Welcome to Gaia! ::

Poland on Gaia Guild

Back to Guilds

Pierwsza polska gildia na GaiaOnline 

Tags: Polska, Poland, Polish, polski 

Reply Poland on Gaia Guild
~~ HP ~~ Nocne (i dzienne ^^) Polakow rozmowy ~~ Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8271 8272 8273 8274 8275 8276 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Quick Reply

Enter both words below, separated by a space:

Can't read the text? Click here

Submit

sweet_chii

PostPosted: Thu Mar 03, 2005 1:50 pm

bosze ... co za rozmowy.. a ja mialam nadzieje, ze trafie na jakas inteligentna....... : /
PostPosted: Thu Mar 03, 2005 1:50 pm

Lethiel
ninja
*zakopooje sie pod poduszkami*
to jest misja dla Wujka Szpadla...

Deeeeeeest, pederasto, cho no tu, i to już

Kukus

BeeWolf_san

PostPosted: Thu Mar 03, 2005 1:51 pm

sweet_chii
bosze ... co za rozmowy.. a ja mialam nadzieje, ze trafie na jakas inteligentna....... : /

inteligecja na tym forum wymarła jak dinozaury chodziły po ziemi.
PostPosted: Thu Mar 03, 2005 1:51 pm

Kukus
Vykk
Kukus
a chcessz chodzić cały dzień z moim butem w d... pod koszulką?

tym obrzyganym??jeszcze go nie umyles??no wiesz co... stare
grabisz sobie, misiu... grabisz sobie
o jeja a ja taki nieuczesany...*poprawia pedancko wloski*... stare kukus wiesz co ale ja mimo wsyzsto jestem tylko hetero i wole Lethi niz ciebei wiec niestety musze cie rozczarowac domokun zostaje ci tylko szarlotka xd jesli ja podckradniesz Bee xd

Vykk

~~lena-undesaid~~

PostPosted: Thu Mar 03, 2005 1:52 pm

Leti, wojna na poduszki? *rzoca w Lieti poducha*

sweet_chii
ja też miałem nadzieję, że trafię na inteligentną... a trafiłem na taką co nie chciała ssać

Kukus

BeeWolf_san

Lethiel
ninja
*zakopooje sie pod poduszkami*

No nie no i jeszcze ja ganiać :/
PostPosted: Thu Mar 03, 2005 1:53 pm

sweet_chii
tu sie nie da takich rozmow prowadzic... od bardzo dawna...

Ozzwald

Vykk

PostPosted: Thu Mar 03, 2005 1:54 pm

Kukus
sweet_chii
ja też miałem nadzieję, że trafię na inteligentną... a trafiłem na taką co nie chciała ssać
xd whee xp no to mnie zaj*-k*wa-*iscie rozbroiles...dobry tekst...1:0 dla ciebie xp

BeeWolf_san
sweet_chii

Dinozaury radziły sobie całkiem dobrze, zaniedbały tylko wyhodowania pięciokilometrowej grubości pancerzy

opcy

Kukus

Vykk
o jeja a ja taki nieuczesany...*poprawia pedancko wloski*... stare kukus wiesz co ale ja mimo wsyzsto jestem tylko hetero i wole Lethi niz ciebei wiec niestety musze cie rozczarowac domokun zostaje ci tylko szarlotka xd jesli ja podckradniesz Bee xd
spokojnie, bejb... nie ty pierwszy tak mówisz... już ja cie przerobię... będziesz ssał jak zelmer 1200Watt

sweet_chii
a co inteligentych rozmow to chyba ludzi pomylilas z nimi sie nie da tak domokun xp stressed

Vykk

Lethiel

Tipsy Lunatic

Vykk

*wychyla sie z posrood poduszek*
O.o .. huh ??
PostPosted: Thu Mar 03, 2005 1:55 pm

~~lena-undesaid~~
Leti, wojna na poduszki? *rzoca w Lieti poducha*

A może wyskoczyćie z ubranek nasmarujemy wasoliwka i sie bedziecie przepychać..

BeeWolf_san

sweet_chii

PostPosted: Thu Mar 03, 2005 1:56 pm

opcy
BeeWolf_san
sweet_chii

Dinozaury radziły sobie całkiem dobrze, zaniedbały tylko wyhodowania pięciokilometrowej grubości pancerzy

one by im nie pomogly w przetrwaniu wybuchu... epicentrum bylo zbyt duze...

EDIT: o ile mozna to nazwac epicentrum.. lol
Reply
Poland on Gaia Guild

Goto Page: [] [<<] [<<] [<] 1 2 3 ... 8271 8272 8273 8274 8275 8276 ... 29882 29883 29884 29885 [>] [>>] [>>] [»|]

Manage Your Items
Other Stuff
Get GCash
Offers
Get Items
More Items
Where Everyone Hangs Out
Other Community Areas
Virtual Spaces
Fun Stuff
Gaia's Games
Mini-Games