|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 11:23 am
Lethiel O.o ... *odchyla sie lekko do tylu* ah .. ten wiatr we wlosach whee 4laugh xd uwazaj na futryny xd whee
Lena-- jestem czarnym rycerzem xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 11:24 am
LH, Karina, a wiec bitwa na poduszki? twisted *rzuca w oboje poduszkami*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 11:25 am
opcy Kitty-ShadowCat O.o. cześć wszystkim O.o. ominęło mnie coś- jakaś nowa twarz?? blaugh twarz....?? też!! xd co masz na myśli?? witaj Setsuś *przytuul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 11:26 am
Lavagetas_heqetai Lethiel O.o ... *odchyla sie lekko do tylu* ah .. ten wiatr we wlosach whee 4laugh xd uwazaj na futryny xd whee
O.o ... *schyla sie przed futryną* lol... bylo blisko xd witaj kitty whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 11:26 am
~~lena-undesaid~~ LH, Karina, a wiec bitwa na poduszki? twisted *rzuca w oboje poduszkami* gonk ja nie moge... nadal musze cos znalezc crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 11:27 am
Lethiel Lavagetas_heqetai Lethiel O.o ... *odchyla sie lekko do tylu* ah .. ten wiatr we wlosach whee 4laugh xd uwazaj na futryny xd whee
O.o ... *schyla sie przed futryną* lol... bylo blisko xd witaj kitty whee witaj....*przytul* whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 11:27 am
musze uciekać
Karinko wybacz sad
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 11:28 am
Lavagetas_heqetai musze uciekać Karinko wybacz sad heh xd papatki i do zobaczenia wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
*oblewa LH wiadrem wody, miodu, i pierza z poduch. Po pokoju biega białe coś w Lethiel na ramieniu* To w koncu chcecie tej bitwy zcy nie??
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Lethiel O.o ... *odchyla sie lekko do tylu* ah .. ten wiatr we wlosach whee 4laugh xd uwazaj na futryny xd whee
Lena-- jestem czarnym rycerzem xd Hola, hola! Tylko nie "czarnym". blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
~~lena-undesaid~~ LH, Karina, a wiec bitwa na poduszki? twisted *rzuca w oboje poduszkami* witaj sis blaugh *wielki przytul*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 11:29 am
Kitty-ShadowCat opcy Kitty-ShadowCat O.o. cześć wszystkim O.o. ominęło mnie coś- jakaś nowa twarz?? blaugh twarz....?? też!! xd co masz na myśli?? witaj Setsuś *przytuul* tylko nie setsus whee moze byc bez etgo "s" na koncu blaugh xp kari, nie zebym sie czepiala, ale czy widzialas to?: to powiedzialam iles tam wczesniej :XP: a moze... czekaj... oni mieli te swoje tabliczki do pisania. moze cos o przeznaczeniu... no nie informacyjnym, ale podobnym... moze obudowa kompa tak stylizowana? maniacy pc-tow wszystko moga zrobic
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 11:29 am
Czarny Lavagetas_heqetai Lethiel O.o ... *odchyla sie lekko do tylu* ah .. ten wiatr we wlosach whee 4laugh xd uwazaj na futryny xd whee
Lena-- jestem czarnym rycerzem xd Hola, hola! Tylko nie "czarnym". blaugh O.o. a my się chyba nie znamy....witam *podaje ręke* blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 11:30 am
Kitty-ShadowCat ~~lena-undesaid~~ LH, Karina, a wiec bitwa na poduszki? twisted *rzuca w oboje poduszkami* witaj sis blaugh *wielki przytul* Hihihi... *oblewa własna siostre wodą, miodem i pierzem* Siemka siora!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 11:31 am
~~lena-undesaid~~ *oblewa LH wiadrem wody, miodu, i pierza z poduch. Po pokoju biega białe coś w Lethiel na ramieniu* To w koncu chcecie tej bitwy zcy nie?? *zlazi z bialego czegoś* xd papatki LH
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|