Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8283 8284 8285 8286 8287 8288 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Gailenquen

PostPosted: Thu Mar 03, 2005 4:45 pm

Jezus powiadal "milujcie sie".
PostPosted: Thu Mar 03, 2005 4:46 pm

Vykk
sweet_chii
Vykk
sweet_chii
Vykk
sweet_chii
och faaaajnie, moja przyjaciolka nie ma bierzmowania sad , za to wzielam na swiadka swoja siostre cioteczna 3nodding , mam imie Noemi (jush pewnie sie chwalilam) , ta z ksiegi Rut, Noemi = slodka xd
ja akurat nie slyszalem tego

ja stwierdzilam, ze musze miec jakies oryginalne...

alez ja wcale nie uciekam.. *wtula sie w niego i usmiecha* bo mi zimno blaugh
jak to dobrze ze ja cieply chlopak jestem i ze mam czym ogrzac razz ...

mrrrru wink qrcze, gdyby chlopcy byli tacy mili... sad
znaczy ze je nie chlopiec jestem ninja
jestes, jestes , ale ty nalezysz do tych "wyjatkowych" 3nodding

sweet_chii

sweet_chii

PostPosted: Thu Mar 03, 2005 4:47 pm

Ibris
sa rozne rodzaje milosci: storge, agape, philia, eros (z laciny i greckiego)
PostPosted: Thu Mar 03, 2005 4:48 pm

sweet_chii
Ibris

a czy ktoras mowila o narcyzmie? ^^

Gailenquen

Vykk

PostPosted: Thu Mar 03, 2005 4:49 pm

sweet_chii
Vykk

a co ro mojego pytanka ostatniego...hmm...nie uwazacie ze najgorzej rozumieja sie ludzie ktorzy nie potrafia sie nawzajem juz kochac??

no.. wtedy to taki zamet panuje, ze az strach....
sad
a najlepsze jest to ze jedna ze stron nie potrafi czasami anwet okreslic z czego to wynika...

chii...jasne kazda tak mowi...no chyba ze mowi ze jestem zboczony...no ale cosh mzoe to moj urok... blaugh ..ja to chyba jakis naprawde evenement w przyrodzie jestem... razz nie znam 2 osoby ktora bylaby taka jak ja blaugh ... pytsanie tylko czy to dobrze??
PostPosted: Thu Mar 03, 2005 4:50 pm

Ibris
sweet_chii
Ibris

z tego co wiem to nie... na to jest jeszcze inne okreslenie ale chyba sie nie uczylam... sad , my tylko rok mielismy grecki + lacine sad

sweet_chii

Vykk

PostPosted: Thu Mar 03, 2005 4:51 pm

Ibris
bez obrazy ale nie on jedyny glosil doktryny milosci wsrod bliznich ... z reszta poglady religijne mam jeszcze gorsze od tych na teamt milosci itp... blaugh przez moje poglady ksiadz nie chcial mi oeny na semestr wystawic razz mimo ze mi wychodzila 5 razz
PostPosted: Thu Mar 03, 2005 4:52 pm

Vykk, nie ma na swiecie 2 identycznych osob. Albo ktos sie dogaduje z kims albo nie xd tez moge powiedziec, ze jestem inna. Czasem zadziwiam ludzi moim pozytywnym mysleniem wink

I chyba powoli klade sie spac.

Gailenquen

Vykk

Ibris
sweet_chii
Ibris

narcyzm wywaodzi sie z mitologii greckiej...warto looknac sobie troshke na ta w wydaniu parandowskiego...mi przypadla do gustu blaugh

Vykk
sweet_chii
Vykk

a co ro mojego pytanka ostatniego...hmm...nie uwazacie ze najgorzej rozumieja sie ludzie ktorzy nie potrafia sie nawzajem juz kochac??

no.. wtedy to taki zamet panuje, ze az strach....
sad
a najlepsze jest to ze jedna ze stron nie potrafi czasami anwet okreslic z czego to wynika...

chii...jasne kazda tak mowi...no chyba ze mowi ze jestem zboczony...no ale cosh mzoe to moj urok... blaugh ..ja to chyba jakis naprawde evenement w przyrodzie jestem... razz nie znam 2 osoby ktora bylaby taka jak ja blaugh ... pytsanie tylko czy to dobrze??
skoro dobrze cie ludzie odbieraja to znaczy, ze to twoja zaleta wink

a ty jestes z Łodzi... chlip .... czemu nie z Warszawy.... crying chlip chlip

sweet_chii

sweet_chii

PostPosted: Thu Mar 03, 2005 4:54 pm

Ibris
Vykk, nie ma na swiecie 2 identycznych osob. Albo ktos sie dogaduje z kims albo nie xd tez moge powiedziec, ze jestem inna. Czasem zadziwiam ludzi moim pozytywnym mysleniem wink

I chyba powoli klade sie spac.

dobranoc Ibis... i znow mnie smutny humor naszedl... chlip
PostPosted: Thu Mar 03, 2005 4:54 pm

Vykk
Ibris
sweet_chii
Ibris

narcyzm wywaodzi sie z mitologii greckiej...warto looknac sobie troshke na ta w wydaniu parandowskiego...mi przypadla do gustu blaugh

Mowisz o chlopcu, ktory wpadl do strumienia, bo tak sie w siebie zapatrzyl? Grecy, fascynujaca maja kulture. Mitologia... mrrau XD uwielbiam.

Gailenquen

Vykk

PostPosted: Thu Mar 03, 2005 4:56 pm

sweet_chii
Vykk

skoro dobrze cie ludzie odbieraja to znaczy, ze to twoja zaleta wink

a ty jestes z Łodzi... chlip .... czemu nie z Warszawy.... crying chlip chlip
hehe...no cosh czasami sam tego zaluje...ale mam rodzinke w warszawie na ursusie i pod wawa tak wiec moze od czasu do czasu bede gdzies w okolicy...co prawda od ostatniego mojego wypadu w tamte strony troshu minelo ale to nie naprawi bo idzie jush powoli wiosna blaugh

skoro jush mykasz Ib to slodkich snow
PostPosted: Thu Mar 03, 2005 4:57 pm

Ibris
Vykk
Ibris
sweet_chii
Ibris

Mowisz o chlopcu, ktory wpadl do strumienia, bo tak sie w siebie zapatrzyl? Grecy, fascynujaca maja kulture. Mitologia... mrrau XD uwielbiam.
e tam... skandynawska kosmologia wymiata... xd

sweet_chii

Gailenquen

PostPosted: Thu Mar 03, 2005 4:57 pm

Yosha ^^ Ide w lozko. Pod moja rozowa pierzynke w rozyczki. Dobranoc Chii, dobranoc Vykk. Nie przesadzajcie z cukrem, jya! *zasuwa swoje drzwi od komorki pod schodami*
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8283 8284 8285 8286 8287 8288 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games