|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 1:27 pm
Ozzwald BeeWolf_san Lethiel Ozzwald prowokujesz nas swoimi ciuchami... i zachowaniem... plus te gorace wiadomosci na PM... xd xd xd to pomoowienia !!! Akto mi pisał ze mnie kocha i wysyłał te namientne lsity ?? To molestowanie ! no co ty...? tobie tez tak pisała...? a myslalem ze tylko mnie darzy takim uczuciem... No mi też, czyli i tobie ciekawe komu jeszcze ... Omega tobie też ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 1:27 pm
Ozzwald BeeWolf_san Lethiel Ozzwald prowokujesz nas swoimi ciuchami... i zachowaniem... plus te gorace wiadomosci na PM... xd xd xd to pomoowienia !!! Akto mi pisał ze mnie kocha i wysyłał te namientne lsity ?? To molestowanie ! no co ty...? tobie tez tak pisała...? a myslalem ze tylko mnie darzy takim uczuciem... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 1:28 pm
Lethiel BeeWolf_san Lethiel Ozzwald prowokujesz nas swoimi ciuchami... i zachowaniem... plus te gorace wiadomosci na PM... xd xd xd to pomoowienia !!! Akto mi pisałęm Ze mnie kocha i wysyłał te namientne lsity ?? To molestowanie ! stare stare stare scream scream scream crying crying crying xp xp xp ... tylko spokojnie... sweatdrop sweatdrop sweatdrop .. *oddycha glęboko* GŁEBOKO SI ..
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 1:28 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 1:29 pm
|
|
|
|
|
|
|
evil crying crying crying *siada w swoim foteliq jak najdalej od nich*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Ozzwald BeeWolf_san Lethiel Ozzwald prowokujesz nas swoimi ciuchami... i zachowaniem... plus te gorace wiadomosci na PM... xd xd xd to pomoowienia !!! Akto mi pisał ze mnie kocha i wysyłał te namientne lsity ?? To molestowanie ! no co ty...? tobie tez tak pisała...? a myslalem ze tylko mnie darzy takim uczuciem... No mi też, czyli i tobie ciekawe komu jeszcze ... Omega tobie też ?? a ja nie dostwalalem sweatdrop gonk crying czemu to zawsze ja jestem pomijany crying crying crying stare e w sumie to chyba nic nowego stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 1:30 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel ozz ty moj misku juz nie moge sie doczeka kiedy sie zobaczyny. Pragne wtulic sie w twoje ramiona, chce z toba..(to sobie zostawie dla siebie biggrin ) a oto jeden z listow...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 1:31 pm
Lethiel evil crying crying crying *siada w swoim foteliq jak najdalej od nich* *siada na jej kolankach* no cześć *porusza brwiami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Ozzwald no co ty...? tobie tez tak pisała...? a myslalem ze tylko mnie darzy takim uczuciem... No mi też, czyli i tobie ciekawe komu jeszcze ... Omega tobie też ?? mnie na szczescie nie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 1:32 pm
Ozzwald Lethiel ozz ty moj misku juz nie moge sie doczeka kiedy sie zobaczyny. Pragne wtulic sie w twoje ramiona, chce z toba..(to sobie zostawie dla siebie biggrin ) a oto jeden z listow... przecież ty nie masz ramion... jesteś chudszy ode mnie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|