|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 4:07 pm
ty przynajmniej masz na kogo patrzyc ^^''''
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 4:09 pm
sweet_chii Vykk sweet_chii Vykk sweet_chii nio dobra... redface *dotyka lekko swoimi ustami jego ust i sklada na nich krociutki pocalunek*... redface to tak z wdziecznosci...... 4laugh tylko z wdziecznosci crying ...no cosh lepsze to niz nic blaugh ...jush lepiej sie czujesz?? nio pewnie... 4laugh chociaz... ... *po chwili kladzie glowe na swoim zeszycie i zasypia* hmmm teraz nie wypada jej budzic tak slodko spi ...wypadaloby odlozyc ja do lozeczka...ale poczekam jeszcze chwilke i popatrze sobie razz blaugh wiem wiem...jakis dziwny jestem... *zeszyt wypada jej z rak i glowa osuwa sie na ramie* ... mnia... no w tej chwili to w sumie sam nie wiem na kogo razz same piekne panie mnie otaczaja... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 4:10 pm
co w tym dziwnego, ze lubi sie patrzec na drugiego czlowieka? wink Chii?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 4:10 pm
Vykk sweet_chii Vykk sweet_chii Vykk sweet_chii nio dobra... redface *dotyka lekko swoimi ustami jego ust i sklada na nich krociutki pocalunek*... redface to tak z wdziecznosci...... 4laugh tylko z wdziecznosci crying ...no cosh lepsze to niz nic blaugh ...jush lepiej sie czujesz?? nio pewnie... 4laugh chociaz... ... *po chwili kladzie glowe na swoim zeszycie i zasypia* hmmm teraz nie wypada jej budzic tak slodko spi ...wypadaloby odlozyc ja do lozeczka...ale poczekam jeszcze chwilke i popatrze sobie razz blaugh wiem wiem...jakis dziwny jestem... *zeszyt wypada jej z rak i glowa osuwa sie na ramie* ... mnia... i co ja z toba mam teraz zrobic?? no w tej chwili to w sumie sam nie wiem na kogo razz same piekne panie mnie otaczaja... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 4:12 pm
Ibris co w tym dziwnego, ze lubi sie patrzec na drugiego czlowieka? wink Chii? chyba nic ... z reguly nie pociaga mnie kilka dziewczyn naraz wole sie skupic na jednej a teraz zaczynaja mi sie podbac wszystkie..a kazda jest slodka na swoj sposob...tak samo ty i dredowlosa blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 4:14 pm
Ibris co w tym dziwnego, ze lubi sie patrzec na drugiego czlowieka? wink Chii? taaaa? *przez sen*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 4:14 pm
dredowlosa jest wyjatkowa ^^ i sliczna. i ma wspanialy charakter. i to moj swiadek *dumna*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 4:17 pm
Ibris dredowlosa jest wyjatkowa ^^ i sliczna. i ma wspanialy charakter. i to moj swiadek *dumna* wlasnie jak poszlo bierzmowanie??? w to ze jest wyjatkowa to nie watpie... ...ile kobiet mozna kochac na raz bo chyba zaczynam miec problemy z tym razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 4:20 pm
Ibris dredowlosa jest wyjatkowa ^^ i sliczna. i ma wspanialy charakter. i to moj swiadek *dumna* *ocknela sie* kto to jest dredowlosa? jakie masz imie na bierzmowanie? ja mialam ponad pol roku temu swoje 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 4:21 pm
Vykk Ibris dredowlosa jest wyjatkowa ^^ i sliczna. i ma wspanialy charakter. i to moj swiadek *dumna* wlasnie jak poszlo bierzmowanie??? w to ze jest wyjatkowa to nie watpie... ...ile kobiet mozna kochac na raz bo chyba zaczynam miec problemy z tym razz kocha sie duzo, ale tylko jedna tak prawdziwie XD i tylko jedna jest najwazniejsza, lepiej to zapamietac. zazdrosc jest straszna xd (moze kochac to za mocne slowo ;P) a bierzmowanie... no :> jako jedyna mialam czarna koronkowa bluzke, bylo mi masakrycznie zimno, ale zyje xp wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 4:21 pm
kocha sie naprawde tylko jedna...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 4:22 pm
sweet_chii Ibris dredowlosa jest wyjatkowa ^^ i sliczna. i ma wspanialy charakter. i to moj swiadek *dumna* *ocknela sie* kto to jest dredowlosa? jakie masz imie na bierzmowanie? ja mialam ponad pol roku temu swoje 3nodding Weronika biggrin ale nie ta od Jezusa, tylko taka ze stygmatami... A Dredowlosa to Novelin/Siwa. Moja przyjaciolka, ktora byla dzis moim swiadkiem i jest cudowna xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 4:24 pm
Ibris sweet_chii Ibris dredowlosa jest wyjatkowa ^^ i sliczna. i ma wspanialy charakter. i to moj swiadek *dumna* *ocknela sie* kto to jest dredowlosa? jakie masz imie na bierzmowanie? ja mialam ponad pol roku temu swoje 3nodding Weronika biggrin ale nie ta od Jezusa, tylko taka ze stygmatami... A Dredowlosa to Novelin/Siwa. Moja przyjaciolka, ktora byla dzis moim swiadkiem i jest cudowna xd och faaaajnie, moja przyjaciolka nie ma bierzmowania sad , za to wzielam na swiadka swoja siostre cioteczna 3nodding , mam imie Noemi (jush pewnie sie chwalilam) , ta z ksiegi Rut, Noemi = slodka xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 4:25 pm
sweet_chii Ibris dredowlosa jest wyjatkowa ^^ i sliczna. i ma wspanialy charakter. i to moj swiadek *dumna* *ocknela sie* kto to jest dredowlosa? jakie masz imie na bierzmowanie? ja mialam ponad pol roku temu swoje 3nodding ale szybki zryw...a juz zaczynalem sie przywyczajac do tego slodkiego ciezaru whee ...dredowlosa to Novelin...ja osobiscie mielm bierzmowanie ok 3 lat temu jak jeszcze w gimnazjum bylem... blaugh kto to by przypuszczal ze to tyle czasu juz minelo oj boj sie boshe blaugh wiem ze to mocne slowa i dlatego uzylem ich tylko w stosunku do jednej osoby puki co.....ale mnei naszlo na filozofowanie...wy jestescie z tego calego wenus to mzoe mi powiecie czy jest dla was roznica miedzy byciem zakochana a kochaniem sie w kims/kochaniem kogos...???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 4:27 pm
sweet_chii Ibris sweet_chii Ibris dredowlosa jest wyjatkowa ^^ i sliczna. i ma wspanialy charakter. i to moj swiadek *dumna* *ocknela sie* kto to jest dredowlosa? jakie masz imie na bierzmowanie? ja mialam ponad pol roku temu swoje 3nodding Weronika biggrin ale nie ta od Jezusa, tylko taka ze stygmatami... A Dredowlosa to Novelin/Siwa. Moja przyjaciolka, ktora byla dzis moim swiadkiem i jest cudowna xd och faaaajnie, moja przyjaciolka nie ma bierzmowania sad , za to wzielam na swiadka swoja siostre cioteczna 3nodding , mam imie Noemi (jush pewnie sie chwalilam) , ta z ksiegi Rut, Noemi = slodka xd ja akurat nie slyszalem tego
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|