|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 1:50 pm
bosze ... co za rozmowy.. a ja mialam nadzieje, ze trafie na jakas inteligentna....... : /
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 1:50 pm
Lethiel ninja *zakopooje sie pod poduszkami* to jest misja dla Wujka Szpadla... Deeeeeeest, pederasto, cho no tu, i to już
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 1:51 pm
sweet_chii bosze ... co za rozmowy.. a ja mialam nadzieje, ze trafie na jakas inteligentna....... : / inteligecja na tym forum wymarła jak dinozaury chodziły po ziemi.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 1:51 pm
Kukus Vykk Kukus a chcessz chodzić cały dzień z moim butem w d... pod koszulką? tym obrzyganym??jeszcze go nie umyles??no wiesz co... stare grabisz sobie, misiu... grabisz sobie o jeja a ja taki nieuczesany...*poprawia pedancko wloski*... stare kukus wiesz co ale ja mimo wsyzsto jestem tylko hetero i wole Lethi niz ciebei wiec niestety musze cie rozczarowac domokun zostaje ci tylko szarlotka xd jesli ja podckradniesz Bee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 1:52 pm
Leti, wojna na poduszki? *rzoca w Lieti poducha*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii bosze ... co za rozmowy.. a ja mialam nadzieje, ze trafie na jakas inteligentna....... : / ja też miałem nadzieję, że trafię na inteligentną... a trafiłem na taką co nie chciała ssać
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel ninja *zakopooje sie pod poduszkami* No nie no i jeszcze ja ganiać :/
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 1:53 pm
sweet_chii bosze ... co za rozmowy.. a ja mialam nadzieje, ze trafie na jakas inteligentna....... : / tu sie nie da takich rozmow prowadzic... od bardzo dawna...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 1:54 pm
Kukus sweet_chii bosze ... co za rozmowy.. a ja mialam nadzieje, ze trafie na jakas inteligentna....... : / ja też miałem nadzieję, że trafię na inteligentną... a trafiłem na taką co nie chciała ssać xd whee xp no to mnie zaj*-k*wa-*iscie rozbroiles...dobry tekst...1:0 dla ciebie xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san sweet_chii bosze ... co za rozmowy.. a ja mialam nadzieje, ze trafie na jakas inteligentna....... : / inteligecja na tym forum wymarła jak dinozaury chodziły po ziemi. Dinozaury radziły sobie całkiem dobrze, zaniedbały tylko wyhodowania pięciokilometrowej grubości pancerzy
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk o jeja a ja taki nieuczesany...*poprawia pedancko wloski*... stare kukus wiesz co ale ja mimo wsyzsto jestem tylko hetero i wole Lethi niz ciebei wiec niestety musze cie rozczarowac domokun zostaje ci tylko szarlotka xd jesli ja podckradniesz Bee xd spokojnie, bejb... nie ty pierwszy tak mówisz... już ja cie przerobię... będziesz ssał jak zelmer 1200Watt
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
sweet_chii bosze ... co za rozmowy.. a ja mialam nadzieje, ze trafie na jakas inteligentna....... : / a co inteligentych rozmow to chyba ludzi pomylilas z nimi sie nie da tak domokun xp stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk o jeja a ja taki nieuczesany...*poprawia pedancko wloski*... stare kukus wiesz co ale ja mimo wsyzsto jestem tylko hetero i wole Lethi niz ciebei wiec niestety musze cie rozczarowac domokun zostaje ci tylko szarlotka xd jesli ja podckradniesz Bee xd *wychyla sie z posrood poduszek* O.o .. huh ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 1:55 pm
~~lena-undesaid~~ Leti, wojna na poduszki? *rzoca w Lieti poducha* A może wyskoczyćie z ubranek nasmarujemy wasoliwka i sie bedziecie przepychać..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 1:56 pm
opcy BeeWolf_san sweet_chii bosze ... co za rozmowy.. a ja mialam nadzieje, ze trafie na jakas inteligentna....... : / inteligecja na tym forum wymarła jak dinozaury chodziły po ziemi. Dinozaury radziły sobie całkiem dobrze, zaniedbały tylko wyhodowania pięciokilometrowej grubości pancerzy one by im nie pomogly w przetrwaniu wybuchu... epicentrum bylo zbyt duze... EDIT: o ile mozna to nazwac epicentrum.. lol
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|