Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8284 8285 8286 8287 8288 8289 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

sweet_chii

PostPosted: Thu Mar 03, 2005 4:58 pm

Vykk
sweet_chii
Vykk

chii...jasne kazda tak mowi...no chyba ze mowi ze jestem zboczony...no ale cosh mzoe to moj urok... blaugh ..ja to chyba jakis naprawde evenement w przyrodzie jestem... razz nie znam 2 osoby ktora bylaby taka jak ja blaugh ... pytsanie tylko czy to dobrze??
skoro dobrze cie ludzie odbieraja to znaczy, ze to twoja zaleta wink

a ty jestes z Łodzi... chlip .... czemu nie z Warszawy.... crying chlip chlip
hehe...no cosh czasami sam tego zaluje...ale mam rodzinke w warszawie na ursusie i pod wawa tak wiec moze od czasu do czasu bede gdzies w okolicy...co prawda od ostatniego mojego wypadu w tamte strony troshu minelo ale to nie naprawi bo idzie jush powoli wiosna blaugh

skoro jush mykasz Ib to slodkich snow
heh.. to ja cie chetnie poznam... xd ja jestem z mokotowa...
PostPosted: Thu Mar 03, 2005 4:59 pm

sweet_chii
Ibris
Vykk, nie ma na swiecie 2 identycznych osob. Albo ktos sie dogaduje z kims albo nie xd tez moge powiedziec, ze jestem inna. Czasem zadziwiam ludzi moim pozytywnym mysleniem wink

I chyba powoli klade sie spac.

dobranoc Ibis... i znow mnie smutny humor naszedl... chlip

papa Ib slodkich snow....a tobie co siem stalo??ze tak na humorku podupadlas??
a co do tej skandynwskiej kosmologii to nie mialem przyjemnosci a nawet nie slyszalem...

Vykk

sweet_chii

PostPosted: Thu Mar 03, 2005 5:01 pm

Vykk
sweet_chii
Ibris
Vykk, nie ma na swiecie 2 identycznych osob. Albo ktos sie dogaduje z kims albo nie xd tez moge powiedziec, ze jestem inna. Czasem zadziwiam ludzi moim pozytywnym mysleniem wink

a co do tej skandynwskiej kosmologii to nie mialem przyjemnosci a nawet nie slyszalem...
Oh! My Goddess jest na niej oparte... z ta manga chyba sie kiedys zetknales?
ja tak czasami mam... kiedys chyba sie we mnie skonczyl optymizm i nadrabiam pesymizmem...
po co sie cieszyc skoro nic prawie nie jest dla mnie wesole?
PostPosted: Thu Mar 03, 2005 5:03 pm

sweet_chii
Vykk
sweet_chii
Vykk

chii...jasne kazda tak mowi...no chyba ze mowi ze jestem zboczony...no ale cosh mzoe to moj urok... blaugh ..ja to chyba jakis naprawde evenement w przyrodzie jestem... razz nie znam 2 osoby ktora bylaby taka jak ja blaugh ... pytsanie tylko czy to dobrze??

hehe...no cosh czasami sam tego zaluje...ale mam rodzinke w warszawie na ursusie i pod wawa tak wiec moze od czasu do czasu bede gdzies w okolicy...co prawda od ostatniego mojego wypadu w tamte strony troshu minelo ale to nie naprawi bo idzie jush powoli wiosna blaugh

hehe...do galerii to jeszcze w miare trafie ale pozatym to nie zbyt wiem gdzie i jak trafic razz wszedzie mnie samochodem woza wiec przyzwyczajenie i komfort teraz obchodza w zniwa...

Vykk

Vykk

PostPosted: Thu Mar 03, 2005 5:05 pm

sweet_chii
Vykk
sweet_chii
Ibris

ja tak czasami mam... kiedys chyba sie we mnie skonczyl optymizm i nadrabiam pesymizmem...
o my goddes mialem tlyko teledyski a tak pozatym stycznosci prawie 0 ...a co do tego humorku to nie smutaj sie wkoncu jest 2nad ranem dopiero...zapijac smutki jeszcze bedzie czas razz ...puki co sam wieje jeszcze optymizmem ale to tlko chyba z powodu milego towarzystwa razz
PostPosted: Thu Mar 03, 2005 5:09 pm

co tak nagle ucichlas??znowu zasnelas w moich ramionach??
*o czym ja w ogole marze stare xd blaugh xp whee *

Vykk

sweet_chii

PostPosted: Thu Mar 03, 2005 5:09 pm

Vykk
sweet_chii
Vykk
sweet_chii
Vykk

hehe...do galerii to jeszcze w miare trafie ale pozatym to nie zbyt wiem gdzie i jak trafic razz wszedzie mnie samochodem woza wiec przyzwyczajenie i komfort teraz obchodza w zniwa...
mokotow jest duuuuzy. ja mieszkam na dolnym, na sadybie... wiesz gdzie jest Sadyba Best Mall z kinem 3d Imax? to mieszkam 5 minut stamtad piechota...
PostPosted: Thu Mar 03, 2005 5:11 pm

