Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8282 8283 8284 8285 8286 8287 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

sweet_chii

PostPosted: Thu Mar 03, 2005 4:28 pm

Vykk
sweet_chii
Ibris
dredowlosa jest wyjatkowa ^^ i sliczna. i ma wspanialy charakter. i to moj swiadek *dumna*
*ocknela sie* kto to jest dredowlosa? jakie masz imie na bierzmowanie? ja mialam ponad pol roku temu swoje 3nodding
ale szybki zryw...a juz zaczynalem sie przywyczajac do tego slodkiego ciezaru whee ...dredowlosa to Novelin...ja osobiscie mielm bierzmowanie ok 3 lat temu jak jeszcze w gimnazjum bylem... blaugh kto to by przypuszczal ze to tyle czasu juz minelo oj boj sie boshe blaugh

wiem ze to mocne slowa i dlatego uzylem ich tylko w stosunku do jednej osoby puki co.....ale mnei naszlo na filozofowanie...wy jestescie z tego calego wenus to mzoe mi powiecie czy jest dla was roznica miedzy byciem zakochana a kochaniem sie w kims/kochaniem kogos...???
no ba , ze jest i to WIEEEELKA surprised

ja kochalam tylko jednego i do dzis kocham , jush ponad 3 lata minely ale on juz mnie nie kocha... pewnie mnie nigdy naprawde nie kochal... pewnie kochal tylko moj durny wyglad.. sad
a zakochana bylam pare razy... zakochanie szybko przechodzi i objawia sie szybko , niespodziewanie..
jak kogos kochasz to pozniej sobie to uswiadamiasz...
PostPosted: Thu Mar 03, 2005 4:29 pm

Chcialam miec dobrego patrona biggrin dlatego Weronika.

Vykk, jest roznica. Zakochac sie mozna wiele razy, ktos moze sie komus podobac, moze byc zauroczenie czy fascynacja. Ale kocha sie tylko raz. I nie pytaj, jak to sprawdzic. Jesli do konca swych dni Twoje serce bedzie wierne, to znaczy, ze to byla milosc ^^ Tak mi sie wydaje. Kwestia charakteru?

Gailenquen

Gailenquen

PostPosted: Thu Mar 03, 2005 4:31 pm

Hmh, to przykre, jesli facet jest z toba tylko dla wygladu.

Vykk
sweet_chii
Ibris
sweet_chii
*ocknela sie* kto to jest dredowlosa? jakie masz imie na bierzmowanie? ja mialam ponad pol roku temu swoje 3nodding

Weronika biggrin ale nie ta od Jezusa, tylko taka ze stygmatami... A Dredowlosa to Novelin/Siwa. Moja przyjaciolka, ktora byla dzis moim swiadkiem i jest cudowna xd
och faaaajnie, moja przyjaciolka nie ma bierzmowania sad , za to wzielam na swiadka swoja siostre cioteczna 3nodding , mam imie Noemi (jush pewnie sie chwalilam) , ta z ksiegi Rut, Noemi = slodka xd
ja akurat nie slyszalem tego

ja stwierdzilam, ze musze miec jakies oryginalne...

alez ja wcale nie uciekam.. *wtula sie w niego i usmiecha* bo mi zimno blaugh

sweet_chii

Vykk

sweet_chii
Vykk
sweet_chii
Ibris
dredowlosa jest wyjatkowa ^^ i sliczna. i ma wspanialy charakter. i to moj swiadek *dumna*
ale szybki zryw...a juz zaczynalem sie przywyczajac do tego slodkiego ciezaru whee ...dredowlosa to Novelin...ja osobiscie mielm bierzmowanie ok 3 lat temu jak jeszcze w gimnazjum bylem... blaugh kto to by przypuszczal ze to tyle czasu juz minelo oj boj sie boshe blaugh

wiem ze to mocne slowa i dlatego uzylem ich tylko w stosunku do jednej osoby puki co.....ale mnei naszlo na filozofowanie...wy jestescie z tego calego wenus to mzoe mi powiecie czy jest dla was roznica miedzy byciem zakochana a kochaniem sie w kims/kochaniem kogos...???
no ba , ze jest i to WIEEEELKA surprised

ja kochalam tylko jednego i do dzis kocham , jush ponad 3 lata minely ale on juz mnie nie kocha... pewnie mnie nigdy naprawde nie kochal... pewnie kochal tylko moj durny wyglad.. sad
a zakochana bylam pare razy... zakochanie szybko przechodzi i objawia sie szybko , niespodziewanie..
jak kogos kochasz to pozniej sobie to uswiadamiasz...
no to widze ze nie tylko ja mam mniej wiecej takie pogady na te sparwy...e a kiedy wg was da sie rzornic kiedy jeden stan przechodzi w drugi??

