|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 1:08 pm
nie ryb takie minki trzeba sie starac a nie grymasic.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina O.o ej co sie dzieje? xd O.o"jakto co blaugh ... Sodoma i Gomora xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy Kitty-ShadowCat opcy ~~lena-undesaid~~ OPCY, JA ZYWOPŁOTEM??!?!?! ZA TO TY ZARAZ BEDZIESZ WARZYWEM!!!!!*rzuca sie na Opcego z pazurami* //ATAK LASEROWY\\ +_+ a ty zostaw moją sis kochaną scream * zasłania lenusie własnym ciałkiem a po chwili pada na pyszczek* xp no nie wiem czy po tym ataku masz na co upadac... xp +_+
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 1:09 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat opcy ~~lena-undesaid~~ OPCY, JA ZYWOPŁOTEM??!?!?! ZA TO TY ZARAZ BEDZIESZ WARZYWEM!!!!!*rzuca sie na Opcego z pazurami* //ATAK LASEROWY\\ +_+ a ty zostaw moją sis kochaną scream * zasłania lenusie własnym ciałkiem a po chwili pada na pyszczek* xp KITUUUUUUUUUŚŚŚŚŚŚŚ!!!!!!!!!!!!!!!! NIE, OPCY TEGO TO CI JUZ NIE DARUJE JA, JAS I WODZU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!*WŚCIEKŁA RZUCA SIE NA OPCEGO, WYRYWAJĄC MU LASER Z REKI I CELUJAC W NIEGO* A MASZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aA MAAAAAAAASZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!! [Kukus: wyłącz ten caps, bo już mnie powoli wkurzasz]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Miss_Karina O.o ej co sie dzieje? xd O.o"jakto co blaugh ... Sodoma i Gomora xp Sodowa i gorzka rzoładkowa.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Omega Sun Miss_Karina O.o ej co sie dzieje? xd O.o"jakto co blaugh ... Sodoma i Gomora xp tak rodzice mowia wchodzac do mojego pokoju...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 1:10 pm
Ozzwald Lethiel patrz jak tu kolezanka ładnie połyka... herbatke... esh/... nic nie powiem bo tak zmeczona jestem ze nie mam sily sie denerwowac XD Letis-...ahia XDDDD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 1:10 pm
Kitty-ShadowCat opcy Kitty-ShadowCat a ty zostaw moją sis kochaną scream * zasłania lenusie własnym ciałkiem a po chwili pada na pyszczek* xp no nie wiem czy po tym ataku masz na co upadac... xp +_+ ataki takich smiertelnikow jak ty nie moga mi nic zrobic.....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 1:11 pm
Miss_Karina Ozzwald Lethiel patrz jak tu kolezanka ładnie połyka... herbatke... esh/... nic nie powiem bo tak zmeczona jestem ze nie mam sily sie denerwowac XD Letis-...ahia XDDDD no nie denerwuj sie w twoim wieku to niebezpieczne.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 1:12 pm
Omega Sun Miss_Karina O.o ej co sie dzieje? xd O.o"jakto co blaugh ... Sodoma i Gomora xp hej omi xd sorki, ale ze zmeczenia mi mozg troshu zwolnil blaugh whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ Kitty-ShadowCat opcy ~~lena-undesaid~~ OPCY, JA ZYWOPŁOTEM??!?!?! ZA TO TY ZARAZ BEDZIESZ WARZYWEM!!!!!*rzuca sie na Opcego z pazurami* //ATAK LASEROWY\\ +_+ a ty zostaw moją sis kochaną scream * zasłania lenusie własnym ciałkiem a po chwili pada na pyszczek* xp KITUUUUUUUUUŚŚŚŚŚŚŚ!!!!!!!!!!!!!!!! NIE, OPCY TEGO TO CI JUZ NIE DARUJE JA, JAS I WODZU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! AAAAAAAAAAAAARRRRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!*WŚCIEKŁA RZUCA SIE NA OPCEGO, WYRYWAJĄC MU LASER Z REKI I CELUJAC W NIEGO* A MASZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! aA MAAAAAAAASZZZZZZZZZZ!!!!!!!!!!!! uspokuj sie i sie nie slin... *daje jej bromu na uspokojenie*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Sodowa i gorzka rzoładkowa. wink fajnie, ze wrociliscie :* :*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 1:13 pm
Miss_Karina Omega Sun Miss_Karina O.o ej co sie dzieje? xd O.o"jakto co blaugh ... Sodoma i Gomora xp hej omi xd sorki, ale ze zmeczenia mi mozg troshu zwolnil blaugh whee uwarzaj zeby sie wogule nie zatrzymał...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 1:13 pm
Miss_Karina Ozzwald Lethiel patrz jak tu kolezanka ładnie połyka... herbatke... esh/... nic nie powiem bo tak zmeczona jestem ze nie mam sily sie denerwowac XD Letis-...ahia XDDDD xd xd xd boje sie ich *dalej sie za nią chowa*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|