|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 12:21 pm
Kagenoyami Ja- Yosei ...chce ktoś kupić lisie uszy? Czesc Rufus ^^ Do ludu- sorry was, sorry Tao za lamanie regul.... Ale czy was do jasnej cholery POPIERDOLILO???!!! Co sie dzieje? Caly czas jakies docinki, dogryzanie... co jest grane w morde jeza...?! ...tak kochanie, połóż się do łóżka, zaraz Ci przyniosę rosołku.... ( eek )
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Katka1989 Kagenoyami Ja- Yosei ...chce ktoś kupić lisie uszy? Czesc Rufus ^^ Do ludu- sorry was, sorry Tao za lamanie regul.... Ale czy was do jasnej cholery POPIERDOLILO???!!! Co sie dzieje? Caly czas jakies docinki, dogryzanie... co jest grane w morde jeza...?! możecie mi opowiedzieć co się tu działo dzisiaj? Bo nie chce mi się czytać poprzednich stron ^^" ...no właśnie też się zastanawiam... eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lina-san Jezeli to " stare " na końcu zostało potraktowane jako obraze bardzo przepraszam moz etak bedzie lepiej: WITAJ MOJA DROGA!! biggrin o wiele lepiej blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 12:23 pm
warzywo moge prosic o komentarz do sygnatury? przed chwila pojawila sie w moim chorym umysle biggrin Niezle. Podoba mi sie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
dostalem prezent... nie bede plakal... nie bede tu przeciez plakal...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei Katka1989 Kagenoyami Ja- Yosei ...chce ktoś kupić lisie uszy? Czesc Rufus ^^ Do ludu- sorry was, sorry Tao za lamanie regul.... Ale czy was do jasnej cholery POPIERDOLILO???!!! Co sie dzieje? Caly czas jakies docinki, dogryzanie... co jest grane w morde jeza...?! możecie mi opowiedzieć co się tu działo dzisiaj? Bo nie chce mi się czytać poprzednich stron ^^" ...no właśnie też się zastanawiam... eek Poprostu MissTao dała komentarz do wypowiedzi Kukusa i spółki.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 12:24 pm
Mam dzisiaj takie nieodparte wrazenie, jakby kazdy kazdemu caly czas dogryzal, emanowal aura niekonczacej sie nienawisci. Jakby niektore osoby chetnie powybijalyby sie plastikowymi nozami, pooblewali benzyna i zadlawili cynamonem (najstraszliwsza smierc - nienawidze cynamonu - -)...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 12:25 pm
ryn dzieki tao bedziesz dis jeszcze miala ten link i to nawet zaraz biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
...aha - to widzę, że nikt nie chce kupić tych cholernych uszu... ... ...to idę sprzedać to ścierwo na targu... ...ale tam już tego jest z 6 stron stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
warzywo dostalem prezent... nie bede plakal... nie bede tu przeciez plakal... TY TU POWINIENEŚ SKAKAĆ Z RADOŚCI!! Takie ultra prezenty dostają tylko przyjaciele i jesteś dopiero drugą osobą która dostała taki ultra > sad i się masz cieszyć, o! xd A jak odrzucasz mój hojny dar to oddaj, w ogóle się nie znasz...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 12:26 pm
warzywo dostalem prezent... nie bede plakal... nie bede tu przeciez plakal... A jakiego itemka masz??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 12:26 pm
Ja- Yosei ...aha - to widzę, że nikt nie chce kupić tych cholernych uszu... ... ...to idę sprzedać to ścierwo na targu... ...ale tam już tego jest z 6 stron stressed No to w sklepie sprzedaj, odrazu kase bedziesz miał.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 12:27 pm
 .......oto calosć biggrin ..........tylko jesli przydki to powiedz odrazu to tam ci link na moja galerie moze sobie cos wybierzesz stare .............witam wszytskich ponownie biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 12:27 pm
Sei chan warzywo dostalem prezent... nie bede plakal... nie bede tu przeciez plakal... A jakiego itemka masz?? odemnie dostał stare Suney - super ^_^! Kaguś, choć, przytulę Cię i żaden cynamon cię nie dopadnie..i nie myśl już tyle....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Sat Aug 21, 2004 12:28 pm
Rynn the Vampire warzywo dostalem prezent... nie bede plakal... nie bede tu przeciez plakal... TY TU POWINIENEŚ SKAKAĆ Z RADOŚCI!! Takie ultra prezenty dostają tylko przyjaciele i jesteś dopiero drugą osobą która dostała taki ultra > sad i się masz cieszyć, o! xd A jak odrzucasz mój hojny dar to oddaj, w ogóle się nie znasz... nie no zawszlo nieporozumienie biggrin ja naprawde skakam z radochy jak diaski serio (propo atmosfery nienawisci co biggrin ) gdybym tylko umial go odebrac stressed
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|