodz neutral
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 2:12 am
Gosiak ta stronka wogole mi nie wchodz neutral w takim razie wejdz na instalki po prawo masz zakladki wsrod ktorych powinnas znalezc taka nazwana flash i tam sciagnij sobie shockwave flash...albo flashplayer albo oba najlepiej blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 2:19 am
Vykk Gosiak ta stronka wogole mi nie wchodz neutral w takim razie wejdz na instalki po prawo masz zakladki wsrod ktorych powinnas znalezc taka nazwana flash i tam sciagnij sobie shockwave flash...albo flashplayer albo oba najlepiej blaugh dziekuuuje heart kochany jestes :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 2:21 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 2:24 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 2:25 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 2:26 am
malo ludu o tej godzinie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 2:26 am
Gosiak Vykk Gosiak ta stronka wogole mi nie wchodz neutral w takim razie wejdz na instalki po prawo masz zakladki wsrod ktorych powinnas znalezc taka nazwana flash i tam sciagnij sobie shockwave flash...albo flashplayer albo oba najlepiej blaugh dziekuuuje heart kochany jestes :* nie powtarzajcie mi tego zbyt czesto bo jeszcze uwierze blaugh i co wtedy??? crying xp whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Fri Mar 04, 2005 2:28 am
Vykk Gosiak Vykk Gosiak ta stronka wogole mi nie wchodz neutral w takim razie wejdz na instalki po prawo masz zakladki wsrod ktorych powinnas znalezc taka nazwana flash i tam sciagnij sobie shockwave flash...albo flashplayer albo oba najlepiej blaugh dziekuuuje heart kochany jestes :* nie powtarzajcie mi tego zbyt czesto bo jeszcze uwierze blaugh i co wtedy??? crying xp whee bedziesz miec problem bo bedziesz ukrywac przed karzda z nich ze jest jeszcze jedna i jeszcze jedna az sie dowiedza o swoim istnieniu, wkurza sie i ci....**** bo kardzej bedziesz powtarzac ze jest jedyna... blaugh (historia z zycia wzieta)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|