|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 4:45 pm
Jezus powiadal "milujcie sie".
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 4:46 pm
Vykk sweet_chii Vykk sweet_chii Vykk sweet_chii och faaaajnie, moja przyjaciolka nie ma bierzmowania sad , za to wzielam na swiadka swoja siostre cioteczna 3nodding , mam imie Noemi (jush pewnie sie chwalilam) , ta z ksiegi Rut, Noemi = slodka xd ja akurat nie slyszalem tego ja stwierdzilam, ze musze miec jakies oryginalne... alez ja wcale nie uciekam.. *wtula sie w niego i usmiecha* bo mi zimno blaugh jak to dobrze ze ja cieply chlopak jestem i ze mam czym ogrzac razz ... mrrrru wink qrcze, gdyby chlopcy byli tacy mili... sad znaczy ze je nie chlopiec jestem ninja jestes, jestes , ale ty nalezysz do tych "wyjatkowych" 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 4:47 pm
Ibris Jezus powiadal "milujcie sie". sa rozne rodzaje milosci: storge, agape, philia, eros (z laciny i greckiego)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 4:48 pm
sweet_chii Ibris Jezus powiadal "milujcie sie". sa rozne rodzaje milosci: storge, agape, philia, eros (z laciny i greckiego) a czy ktoras mowila o narcyzmie? ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 4:49 pm
sweet_chii Vykk a co ro mojego pytanka ostatniego...hmm...nie uwazacie ze najgorzej rozumieja sie ludzie ktorzy nie potrafia sie nawzajem juz kochac?? no.. wtedy to taki zamet panuje, ze az strach.... sad a najlepsze jest to ze jedna ze stron nie potrafi czasami anwet okreslic z czego to wynika... chii...jasne kazda tak mowi...no chyba ze mowi ze jestem zboczony...no ale cosh mzoe to moj urok... blaugh ..ja to chyba jakis naprawde evenement w przyrodzie jestem... razz nie znam 2 osoby ktora bylaby taka jak ja blaugh ... pytsanie tylko czy to dobrze??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 4:50 pm
Ibris sweet_chii Ibris Jezus powiadal "milujcie sie". sa rozne rodzaje milosci: storge, agape, philia, eros (z laciny i greckiego) a czy ktoras mowila o narcyzmie? ^^ z tego co wiem to nie... na to jest jeszcze inne okreslenie ale chyba sie nie uczylam... sad , my tylko rok mielismy grecki + lacine sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 4:51 pm
Ibris Jezus powiadal "milujcie sie". bez obrazy ale nie on jedyny glosil doktryny milosci wsrod bliznich ... z reszta poglady religijne mam jeszcze gorsze od tych na teamt milosci itp... blaugh przez moje poglady ksiadz nie chcial mi oeny na semestr wystawic razz mimo ze mi wychodzila 5 razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 4:52 pm
Vykk, nie ma na swiecie 2 identycznych osob. Albo ktos sie dogaduje z kims albo nie xd tez moge powiedziec, ze jestem inna. Czasem zadziwiam ludzi moim pozytywnym mysleniem wink
I chyba powoli klade sie spac.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ibris sweet_chii Ibris Jezus powiadal "milujcie sie". sa rozne rodzaje milosci: storge, agape, philia, eros (z laciny i greckiego) a czy ktoras mowila o narcyzmie? ^^ narcyzm wywaodzi sie z mitologii greckiej...warto looknac sobie troshke na ta w wydaniu parandowskiego...mi przypadla do gustu blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk sweet_chii Vykk a co ro mojego pytanka ostatniego...hmm...nie uwazacie ze najgorzej rozumieja sie ludzie ktorzy nie potrafia sie nawzajem juz kochac?? no.. wtedy to taki zamet panuje, ze az strach.... sad a najlepsze jest to ze jedna ze stron nie potrafi czasami anwet okreslic z czego to wynika... chii...jasne kazda tak mowi...no chyba ze mowi ze jestem zboczony...no ale cosh mzoe to moj urok... blaugh ..ja to chyba jakis naprawde evenement w przyrodzie jestem... razz nie znam 2 osoby ktora bylaby taka jak ja blaugh ... pytsanie tylko czy to dobrze?? skoro dobrze cie ludzie odbieraja to znaczy, ze to twoja zaleta wink a ty jestes z Łodzi... chlip .... czemu nie z Warszawy.... crying chlip chlip
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 4:54 pm
Ibris Vykk, nie ma na swiecie 2 identycznych osob. Albo ktos sie dogaduje z kims albo nie xd tez moge powiedziec, ze jestem inna. Czasem zadziwiam ludzi moim pozytywnym mysleniem wink I chyba powoli klade sie spac. dobranoc Ibis... i znow mnie smutny humor naszedl... chlip
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 4:54 pm
Vykk Ibris sweet_chii Ibris Jezus powiadal "milujcie sie". sa rozne rodzaje milosci: storge, agape, philia, eros (z laciny i greckiego) a czy ktoras mowila o narcyzmie? ^^ narcyzm wywaodzi sie z mitologii greckiej...warto looknac sobie troshke na ta w wydaniu parandowskiego...mi przypadla do gustu blaugh Mowisz o chlopcu, ktory wpadl do strumienia, bo tak sie w siebie zapatrzyl? Grecy, fascynujaca maja kulture. Mitologia... mrrau XD uwielbiam.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 4:56 pm
sweet_chii Vykk chii...jasne kazda tak mowi...no chyba ze mowi ze jestem zboczony...no ale cosh mzoe to moj urok... blaugh ..ja to chyba jakis naprawde evenement w przyrodzie jestem... razz nie znam 2 osoby ktora bylaby taka jak ja blaugh ... pytsanie tylko czy to dobrze?? skoro dobrze cie ludzie odbieraja to znaczy, ze to twoja zaleta wink a ty jestes z Łodzi... chlip .... czemu nie z Warszawy.... crying chlip chlip hehe...no cosh czasami sam tego zaluje...ale mam rodzinke w warszawie na ursusie i pod wawa tak wiec moze od czasu do czasu bede gdzies w okolicy...co prawda od ostatniego mojego wypadu w tamte strony troshu minelo ale to nie naprawi bo idzie jush powoli wiosna blaugh skoro jush mykasz Ib to slodkich snow
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 4:57 pm
Ibris Vykk Ibris sweet_chii Ibris Jezus powiadal "milujcie sie". sa rozne rodzaje milosci: storge, agape, philia, eros (z laciny i greckiego) a czy ktoras mowila o narcyzmie? ^^ narcyzm wywaodzi sie z mitologii greckiej...warto looknac sobie troshke na ta w wydaniu parandowskiego...mi przypadla do gustu blaugh Mowisz o chlopcu, ktory wpadl do strumienia, bo tak sie w siebie zapatrzyl? Grecy, fascynujaca maja kulture. Mitologia... mrrau XD uwielbiam. e tam... skandynawska kosmologia wymiata... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 4:57 pm
Yosha ^^ Ide w lozko. Pod moja rozowa pierzynke w rozyczki. Dobranoc Chii, dobranoc Vykk. Nie przesadzajcie z cukrem, jya! *zasuwa swoje drzwi od komorki pod schodami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|