|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 2:31 pm
Ok, narx Ok, ludzie spadam, jutro ide do szkoly, pirewszy raz po chorobie a pierwsza lekcje mam z moim geografem. Grr... Chyba już sprawdził sprawdziany... sweatdrop Ok, narx
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Vykk Lethiel Kitty-ShadowCat nio właśnie..... kcemy więcej twoich fotecek blaugh Dżizes nie !!!!! scream scream scream mozesz zamiescic wiecej nie bede narzekac a sam nie zamieszcze bo po 1 nie mam aktualnych fotek po 2 mm zchrzaniony skaner a po 3 nie mam aparatu cyfrowego blaugh nie mam skanera.. nie pozwalam sobie robić fotek (stoodnioowka to wyjątek) .. nie mam cyfroowki .. nie bedzie wiecej.. gonk gonk gonk wszystko da sie zrobic...od czego sa spotkania...w sumie podczas takich mozna wykorzystac aparat blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 2:33 pm
Vykk wszystko da sie zrobic...od czego sa spotkania...w sumie podczas takich mozna wykorzystac aparat blaugh kolega ma piękną blizne na kolanie stare ... wlaśnie dlatego ze proobowal owo nashędzie szatana evil wykoshystać.. stare nie bedzie... koniec tematu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 2:33 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 2:34 pm
I hate helsing.
o czym mowa bo sie zgubilam? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 2:34 pm
~~lena-undesaid~~ Ok, narx Ok, ludzie spadam, jutro ide do szkoly, pirewszy raz po chorobie a pierwsza lekcje mam z moim geografem. Grr... Chyba już sprawdził sprawdziany... sweatdrop Ok, narx papa Kitty papa Lethi...oooo crying biedactwo...a bielizne wlasna czy twoja blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 2:36 pm
Vykk ~~lena-undesaid~~ Ok, narx Ok, ludzie spadam, jutro ide do szkoly, pirewszy raz po chorobie a pierwsza lekcje mam z moim geografem. Grr... Chyba już sprawdził sprawdziany... sweatdrop Ok, narx papa Kitty papa Lethi...oooo crying biedactwo...a bielizne wlasna czy twoja blaugh eme... ? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 2:37 pm
leti ile ty masz wzrostu? nie jestes modelka?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 2:38 pm
*rozglada sie po pokoju* a wy tu dalej.. omg ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 2:38 pm
sweet_chii leti ile ty masz wzrostu? nie jestes modelka? O.o ..... co ??!! ... eme.. sweatdrop cos za pooźno .. lepiej sie polooshcie spac bo bredzić zaczynacie xd 170 cm sweatdrop .. nie nadaje sie na modelke sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 2:39 pm
Ibris *rozglada sie po pokoju* a wy tu dalej.. omg ^^ co my dalej? confused
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 2:39 pm
Ibris *rozglada sie po pokoju* a wy tu dalej.. omg ^^ hehe *przytuuuuuuuuuuuul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 2:41 pm
Ibris *rozglada sie po pokoju* a wy tu dalej.. omg ^^ a co jakis problem*rzuca poducha* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 2:41 pm
Lethiel sweet_chii leti ile ty masz wzrostu? nie jestes modelka? O.o ..... co ??!! ... eme.. sweatdrop cos za pooźno .. lepiej sie polooshcie spac bo bredzić zaczynacie xd 170 cm sweatdrop .. nie nadaje sie na modelke sweatdrop ech.... a ja mam prawie 172 i nadal rosne... łeeeeeee ja chce miec 175 crying ale jakos mam opory przed modelowaniem confused bo, badz co badz, cialem zarabiasz, nie? zreszta ty jestes szczupla a ja zapewne za malo szczupla :/. musialabym schudnac z 5kg
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|