Ib zaloze sie ze masz racje ale jednak mimo ze sie ztoba zgadzam to jaks czastka mnie twierdzi ze mozna kochac wiecej niz raz a jednak nie zdradzac...nie umiem zbytnio tego wytlumaczyc ale noc jeszcze dluga razz
PostPosted: Thu Mar 03, 2005 4:33 pm

To po prostu trwa ^^ jedni kochaja goraco, sa zazdrosni i zaborczy. Inni niesmiali, zafascynowani i gotowi do poswiecej. Kazdy powinien miec swoje zdanie na temat milosci, to w koncu my sami decydujemy o tym, ile chcemy komus dac ^^

Gailenquen

Vykk

PostPosted: Thu Mar 03, 2005 4:34 pm

sweet_chii
Vykk
sweet_chii
Ibris
sweet_chii

Weronika biggrin ale nie ta od Jezusa, tylko taka ze stygmatami... A Dredowlosa to Novelin/Siwa. Moja przyjaciolka, ktora byla dzis moim swiadkiem i jest cudowna xd
och faaaajnie, moja przyjaciolka nie ma bierzmowania sad , za to wzielam na swiadka swoja siostre cioteczna 3nodding , mam imie Noemi (jush pewnie sie chwalilam) , ta z ksiegi Rut, Noemi = slodka xd

jak to dobrze ze ja cieply chlopak jestem i ze mam czym ogrzac razz ...
PostPosted: Thu Mar 03, 2005 4:35 pm

Ibris
juz dawno nie jest i tak naprawde nigdy ze soba nie bylismy aczkolwiek laczyla nas mocna wiez...
ale ja po prostu bylam ladna dziewczyna i tyle... nie sadze, zeby moj charakter byl taki pociagajacy... gdyby byl to ja bym z nim byla do dzis...
ale on polozyl to granice "przyjaciele" juz pare razy...

choleraaaaaaaaaaaaaaaaa
okropnie jest kochac kogos

dlaczego musialam zaczac kogos kochac w tak mlodym wieku .................................. NIE CHCE

sweet_chii

Vykk

PostPosted: Thu Mar 03, 2005 4:36 pm

Ibris
To po prostu trwa ^^ jedni kochaja goraco, sa zazdrosni i zaborczy. Inni niesmiali, zafascynowani i gotowi do poswiecej. Kazdy powinien miec swoje zdanie na temat milosci, to w koncu my sami decydujemy o tym, ile chcemy komus dac ^^
a co jesli dalismy komus duzo pokazalismy ze nam na tym kims zalezy i bylismy delikatni opiekunczy itp itd a mimo to partner/ka sie od nas odsuwa??

dobra wybiegam z dziwnymi pytaniami jak bedziecie mialy osc to po prostu powiedzcie to zmienie temat razz na rownie porabany i schizowy razz
PostPosted: Thu Mar 03, 2005 4:38 pm

Vykk
Ibris
a co jesli dalismy komus duzo pokazalismy ze nam na tym kims zalezy i bylismy delikatni opiekunczy itp itd a mimo to partner/ka sie od nas odsuwa??

dobra wybiegam z dziwnymi pytaniami jak bedziecie mialy osc to po prostu powiedzcie to zmienie temat razz na rownie porabany i schizowy razz

^^ Wtedy czujesz niemile klucie gdzies w serduchu, ale trzeba sie podniesc i wierzyc, ze kiedys przyjdzie kolej na wzajemnosc.

Gailenquen

sweet_chii

PostPosted: Thu Mar 03, 2005 4:38 pm

Vykk
Ibris

mysle, ze cie nie kocha sad
PostPosted: Thu Mar 03, 2005 4:41 pm

Vykk
sweet_chii
Vykk
sweet_chii

mrrrru wink qrcze, gdyby chlopcy byli tacy mili... sad

sweet_chii

Vykk

PostPosted: Thu Mar 03, 2005 4:43 pm

sweet_chii
Ibris
juz dawno nie jest i tak naprawde nigdy ze soba nie bylismy aczkolwiek laczyla nas mocna wiez...
ale ja po prostu bylam ladna dziewczyna i tyle... nie sadze, zeby moj charakter byl taki pociagajacy... gdyby byl to ja bym z nim byla do dzis...

choleraaaaaaaaaaaaaaaaa

dlaczego musialam zaczac kogos kochac w tak mlodym wieku .................................. NIE CHCE
glupia gaia...napisalem tak duzo i nie potrafie napisac tego 2 raz a tak sie ladnie staralem....

a co ro mojego pytanka ostatniego...hmm...nie uwazacie ze najgorzej rozumieja sie ludzie ktorzy nie potrafia sie nawzajem juz kochac??
PostPosted: Thu Mar 03, 2005 4:45 pm

Vykk
sweet_chii
Ibris

choleraaaaaaaaaaaaaaaaa

glupia gaia...napisalem tak duzo i nie potrafie napisac tego 2 raz a tak sie ladnie staralem....

a co ro mojego pytanka ostatniego...hmm...nie uwazacie ze najgorzej rozumieja sie ludzie ktorzy nie potrafia sie nawzajem juz kochac??

no.. wtedy to taki zamet panuje, ze az strach....
sad

sweet_chii

Vykk

PostPosted: Thu Mar 03, 2005 4:45 pm

sweet_chii
Vykk
sweet_chii
Vykk
sweet_chii

mrrrru wink qrcze, gdyby chlopcy byli tacy mili... sad
znaczy ze je nie chlopiec jestem ninja
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8282 8283 8284 8285 8286 8287 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games