Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8281 8282 8283 8284 8285 8286 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

Gailenquen

PostPosted: Thu Mar 03, 2005 4:07 pm

ty przynajmniej masz na kogo patrzyc ^^''''
PostPosted: Thu Mar 03, 2005 4:09 pm

sweet_chii
Vykk
sweet_chii
Vykk
sweet_chii
nio dobra... redface *dotyka lekko swoimi ustami jego ust i sklada na nich krociutki pocalunek*... redface
to tak z wdziecznosci...... 4laugh
tylko z wdziecznosci crying ...no cosh lepsze to niz nic blaugh ...jush lepiej sie czujesz??
nio pewnie... 4laugh chociaz... ...

*po chwili kladzie glowe na swoim zeszycie i zasypia*
hmmm teraz nie wypada jej budzic tak slodko spi ...wypadaloby odlozyc ja do lozeczka...ale poczekam jeszcze chwilke i popatrze sobie razz blaugh wiem wiem...jakis dziwny jestem...
*zeszyt wypada jej z rak i glowa osuwa sie na ramie* ... mnia...
no w tej chwili to w sumie sam nie wiem na kogo razz same piekne panie mnie otaczaja... biggrin

Vykk

Gailenquen

PostPosted: Thu Mar 03, 2005 4:10 pm

co w tym dziwnego, ze lubi sie patrzec na drugiego czlowieka? wink Chii?
PostPosted: Thu Mar 03, 2005 4:10 pm

Vykk
sweet_chii
Vykk
sweet_chii
Vykk
sweet_chii
nio dobra... redface *dotyka lekko swoimi ustami jego ust i sklada na nich krociutki pocalunek*... redface
to tak z wdziecznosci...... 4laugh
tylko z wdziecznosci crying ...no cosh lepsze to niz nic blaugh ...jush lepiej sie czujesz??
nio pewnie... 4laugh chociaz... ...

*po chwili kladzie glowe na swoim zeszycie i zasypia*
hmmm teraz nie wypada jej budzic tak slodko spi ...wypadaloby odlozyc ja do lozeczka...ale poczekam jeszcze chwilke i popatrze sobie razz blaugh wiem wiem...jakis dziwny jestem...
*zeszyt wypada jej z rak i glowa osuwa sie na ramie* ... mnia...
i co ja z toba mam teraz zrobic??

no w tej chwili to w sumie sam nie wiem na kogo razz same piekne panie mnie otaczaja... biggrin

Vykk

Vykk

PostPosted: Thu Mar 03, 2005 4:12 pm

Ibris
chyba nic ... z reguly nie pociaga mnie kilka dziewczyn naraz wole sie skupic na jednej a teraz zaczynaja mi sie podbac wszystkie..a kazda jest slodka na swoj sposob...tak samo ty i dredowlosa blaugh
PostPosted: Thu Mar 03, 2005 4:14 pm

Ibris
taaaa? *przez sen*

sweet_chii

Gailenquen

PostPosted: Thu Mar 03, 2005 4:14 pm

dredowlosa jest wyjatkowa ^^ i sliczna. i ma wspanialy charakter. i to moj swiadek *dumna*
PostPosted: Thu Mar 03, 2005 4:17 pm

Ibris
dredowlosa jest wyjatkowa ^^ i sliczna. i ma wspanialy charakter. i to moj swiadek *dumna*
wlasnie jak poszlo bierzmowanie???
w to ze jest wyjatkowa to nie watpie...
...ile kobiet mozna kochac na raz bo chyba zaczynam miec problemy z tym razz

Vykk

sweet_chii

PostPosted: Thu Mar 03, 2005 4:20 pm

Ibris
*ocknela sie* kto to jest dredowlosa? jakie masz imie na bierzmowanie? ja mialam ponad pol roku temu swoje 3nodding
PostPosted: Thu Mar 03, 2005 4:21 pm

Vykk
Ibris
wlasnie jak poszlo bierzmowanie???
w to ze jest wyjatkowa to nie watpie...
...ile kobiet mozna kochac na raz bo chyba zaczynam miec problemy z tym razz

kocha sie duzo, ale tylko jedna tak prawdziwie XD i tylko jedna jest najwazniejsza, lepiej to zapamietac. zazdrosc jest straszna xd (moze kochac to za mocne slowo ;P)

a bierzmowanie... no :> jako jedyna mialam czarna koronkowa bluzke, bylo mi masakrycznie zimno, ale zyje xp wink

Gailenquen

sweet_chii

PostPosted: Thu Mar 03, 2005 4:21 pm

kocha sie naprawde tylko jedna...
PostPosted: Thu Mar 03, 2005 4:22 pm

sweet_chii
Ibris
*ocknela sie* kto to jest dredowlosa? jakie masz imie na bierzmowanie? ja mialam ponad pol roku temu swoje 3nodding

Weronika biggrin ale nie ta od Jezusa, tylko taka ze stygmatami... A Dredowlosa to Novelin/Siwa. Moja przyjaciolka, ktora byla dzis moim swiadkiem i jest cudowna xd

Gailenquen

sweet_chii

PostPosted: Thu Mar 03, 2005 4:24 pm

Ibris
sweet_chii
Ibris

Weronika biggrin ale nie ta od Jezusa, tylko taka ze stygmatami... A Dredowlosa to Novelin/Siwa. Moja przyjaciolka, ktora byla dzis moim swiadkiem i jest cudowna xd
och faaaajnie, moja przyjaciolka nie ma bierzmowania sad , za to wzielam na swiadka swoja siostre cioteczna 3nodding , mam imie Noemi (jush pewnie sie chwalilam) , ta z ksiegi Rut, Noemi = slodka xd
PostPosted: Thu Mar 03, 2005 4:25 pm

sweet_chii
Ibris
ale szybki zryw...a juz zaczynalem sie przywyczajac do tego slodkiego ciezaru whee ...dredowlosa to Novelin...ja osobiscie mielm bierzmowanie ok 3 lat temu jak jeszcze w gimnazjum bylem... blaugh kto to by przypuszczal ze to tyle czasu juz minelo oj boj sie boshe blaugh

wiem ze to mocne slowa i dlatego uzylem ich tylko w stosunku do jednej osoby puki co.....ale mnei naszlo na filozofowanie...wy jestescie z tego calego wenus to mzoe mi powiecie czy jest dla was roznica miedzy byciem zakochana a kochaniem sie w kims/kochaniem kogos...???

Vykk

Vykk

PostPosted: Thu Mar 03, 2005 4:27 pm

sweet_chii
Ibris
sweet_chii
Ibris

och faaaajnie, moja przyjaciolka nie ma bierzmowania sad , za to wzielam na swiadka swoja siostre cioteczna 3nodding , mam imie Noemi (jush pewnie sie chwalilam) , ta z ksiegi Rut, Noemi = slodka xd
ja akurat nie slyszalem tego
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8281 8282 8283 8284 8285 8286 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games