|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 11:37 am
Lavagetas_heqetai witam serdecznie wink :cD*wskakooje za nim* *spada LH na glowe* tio ja tesh wracam blaugh *strzepooje popiool z wlosoow*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 11:40 am
Lethiel Lavagetas_heqetai witam serdecznie wink :cD*wskakooje za nim* *spada LH na glowe* tio ja tesh wracam blaugh *strzepooje popiool z wlosoow* a dziendobry pani xd 4laugh jak dzionek mija? 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 11:40 am
wlasnie kolejnego Daredevila dzis dorwalem, to bedzie Lowlife(6), z serii Marvel Knights. Ostatnio oszalalem na Daredevila musze przyznac, a szczegolnie na senariusze pasane przez BM Bendis'a. Kurcze gosc jest swietny! pisal wczesniej swoj autorski Powers - moze ktos kojarzy?
oj, oj. dlugi wieczor sie zapowiada, w fotelu z herbata i komiksem, na uszach jakies dobre pianino, jakies suity moze...
ach zaraz lece do domu.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 11:46 am
racqel wlasnie kolejnego Daredevila dzis dorwalem, to bedzie Lowlife(6), z serii Marvel Knights. Ostatnio oszalalem na Daredevila musze przyznac, a szczegolnie na senariusze pasane przez BM Bendis'a. Kurcze gosc jest swietny! pisal wczesniej swoj autorski Powers - moze ktos kojarzy? oj, oj. dlugi wieczor sie zapowiada, w fotelu z herbata i komiksem, na uszach jakies dobre pianino, jakies suity moze... ach zaraz lece do domu. ja sciagnalem The MAXX ostatnio i wprowadzam sie w klimat zeby go poczytac....
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 11:47 am
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai witam serdecznie wink :cD*wskakooje za nim* *spada LH na glowe* tio ja tesh wracam blaugh *strzepooje popiool z wlosoow* a dziendobry pani xd 4laugh jak dzionek mija? 3nodding *schyla glowe w dool* nio jakoś mija blaugh zajmooje sie moim konspektem na matoorke.. ściagam z necika moozyczke i obrazy do mojej pracy whee .. teraz wlasnie Siudmaka przegladam blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 11:47 am
co tu taka cisza nastala...??? stare komu mam przywqalic poduszka zeby sie sytuacja rozkrecila??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 11:49 am
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai witam serdecznie wink :cD*wskakooje za nim* *spada LH na glowe* tio ja tesh wracam blaugh *strzepooje popiool z wlosoow* a dziendobry pani xd 4laugh jak dzionek mija? 3nodding *schyla glowe w dool* nio jakoś mija blaugh zajmooje sie moim konspektem na matoorke.. ściagam z necika moozyczke i obrazy do mojej pracy whee .. teraz wlasnie Siudmaka przegladam blaugh O.o aha no to nie przeszkadzam wiec ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 11:53 am
Lavagetas_heqetai O.o aha no to nie przeszkadzam wiec ^^ ee tam blaugh .. zaraz wam pokashu moje ulubione whee heart whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 11:55 am
Lethiel Lavagetas_heqetai O.o aha no to nie przeszkadzam wiec ^^ ee tam blaugh .. zaraz wam pokashu moje ulubione whee heart whee wow, piekne eek i to ty tam jestes tak? uu no sliczna :cD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 11:57 am
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai O.o aha no to nie przeszkadzam wiec ^^ ee tam blaugh .. zaraz wam pokashu moje ulubione whee heart whee wow, piekne eek i to ty tam jestes tak? uu no sliczna :cD eme xd .. nio niestety nie ja xp xd ... daleko mi do takiej ech... teraz rozgladam sie za jakąś laserową drukareczką bo ciem wydrookować i w antyramke wsadzić wink .. to i jeszcze kilka innych.. tesh prześliczne 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 12:00 pm
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai O.o aha no to nie przeszkadzam wiec ^^ ee tam blaugh .. zaraz wam pokashu moje ulubione whee heart whee wow, piekne eek i to ty tam jestes tak? uu no sliczna :cD eme xd .. nio niestety nie ja xp xd ... daleko mi do takiej ech... teraz rozgladam sie za jakąś laserową drukareczką bo ciem wydrookować i w antyramke wsadzić wink .. to i jeszcze kilka innych.. tesh prześliczne 3nodding ups sorka- ona sie do ciebie nie umywa xd antyrama-- ja mam swietnego smoka w antyramie blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 12:01 pm
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai O.o aha no to nie przeszkadzam wiec ^^ ee tam blaugh .. zaraz wam pokashu moje ulubione whee heart whee wow, piekne eek i to ty tam jestes tak? uu no sliczna :cD eme xd .. nio niestety nie ja xp xd ... daleko mi do takiej ech... teraz rozgladam sie za jakąś laserową drukareczką bo ciem wydrookować i w antyramke wsadzić wink .. to i jeszcze kilka innych.. tesh prześliczne 3nodding witam skarby *przylul* Oł...... bosh.... Lethiel jaki śliczny obrazek........ eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 12:02 pm
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 12:03 pm
Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai O.o aha no to nie przeszkadzam wiec ^^ ee tam blaugh .. zaraz wam pokashu moje ulubione whee heart whee wow, piekne eek i to ty tam jestes tak? uu no sliczna :cD eme xd .. nio niestety nie ja xp xd ... daleko mi do takiej ech... teraz rozgladam sie za jakąś laserową drukareczką bo ciem wydrookować i w antyramke wsadzić wink .. to i jeszcze kilka innych.. tesh prześliczne 3nodding ups sorka- ona sie do ciebie nie umywa xd antyrama-- ja mam swietnego smoka w antyramie blaugh redface xd xd xd ... jakiego smoczka ?? :> .. masz na kompooterq ??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 12:05 pm
Kitty-ShadowCat Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel Lavagetas_heqetai O.o aha no to nie przeszkadzam wiec ^^ ee tam blaugh .. zaraz wam pokashu moje ulubione whee heart whee wow, piekne eek i to ty tam jestes tak? uu no sliczna :cD eme xd .. nio niestety nie ja xp xd ... daleko mi do takiej ech... teraz rozgladam sie za jakąś laserową drukareczką bo ciem wydrookować i w antyramke wsadzić wink .. to i jeszcze kilka innych.. tesh prześliczne 3nodding witam skarby *przylul* Oł...... bosh.... Lethiel jaki śliczny obrazek........ eek *przytuuuuuuul* witaj wink niom śliczne .. tio Siudmak 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|