|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 11:16 am
Lethiel Prinee Lethiel *przytuuuuuuul* whee whee whee ale sie wszyscy rzucili na Ciebie biggrin *przytula* smile hehe xd ... i to doslownie xd Uważaj, żebys oddechu nie straciła wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 11:17 am
Miss_Karina Lavagetas_heqetai Miss Sara oooo nie Lavagetas..... ja chyba się zakochuje heart eek eek eek Sara, psiek jest zajety... cool no i sie spozniles pisiek XDnie! buu nie poddam sie ha ! xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 11:19 am
~~lena-undesaid~~ Lethiel Prinee Lethiel *przytuuuuuuul* whee whee whee ale sie wszyscy rzucili na Ciebie biggrin *przytula* smile hehe xd ... i to doslownie xd Uważaj, żebys oddechu nie straciła wink hieh.. bede ostroshna wink blaugh papatki Sara ninja *skacze na LH i karinke* whee 4laugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss Sara Lavagetas_heqetai Miss Sara Lavagetas_heqetai Miss Sara oooo nie Lavagetas..... ja chyba się zakochuje heart eek eek eek mraurr .... podobasz mi się heart *rzuca się na niego* nu moja pikaweczka bije dla pewnej damy- ale dziekuje ^^U,u, crying ja nigdy szczęścia w miłości nie mam..... crying papatki all... musze jush lecieć whee nie płacz tylko załącz swoja fotke w galerii xd wink
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss_Karina Setsuna Dragonclaw witka ninja Miss_Karina Lavagetas_heqetai buu crying a czego szukasz? Oojakby to wytlumaczyc... szukam przedmiotow codziennego uzytku ktore projektant przy projektowaniu oparl sie na sztuce romanskiej. powiedzmy ze wykorzystal ornamenty i surowosc bryl do zaprojektowania np. kubka. i ja szukam takich roznych przedmiotow i nie za bardzo wiem jak szukac crying wciaz szukasz? a moze jest gdzies kubek stylizowany w jakis sposob na kolumne? nie na kolumne... ale normalny z wzorami średniowiecznymiu... i te de, i te pe i czesc whee whee a moze... czekaj... oni mieli te swoje tabliczki do pisania. moze cos o przeznaczeniu... no nie informacyjnym, ale podobnym... moze obudowa kompa tak stylizowana? maniacy pc-tow wszystko moga zrobic xp
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 11:20 am
Lavagetas_heqetai Miss_Karina Lavagetas_heqetai Miss Sara oooo nie Lavagetas..... ja chyba się zakochuje heart eek eek eek Sara, psiek jest zajety... cool no i sie spozniles pisiek XDnie! buu nie poddam sie ha ! xd xd eek scream scream scream TYYYYYYYYYYYY!!!! TY ZBOKU JEDEN!!!! scream scream A MAAASZ!!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lethiel ~~lena-undesaid~~ Lethiel Prinee Lethiel *przytuuuuuuul* whee whee whee ale sie wszyscy rzucili na Ciebie biggrin *przytula* smile hehe xd ... i to doslownie xd Uważaj, żebys oddechu nie straciła wink hieh.. bede ostroshna wink blaugh papatki Sara ninja *skacze na LH i karinke* whee 4laugh xd xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Miss_Karina Lavagetas_heqetai Miss Sara oooo nie Lavagetas..... ja chyba się zakochuje heart eek eek eek Sara, psiek jest zajety... cool no i sie spozniles pisiek XDnie! buu nie poddam sie ha ! xd xd *pomaga jej wstać* Rycerz niewiaście powinien pomagać, a nie by~! xd a masz! *rzuca w niego poduchą*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
O.o. cześć wszystkim O.o. ominęło mnie coś- jakaś nowa twarz?? blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 11:21 am
O.o ... *odchyla sie lekko do tylu* ah .. ten wiatr we wlosach whee 4laugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 11:22 am
Miss_Karina Lavagetas_heqetai Miss_Karina Lavagetas_heqetai Miss Sara oooo nie Lavagetas..... ja chyba się zakochuje heart eek eek eek Sara, psiek jest zajety... cool no i sie spozniles pisiek XDnie! buu nie poddam sie ha ! xd xd eek scream scream scream TYYYYYYYYYYYY!!!! TY ZBOKU JEDEN!!!! scream scream A MAAASZ!!!mamusiu!!!!! wody wody!!
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 11:22 am
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 11:23 am
no i dostales za swoje!!! scream crying >
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat O.o. cześć wszystkim O.o. ominęło mnie coś- jakaś nowa twarz?? blaugh twarz....?? też!! xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Kitty-ShadowCat O.o. cześć wszystkim O.o. ominęło mnie coś- jakaś nowa twarz?? blaugh hello kitty 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|