|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 12:29 pm
BeeWolf_san Kukus ja ci dam leszcza... łam się... będzie defloracja domokun Scaga gatki wypina sie Defloruj młody Wilku. Moze cie zatrudnie :] eek gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 12:30 pm
Ozzwald BeeWolf_san Lethiel BeeWolf_san Tak i wyszukiwać młode talenta. yay !! whee whee whee 4laugh To znaczy ze chcesz pracować ? mamy pelno wolnych etatów.. blaugh eee... *cofa sie za fotel* *chowa za opcym* n..nn.. nie... dziekooje xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 12:30 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 12:31 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel Ozzwald BeeWolf_san Lethiel BeeWolf_san Tak i wyszukiwać młode talenta. yay !! whee whee whee 4laugh To znaczy ze chcesz pracować ? mamy pelno wolnych etatów.. blaugh eee... *cofa sie za fotel* *chowa za opcym* n..nn.. nie... dziekooje xd mnie w to nie wciągaj......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ech, no tak... Opcy, ciekawe jakbys wszedł w moim stroju do swojej bazy...?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 12:32 pm
opcy mnie w to nie wciągaj...... cicho !! xd *chowa mu sie pod peleryną* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 12:32 pm
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 12:33 pm
~~lena-undesaid~~ Ech, no tak... Opcy, ciekawe jakbys wszedł w moim stroju do swojej bazy...? do mojej bazy bałwanów sie nie wpuszcza....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 12:35 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 12:36 pm
opcy ~~lena-undesaid~~ Ech, no tak... Opcy, ciekawe jakbys wszedł w moim stroju do swojej bazy...? do mojej bazy bałwanów sie nie wpuszcza.... Ej! Wypraszam sobie, ja nie bałwan! Ja jestem tylko przebrana za bałwana... ninja
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwldzie Szanowny kolego, tu chyba nie znajdziemy tutek wiec proponuje wie napić.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 12:37 pm
~~lena-undesaid~~ opcy ~~lena-undesaid~~ Ech, no tak... Opcy, ciekawe jakbys wszedł w moim stroju do swojej bazy...? do mojej bazy bałwanów sie nie wpuszcza.... Ej! Wypraszam sobie, ja nie bałwan! Ja jestem tylko przebrana za bałwana... ninja wszystkie tak mówią.......
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|