|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 7:22 am
juliangel Baliaur juliangel [wjezdza na swojej desce w tłum gildiowy i wypierdziela sie o swoja piaskownice] auuuuuu... boli... [chlip] ma ktos plasterek i jodyne ?? jak sobie wylizesh to sie zagoi.. xp siortka.. dziewica meczennica babo-robo-kuchto-grzejnik... xd whee 4laugh zapomnialas o drapaczce do plecoff stare blaugh 3nodding a mi podrapiesh?? xp domokun Prinee lepiej biez Relanium jak cos blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Prinee Baliaur Kukus Prinee Cześć scream scream scream jak ja nienawidze jak ktos mi cos wmawia xp to nie daj sobie wmawiać hey Kukus... blaugh a co Ci Prinee wmawiaja?? ze jestem lekomanka scream scream scream bo wzielam 6 tabletek gripexu i wypilam troche tantum rose :/ boze co za ludzie scream chyba lekomana nie widzieli..... ano fakt... lekomanką nie jesteś... po prostu jesteś głupia ...hie hie hieeee! ... xd ...ale się uśmiałem jak to przeczytałem ! ... biggrin Dzięki Kuku biggrin ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Baliaur faceci.. wioecej z niimi problemow niz pozytku...Julka ma kolejnego z glowy..... Adam = swinia po prostu uwielbiam zgorzkniały małolaty sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 7:26 am
Kukus Baliaur faceci.. wioecej z niimi problemow niz pozytku...Julka ma kolejnego z glowy..... Adam = swinia po prostu uwielbiam zgorzkniały małolaty sweatdrop [ziew] czy ty nie czaisz ze ja zartuje?? xp sweatdrop swiat bez facetow bylby nudny.... xd 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei Kukus ano fakt... lekomanką nie jesteś... po prostu jesteś głupia ...hie hie hieeee! ... xd ...ale się uśmiałem jak to przeczytałem ! ... biggrin Dzięki Kuku biggrin ... nie ma za co... taka jest moja opinia... lekomania polega zgoła na czym innym niż przedawkowywanie leków i chwaleniu się tym xp wiem, bo sam jestem umiarkowanym lekomanem sweatdrop i wcale mnie to nie cieszy gonk
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
...dobra ...ja lece ...trzymajcie się ciepło ludziki ... biggrin ...sayonara ... "po prostu jesteś głupia" ...hie hieee... ... xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 7:27 am
Kukus Prinee Baliaur Kukus Prinee Cześć scream scream scream jak ja nienawidze jak ktos mi cos wmawia xp to nie daj sobie wmawiać hey Kukus... blaugh a co Ci Prinee wmawiaja?? ze jestem lekomanka scream scream scream bo wzielam 6 tabletek gripexu i wypilam troche tantum rose :/ boze co za ludzie scream chyba lekomana nie widzieli..... ano fakt... lekomanką nie jesteś... po prostu jesteś głupia stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 7:27 am
Baliaur Kukus Baliaur faceci.. wioecej z niimi problemow niz pozytku...Julka ma kolejnego z glowy..... Adam = swinia po prostu uwielbiam zgorzkniały małolaty sweatdrop [ziew] czy ty nie czaisz ze ja zartuje?? xp sweatdrop swiat bez facetow bylby nudny.... xd 3nodding a ja jestem poważny jak przedawkowanie vitaminy C blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 7:28 am
Baliaur Prinee lepiej biez Relanium jak cos blaugh PROZAC BEJBE! Kukus Baliaur faceci.. wioecej z niimi problemow niz pozytku...Julka ma kolejnego z glowy..... Adam = swinia po prostu uwielbiam zgorzkniały małolaty sweatdrop kurde jasteś lepszy niż Wujek Staszek Mistrz Ciętej Riposty
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 7:28 am
Prinee Kukus ano fakt... lekomanką nie jesteś... po prostu jesteś głupia stare nie patrz tak na mnie, bo cie dziugnę pędzlem w oko stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 7:29 am
sorka ale bylem na obiadku..przegapilem cos??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 7:30 am
opcy Baliaur Prinee lepiej biez Relanium jak cos blaugh PROZAC BEJBE! Kukus Baliaur faceci.. wioecej z niimi problemow niz pozytku...Julka ma kolejnego z glowy..... Adam = swinia po prostu uwielbiam zgorzkniały małolaty sweatdrop kurde jasteś lepszy niż Wujek Staszek Mistrz Ciętej Riposty te... te... te... ty nie świruj, bo się obudzisz pewnej niedzieli i nie będzie "Teleranka"... tylko ten, Miś Kolabor będzie przemawiał... a drużyna "Dżi" zapuka to twych drzwi
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 7:32 am
Kukus Baliaur Kukus Baliaur faceci.. wioecej z niimi problemow niz pozytku...Julka ma kolejnego z glowy..... Adam = swinia po prostu uwielbiam zgorzkniały małolaty sweatdrop [ziew] czy ty nie czaisz ze ja zartuje?? xp sweatdrop swiat bez facetow bylby nudny.... xd 3nodding a ja jestem poważny jak przedawkowanie vitaminy C blaugh chyba Kukus ma zaj* humorek..qrde swieto lasu.... heh jak bedzie cieplo to bedzie nastepne swieto lasu... Julus dlaczego nie jedziesh na reanimke?? crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
siostro, ten fryzjer jest the best...
wloski sa takie mieciutkie i puszyste, a kolor taki intensywny smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Vykk sorka ale bylem na obiadku..przegapilem cos?? no właśnie nie wiem... próbuję nadążyć... za tematem...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|