|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 11:09 am
oooo nie Lavagetas..... ja chyba się zakochuje heart
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 11:09 am
Miss_Karina czesc Letis, jak ten wariat cie pusci to przytule xd xd whee ty nie badz taka madra i lepiej uwazaj na swoja pupe bo mam ja na oku xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 11:10 am
Miss_Karina Lethiel *przytuuuuuuul* whee whee whee chyba puscil jak humorek? whee mraaaaaa whee *przytuuuuuul* gdyby nie fakt ze dzisiaj droogi dzien w szkole po feriach.. tio cialkiem dobry blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 11:11 am
Miss Sara oooo nie Lavagetas..... ja chyba się zakochuje heart eek eek eek
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss Sara opcy Miss Sara ekhm.... widzi mnie ktoś? sweatdrop wierz mi widzimy kazdy twoj krok ninja o widze że muszę się pilnować.... miło mi poznać *podaje łapke* whee witam witam *wita wita*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Prinee Lethiel *przytuuuuuuul* whee whee whee ale sie wszyscy rzucili na Ciebie biggrin *przytula* smile hehe xd ... i to doslownie xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 11:12 am
witka ninja Miss_Karina Lavagetas_heqetai buu crying a czego szukasz? Oojakby to wytlumaczyc... szukam przedmiotow codziennego uzytku ktore projektant przy projektowaniu oparl sie na sztuce romanskiej. powiedzmy ze wykorzystal ornamenty i surowosc bryl do zaprojektowania np. kubka. i ja szukam takich roznych przedmiotow i nie za bardzo wiem jak szukac crying wciaz szukasz? a moze jest gdzies kubek stylizowany w jakis sposob na kolumne?
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Miss Sara oooo nie Lavagetas..... ja chyba się zakochuje heart eek eek eek mraurr .... podobasz mi się heart *rzuca się na niego*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Lavagetas_heqetai Miss Sara oooo nie Lavagetas..... ja chyba się zakochuje heart eek eek eek *szturcha go lokciem w bok* blaugh xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 11:13 am
Lavagetas_heqetai Miss Sara oooo nie Lavagetas..... ja chyba się zakochuje heart eek eek eek Sara, psiek jest zajety... cool no i sie spozniles pisiek XD
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 11:14 am
Miss Sara Lavagetas_heqetai Miss Sara oooo nie Lavagetas..... ja chyba się zakochuje heart eek eek eek mraurr .... podobasz mi się heart *rzuca się na niego* dżizes xd xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
wlasnie mi sie nowy alum Roots Manuva sciagnał *cieszy sie jak idiota*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Miss Sara Lavagetas_heqetai Miss Sara oooo nie Lavagetas..... ja chyba się zakochuje heart eek eek eek mraurr .... podobasz mi się heart *rzuca się na niego* nu moja pikaweczka bije dla pewnej damy- ale dziekuje ^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Setsuna Dragonclaw witka ninja Miss_Karina Lavagetas_heqetai buu crying a czego szukasz? Oojakby to wytlumaczyc... szukam przedmiotow codziennego uzytku ktore projektant przy projektowaniu oparl sie na sztuce romanskiej. powiedzmy ze wykorzystal ornamenty i surowosc bryl do zaprojektowania np. kubka. i ja szukam takich roznych przedmiotow i nie za bardzo wiem jak szukac crying wciaz szukasz? a moze jest gdzies kubek stylizowany w jakis sposob na kolumne? nie na kolumne... ale normalny z wzorami średniowiecznymiu... i te de, i te pe i czesc whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 11:15 am
Lavagetas_heqetai Miss Sara Lavagetas_heqetai Miss Sara oooo nie Lavagetas..... ja chyba się zakochuje heart eek eek eek mraurr .... podobasz mi się heart *rzuca się na niego* nu moja pikaweczka bije dla pewnej damy- ale dziekuje ^^U,u, crying ja nigdy szczęścia w miłości nie mam..... crying papatki all... musze jush lecieć whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
 |
|