|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 1:03 pm
Kitty-ShadowCat ~~lena-undesaid~~ OPCY, JA ZYWOPŁOTEM??!?!?! ZA TO TY ZARAZ BEDZIESZ WARZYWEM!!!!!*rzuca sie na Opcego z pazurami* Lenuś ty nie masz pazurkylko patyki..... whee *staje przed leną i powstrzymuje od ataku* sweatdrop *patrzy na swoje nieszczesne patyki* a no rzeczywiście... Kurcze, to co jeszcze mu moge zrobić?! WIEM!! *zaczyna sobie ostrzyć ząbki, po chwili z otwartymi ustami skacze w stronę Opcego, by zatopić swoje kły w jego ciele*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 1:03 pm
Kukus Ozzwald Miss_Karina Ozzwald Miss_Karina Bee??!! Ozz? O.o ciesze ze was widze!!!! witam serdecznie!!! whee i czesc wam szkraby 4laugh Czesc promyczku... biggrin co slychac u was? whee cpamy chlejemy i kobiety lekkich obyczajow *******... te te te... mów za siebie... ogarnij... ja tylko dziwki i okradam staruszki oraz taryfiarzy... a ja czasem zrobie skok na spozywczy...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 1:04 pm
Kitty-ShadowCat witaj.... O.o. jakie ładne coś w twojej sygnaturce sweatdrop on?? (wwskazuje na Enraia na ramieniu) nowe zwierzaki sei XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Sayokun Ja- Yosei ...o Sayo - jaka zmiana wyglądu ... 3nodding nudzilo mi sie XD na gildie juz rzadko kiedy zagladam bo.......BO w barze nikogo nie ma nieprzeczytane mangi mi sie skonczyly XD od matmy mnie juz leb boli... 8 godzin na dzien to za durzo XD wiec bawilem sie avkiem XD to tak to teraz młodziez nazywa xd xp xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald BeeWolf_san Lethiel BeeWolf_san Dajesz mała Dajesz mała ... zrub nam przyjemnosc łykaj jak leci biggrin baaaaardzo sie cieshe ze was widze.. ale nie denerwowac mnie xd *fireball !!!!!! * Zabija fireballa smiechem .... no juz sie nie złosc, tylko sie rehabilituj. prosze sie ustawic w kolejce gonk *fireball !!!!!!!* *chowa sie za Karinką* crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald BeeWolf_san Lethiel BeeWolf_san Dajesz mała Dajesz mała ... zrub nam przyjemnosc łykaj jak leci biggrin baaaaardzo sie cieshe ze was widze.. ale nie denerwowac mnie xd *fireball !!!!!! * Zabija fireballa smiechem .... no juz sie nie złosc, tylko sie rehabilituj. prosze sie ustawic w kolejce że się tak wyrażę... ciung, maleńka
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
opcy ~~lena-undesaid~~ OPCY, JA ZYWOPŁOTEM??!?!?! ZA TO TY ZARAZ BEDZIESZ WARZYWEM!!!!!*rzuca sie na Opcego z pazurami* //ATAK LASEROWY\\ +_+ a ty zostaw moją sis kochaną scream * zasłania lenusie własnym ciałkiem a po chwili pada na pyszczek* xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 1:05 pm
Miss_Karina Sayokun Ja- Yosei ...o Sayo - jaka zmiana wyglądu ... 3nodding nudzilo mi sie XD na gildie juz rzadko kiedy zagladam bo.......BO w barze nikogo nie ma nieprzeczytane mangi mi sie skonczyly XD od matmy mnie juz leb boli... 8 godzin na dzien to za durzo XD wiec bawilem sie avkiem XD heh... chyba ci odbija w lbie od matmy xd xd tak jak mi odbija od projektowania >.< Lethiel patrz jak tu kolezanka ładnie połyka... herbatke...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel gonk *fireball !!!!!!!* *chowa sie za Karinką* crying O.o ej co sie dzieje? xd O.o"
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Ozzwald Miss_Karina Ozzwald Miss_Karina Bee??!! Ozz? O.o ciesze ze was widze!!!! witam serdecznie!!! whee i czesc wam szkraby 4laugh Czesc promyczku... biggrin co slychac u was? whee cpamy chlejemy i kobiety lekkich obyczajow *******... te te te... mów za siebie... ogarnij... ja tylko dziwki i okradam staruszki oraz taryfiarzy... Kto nie pije ten wywrotowiec swiadomie uszczuplajacy dochody panstwa .
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 1:06 pm
Kukus Ozzwald BeeWolf_san Lethiel BeeWolf_san Dajesz mała Dajesz mała ... zrub nam przyjemnosc łykaj jak leci biggrin baaaaardzo sie cieshe ze was widze.. ale nie denerwowac mnie xd *fireball !!!!!! * Zabija fireballa smiechem .... no juz sie nie złosc, tylko sie rehabilituj. prosze sie ustawic w kolejce że się tak wyrażę... ciung, maleńka stare stare stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald Kukus Ozzwald cpamy chlejemy i kobiety lekkich obyczajow *******... te te te... mów za siebie... ogarnij... ja tylko dziwki i okradam staruszki oraz taryfiarzy... a ja czasem zrobie skok na spozywczy... spożywczak też... ale to oczywiste... robię go na deser czasem, jak mi się nudzi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
...musza lecieć ...Bee Ozz i reszta dziwnych ludzi - mam nadzieje, że teraz Gidlia znowu odżyje troche ...trzymajta się ...sayonara ... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 1:07 pm
Kitty-ShadowCat opcy ~~lena-undesaid~~ OPCY, JA ZYWOPŁOTEM??!?!?! ZA TO TY ZARAZ BEDZIESZ WARZYWEM!!!!!*rzuca sie na Opcego z pazurami* //ATAK LASEROWY\\ +_+ a ty zostaw moją sis kochaną scream * zasłania lenusie własnym ciałkiem a po chwili pada na pyszczek* xp no nie wiem czy po tym ataku masz na co upadac... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 1:08 pm
Ja- Yosei ...musza lecieć ...Bee Ozz i reszta dziwnych ludzi - mam nadzieje, że teraz Gidlia znowu odżyje troche ...trzymajta się ...sayonara ... ninja trzymaj sie...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|