|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 1:37 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Nie mam ani banana, ani piwka ani niczego innego XD
Will, sig? to w profilu...
Hey Kukus ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kukus Lavagetas_heqetai Ibris dobrej nocki wychodzacym? eem ^^' LH, witam. Jasny gwint, znow mnie oczy bola... I dzwonek nie dziala ahh... tez sie dzis do domu nie moglam dostac XD Hejko Ibri-- na bolace oczy dobre sa plasterki banana :cD albo chlodne przemycie wink na bolące oczy najlepsze jest chłodne piwko znaczy sie kufle na oczy?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 1:38 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 1:38 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 1:39 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 1:42 pm
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ta, tolerancja oO' ekhm, ja mysle, ze tu kazdy powinien o siebie dbac ==' omg...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat Will-fire MAM PYTANIE; W jaki spos�b mozna wkleic te zdjecia nad podpisem i pod dymkami??? CZY KTOŚ MI TO WYTŁUMACZY???? czy ty jesteś ślepa czy głupia- dziewczyno przeczytaj regulamin i go przestrzegaj! scream bez caps locka prosze scream @kitt: jak w przyszlosci dostaniesz od kogos na ulicy znaczek to nie liz go.. to moze byc cos innego... xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 1:43 pm
Lavagetas_heqetai Kukus Lavagetas_heqetai Ibris dobrej nocki wychodzacym? eem ^^' LH, witam. Jasny gwint, znow mnie oczy bola... I dzwonek nie dziala ahh... tez sie dzis do domu nie moglam dostac XD Hejko Ibri-- na bolace oczy dobre sa plasterki banana :cD albo chlodne przemycie wink na bolące oczy najlepsze jest chłodne piwko znaczy sie kufle na oczy? kufle na oczy, a zawartość do gardła... witam cię, Ibris *ukłon*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 1:44 pm
Ja- Yosei Kitty-ShadowCat Will-fire MAM PYTANIE; W jaki sposozna wkleic te zdjecia nad podpisem i pod dymkami??? CZY KTOŚ MI TO WYTŁUMACZY???? czy ty jesteś ślepa czy głupia- dziewczyno przeczytaj regulamin i go przestrzegaj! scream bez caps locka prosze scream ... ...e-e-e! eek ...spokojnie! ...tylko bez takich mi tu ...a Will - przeczytaj regulamin faktycznie ...dobsh Yosei już nie będu sweatdrop opcuś..... ale ja nić nie dostałam.... ja ostrożna bardzo jestem wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 1:45 pm
na ktoryms piwku (zywiec? ee?) byla taka naklejka wskazujaca temperature, kiedy browar jest najlepszy do spozycia xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 1:47 pm
[ Kaku ] Kitty-ShadowCat Will-fire MAM PYTANIE; W jaki sposozna wkleic te zdjecia nad podpisem i pod dymkami??? CZY KTOŚ MI TO WYTŁUMACZY???? czy ty jesteś ślepa czy głupia- dziewczyno przeczytaj regulamin i go przestrzegaj! scream bez caps locka prosze scream .. slyszalem, ze tolerancja jest tredny. Kaku... teraz się mówi "JAZZY" sweatdrop a chyba już ustaliliśmy, że my nie jesteśmy trendy, jazzy czy nawet cool
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|