|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 1:17 pm
Kituś, nie!!!!!!!!!!! *podłacza elektrody, dawkuje Kitty duża dawke adrenaliny* OZYJJJJ!!!!!!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 1:18 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 1:19 pm
Lethiel nie zostawiaj mnie tu !!!!!!! xd nie boj sie. Mysle, ze Cie chyba nie skrzywdza... za bardzo sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Kukus Lethiel Miss_Karina heh no nie wiem cool xd okej ludki zmywam sie bo oczy juz sie zamykaja sweatdrop do jutra albo do soboty!! 3nodding Bee, Ozz ciesze sie ze was znow widze 3nodding i dobranoc, zycze mocnych snow whee nie zostawiaj mnie tu !!!!!!! xd spokojnie... my się tobą zaopiekujemy a o zaplacie za ta usluge pogadamy pozniej.. blaugh ja chce 45 % ... z zysku + 17 prowizji a ubezpieczenie i sklałtki opłaci Omega :]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san jakich snow. ? mocna to jest Vodka ruska a sny sa co najwyrzej wyzwalajace. KAryno wyzwul energie. a czasem się zdarza coś wyzwolić przez sen... a potem trzeba prać pościel blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Ozzwald Lethiel Miss_Karina Ozzwald Lethiel patrz jak tu kolezanka ładnie połyka... herbatke... esh/... nic nie powiem bo tak zmeczona jestem ze nie mam sily sie denerwowac XD Letis-...ahia XDDDD xd xd xd boje sie ich *dalej sie za nią chowa* e no babe.. co jest...? sama nas prowokowałaś... stare crying ... wcale nie ... crying prowokujesz nas swoimi ciuchami... i zachowaniem... plus te gorace wiadomosci na PM...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Kituś, nie!!!!!!!!!!! *podłacza elektrody, dawkuje Kitty duża dawke adrenaliny* OZYJJJJ!!!!!!!! najlepiej doodbytniczo xd xd xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 1:20 pm
Kukus BeeWolf_san jakich snow. ? mocna to jest Vodka ruska a sny sa co najwyrzej wyzwalajace. KAryno wyzwul energie. a czasem się zdarza coś wyzwolić przez sen... a potem trzeba prać pościel blaugh no to moze nie wyzwoli, Bo czekolada na posieli to nie jest dobre co ?? kukus powiec jak to tam było \?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 1:21 pm
BeeWolf_san Ozzwald Kukus Lethiel Miss_Karina heh no nie wiem cool xd okej ludki zmywam sie bo oczy juz sie zamykaja sweatdrop do jutra albo do soboty!! 3nodding Bee, Ozz ciesze sie ze was znow widze 3nodding i dobranoc, zycze mocnych snow whee nie zostawiaj mnie tu !!!!!!! xd spokojnie... my się tobą zaopiekujemy a o zaplacie za ta usluge pogadamy pozniej.. blaugh ja chce 45 % ... z zysku + 17 prowizji a ubezpieczenie i sklałtki opłaci Omega :] ja nie mialem na mysli zaplaty w postaci raczej nie materialnej wiec ciezko bedzie z niej wyciagnac procent... blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald prowokujesz nas swoimi ciuchami... i zachowaniem... plus te gorace wiadomosci na PM... xd xd xd to pomoowienia !!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 1:22 pm
Lethiel eek .... piiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiisk gonk crying Aaaa ulktra dzwieki przestań, bo cie zaknebluje.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 1:22 pm
opcy ~~lena-undesaid~~ Kituś, nie!!!!!!!!!!! *podłacza elektrody, dawkuje Kitty duża dawke adrenaliny* OZYJJJJ!!!!!!!! najlepiej doodbytniczo xd xd xd xd xd stare Ty juz lepiej nie myśl, pbo ci sie system przeciaży
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|