|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 3:07 pm
niech mi ktos da chusteczke... vv' wlasnie aragorn i cale minas tirith poklonilo sie hobbitom *sniff*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 3:07 pm
opcy dobra ja spadam.... ale macie byc grzeczni..... mozecie mnie tradycyjnie na pozegnanie pocalowac w moja dupeczke włochata......... *wchodzi do swojej bazy mamroczac cos pod nosem* //now playing: 09. Cynic - [Portal Demo #09] Belong [4:25] narka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 3:09 pm
Ibris niech mi ktos da chusteczke... vv' wlasnie aragorn i cale minas tirith poklonilo sie hobbitom *sniff* podaje chusteczke Ibris...biedactwo...moze zabrzmi to glupio ale do tej pory jeszcze nie ogladalem powrotu krola sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 3:11 pm
ja ogladam po raz eNty i do tego rozszerzona wersje i w ogole... ^^'''' jeeeej *smaarrrk* a moj kaloryfer taki zimny...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 3:16 pm
Vykk sweet_chii Vykk *podskakuje w kierusnku chii i lapie za lapke i przyciaga ja do siebie stajac twarza w twarz* *patrzy na niego i odwraca glowe w bok zawstydzona i zarumieniona.... milczy*... ekhem...*wypuszcza z obiec*no to chyba spelnilem swoj obowiazek...teraz lepiej??? ..........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 3:17 pm
sweet_chii Vykk sweet_chii Vykk *podskakuje w kierusnku chii i lapie za lapke i przyciaga ja do siebie stajac twarza w twarz* *patrzy na niego i odwraca glowe w bok zawstydzona i zarumieniona.... milczy*... ekhem...*wypuszcza z obiec*no to chyba spelnilem swoj obowiazek...teraz lepiej??? .......... cosiem stalo?? pomoc jeszcze?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 3:17 pm
Ibris ja ogladam po raz eNty i do tego rozszerzona wersje i w ogole... ^^'''' jeeeej *smaarrrk* a moj kaloryfer taki zimny... moj tez... ale ja jestem zimnokrwista xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 3:22 pm
Vykk sweet_chii Vykk sweet_chii *patrzy na niego i odwraca glowe w bok zawstydzona i zarumieniona.... milczy*... ekhem...*wypuszcza z obiec*no to chyba spelnilem swoj obowiazek...teraz lepiej??? .......... cosiem stalo?? pomoc jeszcze? *mdleje...* (pewnie z nudow) EDIT: a to przez to , ze sie tyle ucze.... chemia...........
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 3:27 pm
"the ships have com to carry you home"
aaaagh vv' to bylo PIEKNE.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 3:27 pm
sweet_chii Vykk sweet_chii Vykk sweet_chii Vykk *podskakuje w kierusnku chii i lapie za lapke i przyciaga ja do siebie stajac twarza w twarz* *patrzy na niego i odwraca glowe w bok zawstydzona i zarumieniona.... milczy*... ekhem...*wypuszcza z obiec*no to chyba spelnilem swoj obowiazek...teraz lepiej??? .......... cosiem stalo?? pomoc jeszcze? *mdleje...* (pewnie z nudow) EDIT: a to przez to , ze sie tyle ucze.... chemia........... no ladnie dziwczyna mdleje mi w ramionach...eh jeszcze takiej przygody to ja nie mialem...i co teraz??obudzic pocalunkiem?? na to sa 2 reakcje plaskacz albo zawstydzona dziewczyna ktora traci zdolnosc mowy...nie wolno sie tak przemeczac...*obejmuje i siada podtzymuje glowe na kolanach gladzac glowke i patrzac na twarzyczke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 3:28 pm
sweet_chii Vykk sweet_chii Vykk sweet_chii *patrzy na niego i odwraca glowe w bok zawstydzona i zarumieniona.... milczy*... ekhem...*wypuszcza z obiec*no to chyba spelnilem swoj obowiazek...teraz lepiej??? .......... cosiem stalo?? pomoc jeszcze? *mdleje...* (pewnie z nudow) EDIT: a to przez to , ze sie tyle ucze.... chemia........... ja idu spać.... oczka mi się kleją sweatdrop Dobranoc wszystkim... heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 3:28 pm
Kitty-ShadowCat sweet_chii Vykk sweet_chii Vykk sweet_chii *patrzy na niego i odwraca glowe w bok zawstydzona i zarumieniona.... milczy*... ekhem...*wypuszcza z obiec*no to chyba spelnilem swoj obowiazek...teraz lepiej??? .......... cosiem stalo?? pomoc jeszcze? *mdleje...* (pewnie z nudow) EDIT: a to przez to , ze sie tyle ucze.... chemia........... ja idu spać.... oczka mi się kleją sweatdrop Dobranoc wszystkim... heart dobranocka blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 3:29 pm
Dobranoc *snif* Kitty ^^'
Vykk, zapomniales o jeszcze innej opcji.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 3:30 pm
Ibris Dobranoc *snif* Kitty ^^' Vykk, zapomniales o jeszcze innej opcji. odwzajemniony pocalunek to sie zdarza tylko w filmach i anime blaugh edit : no chyba ze masz jeszcze jakies rozwiazanie...znajac twoje upodobania razem z dredowlosa na hentaice xd xp whee blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 3:33 pm
dzieki za podsumowanie biggrin
odwzajemniony zdarza sie wszedzie. no i mozesz kogos pocalowac, a dziewczyna sie obudzi, wyszczerzy zeby w usmiechu i z ironia stwierdzi, ze nie umiesz calowac wink np.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|