|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 1:02 pm
Lethiel O.o... spokojnie sweatdrop xd *przytuuuuuul* jeszcze raz powoli xd no właśnie sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 1:02 pm
Ślicza noc cała biała smile smile
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 1:03 pm
Will-fire Ślicza noc cała biała smile smile O.o ... nie znam blaugh *podaje lapke* witaj whee *przytuuuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 1:03 pm
Will-fire Ślicza noc cała biała smile smile O.o. tak...... Will - niezły początek- czarna lista wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 1:05 pm
Will-fire Ślicza noc cała biała smile smile hej!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 1:05 pm
pyszne, cieplutke grzaneczki z roztopionym serkiem na ciemnym talerzyki. parujacy kubek herbatki *_*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 1:06 pm
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 1:06 pm
nie mogę... to nie melina tylko porządny lokal...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 1:08 pm
Jaswinder nie mogę... to nie melina tylko porządny lokal... a co on ci zrobił?? sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 1:08 pm
Ibris pyszne, cieplutke grzaneczki z roztopionym serkiem na ciemnym talerzyki. parujacy kubek herbatki *_* hehe.. smacznego wink blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 1:11 pm
...Ohayo ludzieee! ...Widzę kogoś nowego ...Miło mi poznać ...Jestem RUFUS "Ja-Yosei" ABBYSINIAN ... surprised ...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 1:12 pm
Ja- Yosei ...Ohayo ludzieee! ...Widzę kogoś nowego ...Miło mi poznać ...Jestem RUFUS "Ja-Yosei" ABBYSINIAN ... surprised ...*przytuuuuuuuuuuul* whee 4laugh witaj whee .. tylko mi nie moow ze na chwilq stare
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Ja- Yosei ...Ohayo ludzieee! ...Widzę kogoś nowego ...Miło mi poznać ...Jestem RUFUS "Ja-Yosei" ABBYSINIAN ... surprised ...cześć Rufus whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat Jaswinder nie mogę... to nie melina tylko porządny lokal... a co on ci zrobił?? sad nieważne... i tak nie zrozumiecie... nie chodzi broń boże o jakiś poziom umysłowy czy coś! tylko musiałabym sypnąć pojęciami z branży...
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|