|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 6:08 am
Ibris novelin Wskakuje przez uchylone oknoo. Wiosnaaa idzie, wiooosna, lalala ^^ Cześć ludziska biggrin *ciagnie za sznurowke od glana i sciaga w dol* dzis masz bierzmowanie XD czemu sie juz nie idziesz przygotowywac? biggrin hey wam ^^ Ha - kto ma bierzmowanie to ma. Ja będę przykładnym świadkiem. Musisz brać ze mnie przykład biggrin [może lepiej nie ^^] Heyo Vykk ^^ Dziękuję za komplement [zaczyna fruwać] ^^ Jaaa ale mam dobry humor XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 6:08 am
Ibris novelin Wskakuje przez uchylone oknoo. Wiosnaaa idzie, wiooosna, lalala ^^ Cześć ludziska biggrin *ciagnie za sznurowke od glana i sciaga w dol* dzis masz bierzmowanie XD czemu sie juz nie idziesz przygotowywac? biggrin hey wam ^^ bierzmowanie??lisia kita ma bierzmowanie xd xd xd a to bedzie hardocre... jakies sobie imie wybralas??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 6:09 am
ona idzie na swiadka razz to ja jestem najwazniejsza dzisiaj wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 6:09 am
Vykk Ibris novelin Wskakuje przez uchylone oknoo. Wiosnaaa idzie, wiooosna, lalala ^^ Cześć ludziska biggrin *ciagnie za sznurowke od glana i sciaga w dol* dzis masz bierzmowanie XD czemu sie juz nie idziesz przygotowywac? biggrin hey wam ^^ bierzmowanie??lisia kita ma bierzmowanie xd xd xd a to bedzie hardocre... jakies sobie imie wybralas?? Ib jest bierzmowana ^^ Ja jestem swiadkiem haha ^^ A na trzecie mam Lidia razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 6:18 am
Ibris ona idzie na swiadka razz to ja jestem najwazniejsza dzisiaj wink w takim razie to ty sie pochwal razz
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 6:21 am
wygladam dziewiczo, nie ma bata xp xd Bede Weronika - niosaca zwyciestwo 3nodding kocham te znaczenia muwahaa!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 6:22 am
Ibris wygladam dziewiczo, nie ma bata xp xd Bede Weronika - niosaca zwyciestwo 3nodding kocham te znaczenia muwahaa! w takim razie musze zobaczyc cie w tym twoim stroiku razz zrobcie dzisiaj sobie zdieciea xd blaugh xp whee xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 6:24 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 6:28 am
oj wez wez koniecznie xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 6:29 am
Wezme jak znajde ^^ W czym idziesz ??? biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 6:31 am
mam klopot z butkami, ale to nic XD spodnice biore.
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 6:33 am
novelin Wezme jak znajde ^^ W czym idziesz ??? biggrin mozecie isc tak jak jestecie teraz razz xd blaugh xp whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 6:34 am
Vykk novelin Wezme jak znajde ^^ W czym idziesz ??? biggrin mozecie isc tak jak jestecie teraz razz xd blaugh xp whee haha! pewnie razz Novelin w bieliznie a ja z omfg na glowe XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 6:37 am
Ibris Vykk novelin Wezme jak znajde ^^ W czym idziesz ??? biggrin mozecie isc tak jak jestecie teraz razz xd blaugh xp whee haha! pewnie razz Novelin w bieliznie a ja z omfg na glowe XD Noo byłoby ciekawie ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Thu Mar 03, 2005 6:41 am
ja tam zamarzne, tak cos czuje, ale to nic... yhm.. *w tle 'bittersweet symphony'*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|