|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 12:20 pm
Ozzwald SEIG HAIL! Ktora bierze w paszczu za dichu..? O.o ... *przeskok z Bee na Ozziego* 4laugh whee 4laugh whee *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* witaj !!!! mraaaaaau.. wroociliscie.. jak sie cieshu !!! whee whee whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 12:20 pm
Omega Sun BeeWolf_san No to jak w paszczu za dichu ? xp skad Ty znasz takie "dwuznaczne" zwroty blaugh ? albo nie chce wiedziec sweatdrop Zgaduj.... xd kto mogl go tego nauczyć xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 12:21 pm
Kukus BeeWolf_san W paszczu za dichu i koniec gadania. Jest tu jakiś cwaniak ? ja jestem cwaniak blaugh No to w paszczu leszczu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald SEIG HAIL! Ktora bierze w paszczu za dichu..? cześć blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus BeeWolf_san W paszczu za dichu i koniec gadania. Jest tu jakiś cwaniak ? ja jestem cwaniak blaugh *przytuuuuuuuuuuuuul* witaj Kukusiku whee 4laugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 12:22 pm
Lethiel mraaaaaau.. wroociliscie.. jak sie cieshu !!! whee whee whee nie, my na chwile cszukamy cwaniaka. I Kogoś kto będzie zarabiał na centralnym.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Ozzwald SEIG HAIL! Ktora bierze w paszczu za dichu..? SEIG HAIL! Partyzańcie. Ja w paszczu niet. SIEG HAIL... jak tam partyzanci z wyciętego lasu? w paszczu za dichu to czasem nie jest bezpieczne
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Lethiel mraaaaaau.. wroociliscie.. jak sie cieshu !!! whee whee whee nie, my na chwile cszukamy cwaniaka. I Kogoś kto będzie zarabiał na centralnym. ewentualnie murzyna co bedzie pracowac na naszym polu bawełny...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 12:23 pm
Ozzwald Zgaduj.... xd kto mogl go tego nauczyć xd Ze tez od razu sie nie domyslilam... wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ozzwald BeeWolf_san Lethiel mraaaaaau.. wroociliscie.. jak sie cieshu !!! whee whee whee nie, my na chwile cszukamy cwaniaka. I Kogoś kto będzie zarabiał na centralnym. ewentualnie murzyna co bedzie pracowac na naszym polu bawełny... aha xd xd xd ale.. bedziecie sie cześciej na gildi pojawiać ??? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
BeeWolf_san Kukus BeeWolf_san W paszczu za dichu i koniec gadania. Jest tu jakiś cwaniak ? ja jestem cwaniak blaugh No to w paszczu leszczu. ja ci dam leszcza... łam się... będzie defloracja domokun
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 12:24 pm
~~lena-undesaid~~ Siemka wszystkim! Jak wam sie podoba mowy str* pre jakoś się w nim poruszać, jednak po chwili upada... * auć! Pomocyy! *ma wolną tylko jedną rekę, tarza sie po ziemi prąc wstać...* sweatdrop mimo ze nie widzialem wcześniejszego jak dla mnie wygladasz uroczo...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|