Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8285 8286 8287 8288 8289 8290 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Makaveli 2pac

PostPosted: Thu Mar 03, 2005 8:51 pm

[ Message temporarily off-line ]
PostPosted: Thu Mar 03, 2005 8:55 pm

YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAYYYYYYYYY!!! whee whee whee whee whee whee whee whee whee whee whee whee whee whee whee whee whee whee whee

Makaveli 2pac

Gosiak

PostPosted: Thu Mar 03, 2005 11:30 pm

nu widzialam tez kce kupixc :] ale jakos niebaldzo mi idzie bo nie mam jakiegos programiku ktos moze mi PM wyslac jak wie skad ten programik sciagnac .... z gory dziex
crying
PostPosted: Fri Mar 04, 2005 1:22 am

Gosiak
nu widzialam tez kce kupixc :] ale jakos niebaldzo mi idzie bo nie mam jakiegos programiku ktos moze mi PM wyslac jak wie skad ten programik sciagnac .... z gory dziex
crying
jesli mozesz lowic rybki to i powinnas moc sobie domek wyposarzyc a jesli nie mozesz lowic rybek to bedziesz miala tam cos takiego jak download flash czy cos w tym stylu ...pobierz i korzystaj z zycia blaugh

Vykk

Gosiak

PostPosted: Fri Mar 04, 2005 1:25 am

Vykk
Gosiak
crying
jesli mozesz lowic rybki to i powinnas moc sobie domek wyposarzyc a jesli nie mozesz lowic rybek to bedziesz miala tam cos takiego jak download flash czy cos w tym stylu ...pobierz i korzystaj z zycia blaugh

moge łowić rybki... ale jak kce wejsc do czyjegos domku pokazuje mi sie jakis programik ktorego nie moge sciagnac neutral
PostPosted: Fri Mar 04, 2005 1:29 am

Gosiak
Vykk
Gosiak
crying

moge łowić rybki... ale jak kce wejsc do czyjegos domku pokazuje mi sie jakis programik ktorego nie moge sciagnac neutral
sproboj tego

Vykk

Gosiak

PostPosted: Fri Mar 04, 2005 2:08 am

Vykk
Gosiak
Vykk
Gosiak
crying

sproboj tego

ta stronka wogole mi nie wchodz neutral
PostPosted: Fri Mar 04, 2005 2:12 am

Gosiak
Vykk
sproboj tego

w takim razie wejdz na instalki po prawo masz zakladki wsrod ktorych powinnas znalezc taka nazwana flash i tam sciagnij sobie shockwave flash...albo flashplayer albo oba najlepiej blaugh

Vykk

Gosiak

PostPosted: Fri Mar 04, 2005 2:19 am

Vykk
Gosiak
Vykk
sproboj tego

w takim razie wejdz na instalki po prawo masz zakladki wsrod ktorych powinnas znalezc taka nazwana flash i tam sciagnij sobie shockwave flash...albo flashplayer albo oba najlepiej blaugh

dziekuuuje heart kochany jestes :*
PostPosted: Fri Mar 04, 2005 2:21 am

SEIG HAIL evil

Ozzwald

Vykk

PostPosted: Fri Mar 04, 2005 2:24 am

hejka ozz
PostPosted: Fri Mar 04, 2005 2:25 am

Ozzwald
SEIG HAIL evil

siemaaa...

Gosiak

Ozzwald

PostPosted: Fri Mar 04, 2005 2:26 am

Vykk
hejka ozz
malo ludu o tej godzinie...
PostPosted: Fri Mar 04, 2005 2:26 am

Gosiak
Vykk
Gosiak
Vykk
sproboj tego

nie powtarzajcie mi tego zbyt czesto bo jeszcze uwierze blaugh i co wtedy??? crying xp whee

Vykk

Ozzwald

PostPosted: Fri Mar 04, 2005 2:28 am

Vykk
Gosiak
Vykk
Gosiak
Vykk
sproboj tego

nie powtarzajcie mi tego zbyt czesto bo jeszcze uwierze blaugh i co wtedy??? crying xp whee
bedziesz miec problem bo bedziesz ukrywac przed karzda z nich ze jest jeszcze jedna i jeszcze jedna az sie dowiedza o swoim istnieniu, wkurza sie i ci....**** bo kardzej bedziesz powtarzac ze jest jedyna... blaugh
(historia z zycia wzieta)
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8285 8286 8287 8288 8289 8290 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games