|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 10:44 am
[ Message temporarily off-line ]
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 10:45 am
kiedy to ja siedze tylkiem na poduszce xd xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 10:45 am
Miss_Karina Lavagetas_heqetai witam [itam...tam..am..m...] uu echo [cho..ho...o...] jest tu kto?! [tu kto... u kto... kto..to...o...] chyba nie [nie...ie...e...] hmmm.. jestem głupi!!! [jestes glupi....glupi...upi...pi..i..] s**t! >.< xd czesc Pisiek whee wink jak humorek? whee a dobrze dobrze- nie nazekam 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 10:48 am
Miss_Karina kiedy to ja siedze tylkiem na poduszce xd xd ups xd no to sie przewroc no- czekam xd blaugh
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 10:49 am
Lavagetas_heqetai Miss_Karina kiedy to ja siedze tylkiem na poduszce xd xd ups xd no to sie przewroc no- czekam xd blaugh nie ma mowy 3nodding
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 10:50 am
Lavagetas_heqetai Miss_Karina kiedy to ja siedze tylkiem na poduszce xd xd ups xd no to sie przewroc no- czekam xd blaugh witam wszystkich whee
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 10:51 am
Miss_Karina Lavagetas_heqetai Miss_Karina kiedy to ja siedze tylkiem na poduszce xd xd ups xd no to sie przewroc no- czekam xd blaugh nie ma mowy 3nodding buu crying a czego szukasz? Oo
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 10:51 am
Yo ludzie o czym gadacie? (może mi ktos wreszcie odpowie...)
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 10:52 am
dobereczek! *widzi jakies nowe twarze* xd
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 10:52 am
Miss Sara Lavagetas_heqetai Miss_Karina kiedy to ja siedze tylkiem na poduszce xd xd ups xd no to sie przewroc no- czekam xd blaugh witam wszystkich whee ekhm.... widzi mnie ktoś? sweatdrop
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 10:53 am
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 10:53 am
Lavagetas_heqetai buu crying a czego szukasz? Oojakby to wytlumaczyc... szukam przedmiotow codziennego uzytku ktore projektant przy projektowaniu oparl sie na sztuce romanskiej. powiedzmy ze wykorzystal ornamenty i surowosc bryl do zaprojektowania np. kubka. i ja szukam takich roznych przedmiotow i nie za bardzo wiem jak szukac crying
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 10:54 am
miło mi poznać whee *podaje łapke*
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
Posted: Tue Mar 01, 2005 10:56 am
Miss_Karina Lavagetas_heqetai buu crying a czego szukasz? Oojakby to wytlumaczyc... szukam przedmiotow codziennego uzytku ktore projektant przy projektowaniu oparl sie na sztuce romanskiej. powiedzmy ze wykorzystal ornamenty i surowosc bryl do zaprojektowania np. kubka. i ja szukam takich roznych przedmiotow i nie za bardzo wiem jak szukac crying hmm wiesz no jedyne co mi przychodzi do głowy to wyglad kubka w postaci kościoła na planie krzyrza XD ale szukal słońce- zycze szczescia^^
|
 |
 |
|
|
|
|
|
|
|
|
|