|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 2:42 pm
sweet_chii Lethiel sweet_chii leti ile ty masz wzrostu? nie jestes modelka? O.o ..... co ??!! ... eme.. sweatdrop cos za pooźno .. lepiej sie polooshcie spac bo bredzić zaczynacie xd 170 cm sweatdrop .. nie nadaje sie na modelke sweatdrop ech.... a ja mam prawie 172 i nadal rosne... łeeeeeee ja chce miec 175 crying ale jakos mam opory przed modelowaniem confused bo, badz co badz, cialem zarabiasz, nie? zreszta ty jestes szczupla a ja zapewne za malo szczupla :/. musialam schudnac z 5kg sweatdrop ... nie .. nie zarabiam cialem... sweatdrop .. a wyzsza jush nie chce być xd .. zreszta i tak jush nie urosne xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 2:43 pm
Lethiel sweet_chii Lethiel sweet_chii leti ile ty masz wzrostu? nie jestes modelka? O.o ..... co ??!! ... eme.. sweatdrop cos za pooźno .. lepiej sie polooshcie spac bo bredzić zaczynacie xd 170 cm sweatdrop .. nie nadaje sie na modelke sweatdrop ech.... a ja mam prawie 172 i nadal rosne... łeeeeeee ja chce miec 175 crying ale jakos mam opory przed modelowaniem confused bo, badz co badz, cialem zarabiasz, nie? zreszta ty jestes szczupla a ja zapewne za malo szczupla :/. musialam schudnac z 5kg sweatdrop ... nie .. nie zarabiam cialem... sweatdrop .. a wyzsza jush nie chce być xd .. zreszta i tak jush nie urosne xd to byl tylko przyklad.... sweatdrop , ze modelka zarabia cialem......... a ja chce byc wyzsza no... za niska sie czuje.... sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 2:43 pm
*oddaje Vykkowi poduszka w glowe* ^___^ dobry XD
jeej.. wszyscy tacy wysocy, czuje sie mala ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 2:44 pm
sweet_chii to byl tylko przyklad.... sweatdrop , ze modelka zarabia cialem......... a ja chce byc wyzsza no... za niska sie czuje.... sad xd .. nie jensteś za niska wink .. 172 jest w sam raz 3nodding a jak bedziesh za wysoka tio nie bedziesh mogla przy facecie szpilek nosić blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 2:45 pm
sweet_chii Lethiel sweet_chii Lethiel sweet_chii leti ile ty masz wzrostu? nie jestes modelka? O.o ..... co ??!! ... eme.. sweatdrop cos za pooźno .. lepiej sie polooshcie spac bo bredzić zaczynacie xd 170 cm sweatdrop .. nie nadaje sie na modelke sweatdrop ech.... a ja mam prawie 172 i nadal rosne... łeeeeeee ja chce miec 175 crying ale jakos mam opory przed modelowaniem confused bo, badz co badz, cialem zarabiasz, nie? zreszta ty jestes szczupla a ja zapewne za malo szczupla :/. musialam schudnac z 5kg sweatdrop ... nie .. nie zarabiam cialem... sweatdrop .. a wyzsza jush nie chce być xd .. zreszta i tak jush nie urosne xd to byl tylko przyklad.... sweatdrop , ze modelka zarabia cialem......... a ja chce byc wyzsza no... za niska sie czuje.... sad to moze ja sie nie bede wypowiadal...czemu aldne dziewczyny musza byc wyzsze ode mnie i jeszcze narzekaja crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 2:45 pm
Ibris *oddaje Vykkowi poduszka w glowe* ^___^ dobry XD jeej.. wszyscy tacy wysocy, czuje sie mala ^^ a ile masz??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 2:46 pm
ja mam 160cm puszystego cialka XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 2:47 pm
Ibris ja mam 160cm puszystego cialka XD nie przesadzaj...ladnie wygladalas na tych fotkach gdzie tam razz jakos nie pamietam zebym narzekal razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 2:48 pm
Ibris ja mam 160cm puszystego cialka XD moje tesh nie jest anorektycznie chude... chociaz kiedys bylo.. whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 2:49 pm
ja ostatnio schudlam. mam ladne kraglosci i mi dobrze XD i znow jem sobie slodkosci biggrin
Vykk, wezme to za komplement wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 2:50 pm
Ibris ja ostatnio schudlam. mam ladne kraglosci i mi dobrze XD i znow jem sobie slodkosci biggrin Vykk, wezme to za komplement wink a ja przytylam.... po obozie snowboardowym..... gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 2:50 pm
Ibris ja ostatnio schudlam. mam ladne kraglosci i mi dobrze XD i znow jem sobie slodkosci biggrin Vykk, wezme to za komplement wink w takim razie dobrze to wezmiesz razz ... ja tam nie rozumiem po co sie odchudzac co chwile na sile...jeszcze ktoras z was w wyniku tego odchudzania porwie wiatr i co wtedy??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 2:51 pm
Vykk Ibris ja ostatnio schudlam. mam ladne kraglosci i mi dobrze XD i znow jem sobie slodkosci biggrin Vykk, wezme to za komplement wink w takim razie dobrze to wezmiesz razz ... ja tam nie rozumiem po co sie odchudzac co chwile na sile...jeszcze ktoras z was w wyniku tego odchudzania porwie wiatr i co wtedy?? no nie wiem, nie wiem... przyleci vykus i nas zlapie w swe objecia? wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 2:52 pm