|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 2:07 pm
Lethiel Kukus Vykk juz jedno zdiecie bylo hmm...jakby to okreslic bardzo podkreslajace jej wdzieki... xd whee blaugh nie zaprzeczę... Lethi niegłupio wyglada, śliczne ma *obczaja dekolt* oczka eek redface eek scream gonk *pac poduchą* taka prawda... fajna jesteś... nie powiem, poimprezowałbym z tobą trochę
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 2:10 pm
Vykk Lethiel Kukus Vykk juz jedno zdiecie bylo hmm...jakby to okreslic bardzo podkreslajace jej wdzieki... xd whee blaugh nie zaprzeczę... Lethi niegłupio wyglada, śliczne ma *obczaja dekolt* oczka eek redface eek scream gonk *pac poduchą* nie obrazaj sie ale ze sie tak wyraze warunki to nauczacnia zycia w sex znaczy sie w rodzinie to ty masz xp whee blaugh ... xd eek gonk crying *zakopooje sie pod poduszkami* crying ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 2:10 pm
*rzoca podocha w leti, i w vykka*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 2:11 pm
Kukus Lethiel Kukus Vykk juz jedno zdiecie bylo hmm...jakby to okreslic bardzo podkreslajace jej wdzieki... xd whee blaugh nie zaprzeczę... Lethi niegłupio wyglada, śliczne ma *obczaja dekolt* oczka eek redface eek scream gonk *pac poduchą* taka prawda... fajna jesteś... nie powiem, poimprezowałbym z tobą trochę stare .. nie lubiu imprezować *pokazooje mi język*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 2:11 pm
Kukus Lethiel Kukus Vykk juz jedno zdiecie bylo hmm...jakby to okreslic bardzo podkreslajace jej wdzieki... xd whee blaugh nie zaprzeczę... Lethi niegłupio wyglada, śliczne ma *obczaja dekolt* oczka eek redface eek scream gonk *pac poduchą* taka prawda... fajna jesteś... nie powiem, poimprezowałbym z tobą trochę tak to prawda Lethi , jesteś szliczniutka.... heart oj chciałabym być w przyszłości taka ładna sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 2:12 pm
Lethiel Vykk Lethiel Kukus Vykk juz jedno zdiecie bylo hmm...jakby to okreslic bardzo podkreslajace jej wdzieki... xd whee blaugh nie zaprzeczę... Lethi niegłupio wyglada, śliczne ma *obczaja dekolt* oczka eek redface eek scream gonk *pac poduchą* nie obrazaj sie ale ze sie tak wyraze warunki to nauczacnia zycia w sex znaczy sie w rodzinie to ty masz xp whee blaugh ... xd eek gonk crying *zakopooje sie pod poduszkami* crying .. eme ale to byl komplement...no tak zapomnialem ze jak facet powie komplement bez romzantycznej wstawki to jest to traktowane jako molestowanie sexualne Lena prosisz sie zebym ci oddal???
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat Kukus Lethiel Kukus Vykk juz jedno zdiecie bylo hmm...jakby to okreslic bardzo podkreslajace jej wdzieki... xd whee blaugh nie zaprzeczę... Lethi niegłupio wyglada, śliczne ma *obczaja dekolt* oczka eek redface eek scream gonk *pac poduchą* taka prawda... fajna jesteś... nie powiem, poimprezowałbym z tobą trochę tak to prawda Lethi , jesteś szliczniutka.... heart oj chciałabym być w przyszłości taka ładna sweatdrop eek eek redface redface redface eek eek .. przerashacie mnie !!!! gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
dobra ja spadam... bo robi sie nudno... narazie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 2:14 pm
Ozzwald dobra ja spadam... bo robi sie nudno... narazie... papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk, ja tylko lubiu emocje biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald dobra ja spadam... bo robi sie nudno... narazie... narka Lethi...ciom siem śtalo?? no nie zaprzeczysz ze jestes kawaii nawet bez tej tony makijarzu i pudru blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald dobra ja spadam... bo robi sie nudno... narazie... papa...... dobranoc sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 2:15 pm
~~lena-undesaid~~ Vykk, ja tylko lubiu emocje biggrin *rzooca w nia poduchą* blaugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 2:16 pm
~~lena-undesaid~~ Vykk, ja tylko lubiu emocje biggrin emocje mowisz?? w takim razie bedziesz je miala DESZCZ PODUSZEK *rzuca kilkonastoma poduszkami w lene tak aby rykopszet trafil w moliwie jak najwiecej ofiar a przy tym zeby ograniczyc pole ucieczki lenie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 2:16 pm
Vykk Ozzwald dobra ja spadam... bo robi sie nudno... narazie... narka Lethi...ciom siem śtalo?? no nie zaprzeczysz ze jestes kawaii nawet bez tej tony makijarzu i pudru blaugh nie jestem Kawaii.. i tak zaprzecze stare .. a poza tym ja nie mam tony makijashu gonk tylko tusz do żęs gonk .. podklady i inne gloopoty niszczą cere xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|