|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 11:51 am
Prinee Trzeba było jej nie zakrywać tutaj każdy od czasu do czasu przez jakiś czas chodzi w samej bieliźnie xD no tak XD jeszcze pamietam swoj pierwszy dzien na gai i wtedy ani jednego ubranka nie mialam :3
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Setsuna Dragonclaw Miss_Karina Setsuna Dragonclaw to powiedzialam iles tam wczesniej :XP: a moze... czekaj... oni mieli te swoje tabliczki do pisania. moze cos o przeznaczeniu... no nie informacyjnym, ale podobnym... moze obudowa kompa tak stylizowana? maniacy pc-tow wszystko moga zrobic nie tylko kompa ale przedmiotow codziennego uzytku (cramika, sztucce, meble ect) chodzi o wykorzystanie charakterystycznych motywow dla sztuki romanskiej (sredniowiecze) w projektowaniu wspolczesnych przedmiotow (czy jakos tak w megaskrocie XD) a obudowa nie jest przedmiotem codziennego uzytku? xp xd budzik!! whee budzik romanski xp esh to nie to XD ale nie bede juz tlumaczyc bo to troshui porabane ^^" ale dziekuje blaugh whee whee przynajmniej proobowalam whee hello danii 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Prinee Trzeba było jej nie zakrywać tutaj każdy od czasu do czasu przez jakiś czas chodzi w samej bieliźnie xD hm... xd nio fakt xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 11:52 am
Miss_Karina Prinee Trzeba było jej nie zakrywać tutaj każdy od czasu do czasu przez jakiś czas chodzi w samej bieliźnie xD no tak XD jeszcze pamietam swoj pierwszy dzien na gai i wtedy ani jednego ubranka nie mialam :3 ja pomimo ze mialam ubrania to i tak jeszcze nie dawno w samej bieliznie latalam biggrin biggrin
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 11:52 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 11:53 am
witaj Danii 4laugh *przytuuuuuuuuul* fajne ciooshki wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 11:56 am
ja mykam ludziska whee paaa
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 11:56 am
Setsuna Dragonclaw ja mykam ludziska whee paaa papatuś
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 11:59 am
Setsuna Dragonclaw ja mykam ludziska whee paaa papatki
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 11:59 am
*turlu turlu* ninja *turlu turlu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 12:04 pm
*przynosi opcemu żywopłot* A masz! Ciesz sie!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 12:04 pm
opcy *turlu turlu* ninja *turlu turlu* O.o ... mraaaaaa 4laugh *skok na opcego* *turlu turlu*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 12:07 pm
Lethiel opcy *turlu turlu* ninja *turlu turlu* O.o ... mraaaaaa 4laugh *skok na opcego* *turlu turlu* *przytula* hej hej.... @Lena: a jest ładny i niedrogi?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 12:08 pm
opcy Lethiel opcy *turlu turlu* ninja *turlu turlu* O.o ... mraaaaaa 4laugh *skok na opcego* *turlu turlu* *przytula* hej hej.... @Lena: a jest ładny i niedrogi? tak, tak... ładny jest, kosztował 250g. I co teraz dostane?! Dawaj moje 250g!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|
|