Vykk
sweet_chii
Vykk
sweet_chii
Ibris

o my goddes mialem tlyko teledyski a tak pozatym stycznosci prawie 0 ...a co do tego humorku to nie smutaj sie wkoncu jest 2nad ranem dopiero...zapijac smutki jeszcze bedzie czas razz ...puki co sam wieje jeszcze optymizmem ale to tlko chyba z powodu milego towarzystwa razz
dzieki 3nodding , ale ja jestem abstynentka, nie musze niczego zapijac... xd , rozmowa z toba dodaje jednak troche optymizmu... ze nie kazdy facet to swinia... wink

sweet_chii

Vykk

PostPosted: Thu Mar 03, 2005 5:11 pm

sweet_chii
mokotow jest duuuuzy. ja mieszkam na dolnym, na sadybie... wiesz gdzie jest Sadyba Best Mall z kinem 3d Imax? to mieszkam 5 minut stamtad piechota...
kino wiem gdzie jest ale do niego nie trafie razz n cosh ale od czego ma sie dobra kuzynke razz lub kuzyna razz xd wkoncu trzeba skozystac z ich goscinnosci blaugh
PostPosted: Thu Mar 03, 2005 5:12 pm

Vykk

heh... no pewnie.. ale ty ruszyles reka i mnie obudziles... sad

sweet_chii

Vykk

PostPosted: Thu Mar 03, 2005 5:15 pm

sweet_chii
Vykk
...a co do tego humorku to nie smutaj sie wkoncu jest 2nad ranem dopiero...zapijac smutki jeszcze bedzie czas razz ...puki co sam wieje jeszcze optymizmem ale to tlko chyba z powodu milego towarzystwa razz
dzieki 3nodding , ale ja jestem abstynentka, nie musze niczego zapijac... xd , rozmowa z toba dodaje jednak troche optymizmu... ze nie kazdy facet to swinia... wink
serio ja przywracam wiare w facetow...oj to chyba jestemy skzani na wymarcie blaugh jestem mieszanka wybuchowa...z reszta gdzies tam moze znajdiesz moja wypowiedz w o sobie...w sumie nazywano juz mnie psychologiem psychopata itp itd...wkoncu nie chce ci zabierac wiary w mezczyzn wiec pomine kilka epitetow razz ale w sumie slysze o sobie rzeczy od osob ktore ledwo co znam a one mnie dosyc dobrze i to same prawie wyidealizowane rzeczy ...najwidoczniej nie poznali moich rozkow blaugh
PostPosted: Thu Mar 03, 2005 5:17 pm

sweet_chii
Vykk

heh... no pewnie.. ale ty ruszyles reka i mnie obudziles... sad
no cosh najwidoczniej nie moge pozwolic ci zanac w moich ramionach bez drzenia reki razz ... ale nie martw sie nie ma padaczki

Vykk

sweet_chii

PostPosted: Thu Mar 03, 2005 5:18 pm

Vykk
sweet_chii
Vykk
...a co do tego humorku to nie smutaj sie wkoncu jest 2nad ranem dopiero...zapijac smutki jeszcze bedzie czas razz ...puki co sam wieje jeszcze optymizmem ale to tlko chyba z powodu milego towarzystwa razz
serio ja przywracam wiare w facetow...oj to chyba jestemy skzani na wymarcie blaugh jestem mieszanka wybuchowa...z reszta gdzies tam moze znajdiesz moja wypowiedz w o sobie...w sumie nazywano juz mnie psychologiem psychopata itp itd...wkoncu nie chce ci zabierac wiary w mezczyzn wiec pomine kilka epitetow razz ale w sumie slysze o sobie rzeczy od osob ktore ledwo co znam a one mnie dosyc dobrze i to same prawie wyidealizowane rzeczy ...najwidoczniej nie poznali moich rozkow blaugh
heh, o mnie tez mowia, ze jestem inna

no coz , musze spadac, bo tata wrocil z randki i zaraz na mnie zacznie krzyczec... papa!!! dobranpc
PostPosted: Thu Mar 03, 2005 5:21 pm

sweet_chii
Vykk
sweet_chii
Vykk
heh, o mnie tez mowia, ze jestem inna

no coz , musze spadac, bo tata wrocil z randki i zaraz na mnie zacznie krzyczec... papa!!! dobranpc
z randki....eme... sweatdrop ...moge pozostawic to bez komentarza??jakos niezbyt wiem co powiedziec...no to w takim razie to zobaczniea na gaii... ...tylko nie zasypiaj gdzies oparta o sciane tylko w loozeczku albo w czyichs ramionach...ale jako ze nachodzi mnie fala zazdrosci wole pierwsze rozwiazanie...oki
papa trzymajsie cieplutko

Vykk

Vykk

PostPosted: Thu Mar 03, 2005 5:45 pm

skoro nikgo tutaj nie ma to i ja sie zmywam jeszcze poleze chwilke i poslucham muzyczki nize soribije cos rysnac... razz w kazdym badz razei mykam bo mamemu to tak troche glupio ze soba gadac blaugh
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8284 8285 8286 8287 8288 8289 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games