|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 1:28 pm
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel *skok na LH* *przewraca* *przytuuuuuuul* mraaaaaaaaaau whee 4laugh xd zawsze mnie wykryje xd xd 4laugh
Yosei--Salve wink mwhahahha !! .. twisted mam 6 zmysl wykrywania LH !!! xd *przytuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul* blaugh xd hehe to jak sie kiedys zgubie to mnie znajdziesz xd a wlasnie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 1:29 pm
zmykam.. papatki wam crying crying crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 1:29 pm
Miss_Karina okej znikam popracowac -___- dobranoc szkraby whee dobranoc blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 1:30 pm
Miss_Karina okej znikam popracowac -___- dobranoc szkraby whee ...a Ty tu byłaś? sweatdrop ...miłej pracy i miłej nocki ...oyasuminasai ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 1:30 pm
dobrej nocki wychodzacym?
eem ^^' LH, witam. Jasny gwint, znow mnie oczy bola... I dzwonek nie dziala ahh... tez sie dzis do domu nie moglam dostac XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 1:31 pm
Lethiel zmykam.. papatki wam crying crying crying ...Sayonara - trzymaj się ...do zobaczenia! biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 1:32 pm
...Lava - a nie wiesz co tam z Delein? ...Ona tu ma zamiar kiedyś zajrzeć? ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 1:33 pm
Ibris dobrej nocki wychodzacym? eem ^^' LH, witam. Jasny gwint, znow mnie oczy bola... I dzwonek nie dziala ahh... tez sie dzis do domu nie moglam dostac XD Hejko Ibri-- na bolace oczy dobre sa plasterki banana :cD albo chlodne przemycie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 1:34 pm
witam, moje robaczki wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 1:34 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 1:35 pm
Kukus witam, moje robaczki wink witaj *dla kukuska wielki przzytul* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 1:36 pm
Ja- Yosei ...Lava - a nie wiesz co tam z Delein? ...Ona tu ma zamiar kiedyś zajrzeć? ... no odcieli jej neta ale ma byc- niedawno miala 18 stke Hej Cookie wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 1:36 pm
Lavagetas_heqetai Ibris dobrej nocki wychodzacym? eem ^^' LH, witam. Jasny gwint, znow mnie oczy bola... I dzwonek nie dziala ahh... tez sie dzis do domu nie moglam dostac XD Hejko Ibri-- na bolace oczy dobre sa plasterki banana :cD albo chlodne przemycie wink na bolące oczy najlepsze jest chłodne piwko
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 1:37 pm
Ibris dobrej nocki wychodzacym? eem ^^' LH, witam. Jasny gwint, znow mnie oczy bola... I dzwonek nie dziala ahh... tez sie dzis do domu nie moglam dostac XD nie dziala, bo pewnie jakies gowniarstwo z osiedla nie ma co ze soba zrobic, wiec biegaja gdzie sie da..i niszcza co sie da 3nodding Jak bylem mlodszy robilismy 'party line', wciskajac wszystkie guziki domofonu. chyba juz z tego wyroslem ;;
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|