|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 1:56 pm
BeeWolf_san Lethiel ninja *zakopooje sie pod poduszkami* No nie no i jeszcze ja ganiać :/ xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 1:57 pm
Leti, wojna na poduchy czy nie?! *po odczuciu zignorowania stara sie być zauwarzona, rzaoca w Leti stertą poduszek*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Vykk o jeja a ja taki nieuczesany...*poprawia pedancko wloski*... stare kukus wiesz co ale ja mimo wsyzsto jestem tylko hetero i wole Lethi niz ciebei wiec niestety musze cie rozczarowac domokun zostaje ci tylko szarlotka xd jesli ja podckradniesz Bee xd *wychyla sie z posrood poduszek* O.o .. huh ?? cos nie tak lethi?? Bee chyba lepiej by wygladalo pogo no ale moze ja sie nie znam razz xp whee domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii one by im nie pomogly w przetrwaniu wybuchu... epicentrum bylo zbyt duze... ich nie zabił wybuch... je załatwiły jego efekty... piździło im po rajstopach to się zawinęły
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 1:58 pm
sweet_chii opcy BeeWolf_san sweet_chii bosze ... co za rozmowy.. a ja mialam nadzieje, ze trafie na jakas inteligentna....... : / inteligecja na tym forum wymarła jak dinozaury chodziły po ziemi. Dinozaury radziły sobie całkiem dobrze, zaniedbały tylko wyhodowania pięciokilometrowej grubości pancerzy one by im nie pomogly w przetrwaniu wybuchu... epicentrum bylo zbyt duze... zeby byc upierdliwym to powiem ze epicentrum to punkt... a punkt zbyt duzy nie jest...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 1:59 pm
~~lena-undesaid~~ Leti, wojna na poduchy czy nie?! *po odczuciu zignorowania stara sie być zauwarzona, rzaoca w Leti stertą poduszek* O.o mraaaaaaaaau 4laugh wiecej poduszek whee whee whee !!! *przytuuuuula podusie* whee *rzoot poduchą w lene* twisted
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dinozaury rzyja nie ogladacie TV, i mleko robi sie z proszku. a ludzie mieszkaja na marsie. A Lethiel [Wielkie oczy } sie rozbiera ..Dawaj Dawaj zciagaj buty :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Leti, wojna na poduchy czy nie?! *po odczuciu zignorowania stara sie być zauwarzona, rzaoca w Leti stertą poduszek* myslisz ze jestes taka sprytnma bo ten twoj duzy balwankowy brzuszek cie ochroni ??nie ma mowy *rzuca poducha w Lene*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 2:00 pm
ide do lozeczka, dobranoc 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel ~~lena-undesaid~~ Leti, wojna na poduchy czy nie?! *po odczuciu zignorowania stara sie być zauwarzona, rzaoca w Leti stertą poduszek* O.o mraaaaaaaaau 4laugh wiecej poduszek whee whee whee !!! *przytuuuuula podusie* whee *rzoot poduchą w lene* twisted *rzoca w leti 2 poduchami centralnie w twarz*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san dinozaury rzyja nie ogladacie TV, i mleko robi sie z proszku. a ludzie mieszkaja na marsie. A Lethiel [Wielkie oczy } sie rozbiera ..Dawaj Dawaj zciagaj buty :] ściągaj gatki obadamy czy masz jędrne pośladki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san dinozaury rzyja nie ogladacie TV, i mleko robi sie z proszku. a ludzie mieszkaja na marsie. A Lethiel [Wielkie oczy } sie rozbiera ..Dawaj Dawaj zciagaj buty :] juz jedno zdiecie bylo hmm...jakby to okreslic bardzo podkreslajace jej wdzieki... xd whee blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 2:01 pm
BeeWolf_san dinozaury rzyja nie ogladacie TV, i mleko robi sie z proszku. a ludzie mieszkaja na marsie. A Lethiel [Wielkie oczy } sie rozbiera ..Dawaj Dawaj zciagaj buty :] ale.. ale tu jest zimno crying xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun ide do lozeczka, dobranoc 4laugh Dobranoc, Pani wrusko :* papa No Let Dajesz bo ide na kolacje szybko wyskakuj z ubrania nie ma gadania.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun ide do lozeczka, dobranoc 4laugh kolorowych snow... dla ciebie zrobie wyjatek i nic wiecej nie napisze.... biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|